Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: رئیس جمهور باطنا، قلبا و اخلاصا دوست دارد برای مردم کاری انجام دهد و مشکلات را حل کند، ولی بدنه دولت و وزارت نیرو درباره آب با رئیس جمهور همراه نیستند، به همین دلیل هم نمی‌توان امیدی به این سفر داشت.

سید محمدجواد ابطحی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه سفرهای استانی رئیس جمهوری به استان‌های مختلف نشان از مردمی بودن دولت او است، اظهار کرد: این دولت مردمی است، اما سفر هیئت دولت به اصفهان نمی‌تواند نتایج مثبت و مؤثری برای استان داشته باشد؛ تا زمانی که این نگاه برخورداری به اصفهان وجود دارد و به اصفهان چنین برچسب ناچسبی زده شده و برداشته نشود، این سفرها همه جنبه تشریفاتی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سفر اخیر رئیس جمهوری به چهارمحال و بختیاری را همراه با علائم بد توصیف کرد و ادامه داد: من معتقدم سفر رئیس جمهور به اصفهان حداقل در حوزه آب که اصلی‌ترین و فوری‌ترین مطالبه تمام استان اصفهان است، نخواهد بود و انتظارات را هم برآورده نمی‌کند.

نماینده دور هشتم مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه سفر رئیس جمهوری به اصفهان باید کاری و نه شعاری باشد، تصریح کرد: رئیس جمهور تکلیف خود و دولتش را با مصوبات شورای عالی آب، قانون توزیع عادلانه آب و قانون مدنی ما و طومار شیخ بهایی و حق آبه‌هایی که وجود دارد روشن کند. اینکه رئیس جمهور دو پهلو صحبت و بخواهد هم این را راضی کند و هم آن را راضی نگه دارد، نمی‌شود؛ زیرا این مدل سیاست راه به جایی نمی‌برد.

بدنه دولت و وزارت نیرو درباره آب با رئیس جمهور همراه نیستند

این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه نسبت به سفر آتی هیئت دولت خوش‌بین نیستم، در عین حال اضافه کرد: رئیس جمهور باطناً، قلباً و اخلاصاً دوست دارد برای مردم کاری انجام دهد و مشکلات را حل کند، ولی بدنه دولت و وزارت نیرو درباره آب با رئیس جمهور همراه نیستند، به همین دلیل هم نمی‌توان امیدی به این سفر داشت.

ابطحی همچنین مسئله گردشگری و میراث فرهنگی را هم یکی دیگر از مسائل مهم پیش‌روی استان عنوان و خاطر نشان کرد: کشور هنوز نتوانسته از ظرفیت گردشگری و میراث فرهنگی ملموس و ناملموس بهره ببرد. هر کشور دیگری بود مشکلات شهرهای میراثی را در تیتر مهم‌ترین دغدغه‌های خود قرار می‌داد، اما ما حتی با آمدن وزیر میراث فرهنگی و گردشگری به استان اصفهان هم شاهد اتفاق خاصی نبودیم و همه چیز شعاری رقم خورد.

وی ادامه داد: برای میراث فرهنگی و آب باید بودجه‌های کافی و لازم اختصاص پیدا کند و از نظرات متخصصین، نخبگان و دلسوزان در زمینه‌های مختلف استفاده شود. اینکه چند عکس از پل خواجو و میدان امام به‌صورت یادگاری گرفته شود و یک تعریف و تمجیدی از فرهنگ کهن اصفهان اتفاق بیفتد، اما تصمیم مهمی گرفته نشود فایده ندارد. این غفلتی است که در دولت‌های قبلی انجام شده و در این دولت هم همچنان ادامه دارد.

نماینده دور هشتم مجلس شورای اسلامی آلایندگی صنایع را مشکل دیگر اصفهان خواند و تاکید کرد: ۵۵۰ سند آلایندگی در استان وجود دارد و این به شاکله و ساختار استانی ضربه می‌زند، محیط زیست و هوا را آلوده می‌کند، باید برای آن چاره اندیشی شود و از طرف دیگر مسئله مالیات زیادی است که از اصفهان گرفته می‌شود؛ طبق فرموده حضرت علی(ع) به مالک اشتر، اگر مالیات هر استانی به خودش داده شود، تمام مشکلات بر طرف می‌شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: احیای زاینده رود سفر هیات دولت رئیس جمهوری دولت سیزدهم استانی سیاسی میراث فرهنگی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۷۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا در نشست خانه گفتگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیادهای معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

کد خبر 6091165

دیگر خبرها

  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • از پروژه‌های ورزشی مصوب سفر رئیس جمهور به کرمانشاه چه خبر؟ 
  • بهره‌برداری ۱۰۰۰ پروژه مسوولیت اجتماعی در خوزستان
  • مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به مازندران سریعتر تکمیل شود
  • تکلیف شمسایی برای ادامه فعالیتش در تیم ملی مشخص شد
  • تکلیف شمسایی برای ادامه فعالیتش تیم ملی مشخص شد
  • پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور اولویت دارد
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم