Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهین شیرانی گفت: حدود ۷۰ درصد از ۳۹ طرح دارای پیشرفت بالای ۵۰ درصد هستند و تکمیل آن‌ها به حدود سه هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

او می‌گوید: این طرح‌ها مربوط به شهرستان‌های مختلف استان اصفهان است که امید است با تصویب پیشنهاد‌های مطرح شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سفر رییس جمهور به استان، این طرح‌ها هرچه زودتر تکمیل و بهره برداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شیرانی تکمیل این طرح‌ها نقش بسزایی در توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در سراسر استان دارد، از مهمترین آن‌ها به تکمیل بیمارستان‌های شهید رجایی داران و امام حسین (ع) گلپایگان اشاره کرد و گفت: تکمیل اتاق‌های عمل، ام آر آی (MRI) و آنژیوگرافی بیمارستان الزهرا (س) اصفهان، ایمن سازی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پاویون پزشکان بیمارستان امین، درمانگاه تخصصی فک و صورت بیمارستان الزهرا (س)، کلینیک تخصصی و بخش ویژه بیمارستان شهدای دهاقان، بخش اس سی یو (SCU) و ان آی سی یو (NICU) بیمارستان شهید منتظری نجف آباد و پایگاه اورژانس ۱۱۵ دامنه فریدن از دیگر طرح‌های نیمه تمام است.

او با تاکید بر اهمیت تکمیل و توسعه مراکز خدمات سلامت روستایی و شهری در سراسر استان، گفت: تکمیل مرکز خدمات جامع سلامت و مرکز مشاوره شماره ۲ فلاورجان، توسعه مرکز خدمات جامع سلامت اسلام آباد اصفهان، مرکز خدمات جامع سلامت شهید شریفیان بادرود نطنز، مرکز سلامت مهرگرد سمیرم، مرکز جامع سلامت شهری زازران فلاورجان، تکمیل و تجهیز مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اسکندری فریدن و مرکز خدمات جامع سلامت مهرجان خور و بیابانک از دیگر طرح‌های نیمه تمام در بخش بهداشت و درمان استان است که در سفر رییس جمهور مطرح می‌شود.

او تکمیل مرکز خدمات جامع سلامت سپاهان شهر و پایگاه‌های تابعه اصفهان، مرکز سلامت نصر آباد اصفهان، مرکز جامع سلامت شهری ورپشت شهرستان تیران و کرون، مرکز جامع سلامت شهری مطهری سمیرم، مرکز سلامت چم یوسفعلی لنجان، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی کجان نایین، مرکز جامع سلامت روستایی اشن نجف آباد، مرکز خدمات جامع سلامت زفره اصفهان، مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۲ درچه خمینی شهر، مرکز خدمات جامع سلامت حسن آباد جرقویه و مرکز خدمات جامع سلامت کهرویه را نیز از جمله طرح‌های نیمه تمامی دانست که بر تکمیل آن‌ها در سفر رییس جمهور تاکید می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یکی دیگر از طرح‌های نیمه تمام مهم استان را که در سفر رییس جمهور به اصفهان پیشنهاد می‌شود، اتاق فرمان اورژانس استان خواند و گفت: تکمیل آزمایشگاه مرکزی مرکز مشاوره قبل از ازدواج لنجان، مرکز بهداشت شهرستان‌های چادگان و فریدن، خانه بهداشت ده آباد نطنز، مرکز بهداشت شهرستان و آموزشگاه بهورزی و پایگاه سلامت ایزدی نجف آباد، پانسیون چهار واحدی پزشکان اردستان، آزمایشگاه مرکزی برخوار، هشت واحدی پانسیون پزشکان ورزنه، هشت واحدی پانسیون پزشکان خور و بیابانک، پایگاه سلامت شهید بهشتی لنجان و مرکز بهداشت بویین میاندشت نیز از طرح‌های پیشنهادی در سفر رییس جمهور است.

در صورت تصویب این طرح‌ها در مُصوبات سفر رییس جمهور به استان اصفهان، بخشی از این آن‌ها تا پایان سال جاری و بخشی هم تا سال ۱۴۰۲ تکمیل می‌شود.

شیرانی یکی از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را رسیدگی به مناطق محروم و روستا‌ها خواند و گفت: در اجرا و تکمیل طرح‌های بهداشت و درمان تلاش شده است تا امکانات و تجهیزات پزشکی بطور عادلانه در سراسر استان فراهم شود و همه مردم دسترسی مطلوبی به خدمات پزشکی داشته باشند.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان، ۵۲ بخش، ۱۱۱ شهر و ۱۲۹ دهستان دارد.

امور بهداشتی و درمانی ۲۶ شهرستان با حدود چهار میلیون و ۶۰۰ هزار نفر زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و ۲ شهرستان کاشان و آران و بیدگل با حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کاشان است.

این خطه دارای ۶۹ بیمارستان با حدود ۱۰ هزار و ۲۹۵ تخت ثابت است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی سفر رئیس جمهور دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مرکز خدمات جامع سلامت سفر رییس جمهور سفر رییس جمهور مرکز جامع سلامت سلامت روستایی طرح های نیمه طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۷۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب،بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

هزینه کرد بی‌سابقه دولت سیزدهم در خرید تجهیزات پزشکی

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

۹ طرح درمانی، آموزشی و رفاهی امروز (شنبه) با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان‌های خراسان شمالی راه اندازی و کلنگ زنی شد.

طرح های راه اندازی شده شامل بخش «ام آر آی» و «سی تی اسکن» بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، بخش دیالیز رازوجرگلان، بخش دیالیز فاروج، بخش «وی آی پی» بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، مرکز تصویربرداری دیجیتال و همراه سرای بیمارستان امام علی (ع) بجنورد است.

طرح های کلنگ زنی نیز شامل مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان و طرح توسعه بیمارستان جاجرم است.

شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری خاور بجنورد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد