Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@09:23:08 GMT

نوشیدن قهوه بعد از مصرف داروهای تیروئید مشکل ساز نیست

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۶۷۶۷

نوشیدن قهوه بعد از مصرف داروهای تیروئید مشکل ساز نیست

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، برچسب‌های فعلی محصول و دستورالعمل‌های درمانی به بیماران توصیه می‌کنند که هورمون درمانی تیروئید را با معده خالی انجام دهند، اما این تحقیق جدید نشان می‌دهد که مصرف قهوه در مدت کوتاهی پس از مصرف دارو بر جذب لووتیروکسین مایع تأثیر نمی‌گذارد.

«کریس واشنگتن»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «نتایج نشان می‌دهد که جذب محلول خوراکی لووتیروکسین سدیم تحت تأثیر مصرف قهوه قرار نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

برای این مطالعه، به ۴۰ بزرگسال یک دوز ۶۰۰ میکروگرمی لووتیروکسین مایع دو بار داده شد: چند دقیقه قبل از نوشیدن ۲۲۰ میلی لیتر قهوه سیاه و شیرین نشده؛ و در شرایط ناشتا.

نمونه خون برای اندازه گیری سطح تیروئید داوطلبان به مدت ۴۸ ساعت پس از دوز جمع آوری شد. ۴۰ روز بین این دو موقعیت فاصله بود.

یافته‌ها تأیید می‌کنند که جذب دارو هم در حالت ناشتا یا بعد از نوشیدن قهوه، یکسان است.

محققان گفتند که نتایج خبر خوبی برای بیمارانی است که به آنها آموزش داده شده است ۳۰ تا ۶۰ دقیقه قبل از قهوه از لووتیروکسین استفاده کنند تا از تداخل دارویی جلوگیری کنند.

کد خبر 5514713

منبع: مهر

کلیدواژه: قهوه تیروئید دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا آمار کرونا واکسن کرونا کووید 19 آبله میمون زوال عقل جامعه پرستاری سرطان جامعه پزشکی خواب بهرام عین اللهی دیابت سازمان بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۶۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌های فضای مجازی از عدم دسترسی به تعدادی از داروها با اشاره به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اعلام کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد، گفت: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بنابراین گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو از چهره‌های مطرح فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 6095520 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند
  • عادت‌های روزمره‌ای که نمی‌دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • جمع آوری داروهای قاچاق و دست ساز از عطاری های اردبیل
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!