Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: استعفای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و پذیرش آن توسط رئیس‌جمهور رئیسی اقدام درستی بود که حداقل سه پیام روشن با خود داشت.

پیام اول اینکه انتقادکنندگان از وزیر مستعفی هرگز بدخواه او نبودند کمااینکه بدخواه دولت آقای رئیسی هم نبودند. ما خود از همان روز اول که با خبر شدیم ایشان به عنوان وزیر رفاه، کار و تعاون اجتماعی در نظر گرفته شده، در همین روزنامه خطاب به رئیس‌جمهور رئیسی نوشتیم تصمیم درستی نگرفته‌اید و هرچه زودتر در این تصمیمتان تجدید نظر کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه این پیشنهاد کاملاً آگاهانه و خیرخواهانه، به جای آنکه مورد توجه و عمل قرار گیرد، نوعی بدخواهی نسبت به دولت تلقی و با واکنش‌های منفی همراه شد! اکنون که فقط ۱۰ ماه از آن تصمیم و آن نقد خیرخواهانه گذشته معلوم شده که نباید دولتمردان، به نقد‌ها با دید بدبینانه نگاه کنند. اگر همان زمان به پیشنهاد تجدید نظر در مورد این وزیر توجه می‌شد، خسران‌های ناشی از این تصمیم که اکنون منجر به کنار گذاشته شدن وی شده است به بار نمی‌آمد.

پیام دوم اینست که نقد آن زمان فقط مربوط به یک وزیر نبود. خیرخواهان همان زمان با صراحت اعلام کردند که انتخاب‌ها در اکثر موارد ضعیف هستند و با چنین جماعتی دولت سیزدهم یک دولت قوی نخواهد بود.

تأکید بیشتر منتقدان بر وزرای اقتصادی متمرکز بود. هرچند هنوز بقیه وزرای اقتصادی مشغول فعالیت هستند، ولی کاملاً روشن است که آن‌ها نیز عملکرد موفقی ارائه نداده‌اند و اگر خود استعفا ندهند، به شکل‌های دیگری از قبیل استیضاح ناچار به کناره‌گیری خواهند شد.

قانع نشدن نمایندگان مجلس از توضیحات دیروز وزیر صمت، علامت روشنی از این واقعیت تلخ است کمااینکه کارنامه این وزیر آنگونه که در سؤال‌های دیروز نمایندگان نیز منعکس بود، شاهد گویائی بر ناکامی او در مسئولیت مهمی است که برعهده گرفته است.

بر این اساس، پیام دوم استعفای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوبست هرچه زودتر شنیده شود تا خسارت بیشتری از ناحیه استمرار عملکرد‌های ناموفق بعضی دیگر از وزرا متوجه کشور و خود دولت سیزدهم نشود؛ و سومین پیام اینست که درست از آب درآمدن انتقاد‌های منتقدان اعم از مطبوعات، نمایندگان مجلس، مجامع کارگری و بازنشستگان که همگی بر ناکارآمد بودن وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی اتفاق نظر داشتند، باید دولتمردان کنونی را به این نتیجه برساند که به این قبیل نقد‌ها نیازمند هستند.

آقای رئیس‌جمهور و همکاران ایشان در دولت به این واقعیت توجه کنند که تمجیدکنندگان، اعم از اصحاب رسانه و فعالان سیاسی، گاهی چشم‌هایشان را بر روی عیب‌ها و اشکالات می‌بندند و تصورشان اینست که دیدن و انگشت گذاشتن روی نقطه ضعف‌ها ممکن است به تضعیف دولت منجر شود.

بعضی از طرفداران دولت پا را فراتر گذاشته و انتقادکنندگان را متهم به همصدائی با دشمن می‌کنند! استعفای وزیر کار و کارت زرد گرفتن وزیر صمت در یک روز نشان داد که دولتمردان نباید به تمجید‌ها و سعایت‌ها اعتنا کنند. دولتمر

دان اگر می‌خواهند در کار خود موفق باشند باید راه انتقاد را باز بگذارند، رسانه‌های انتقادکننده را به جای سرزنش، تشویق کنند و حتی آن دسته از کارگزاران دولتی را که انتقاد را بر نمی‌تابند و یا با رسانه‌های منتقد برخورد خصمانه می‌کنند، از ادامه فعالیت معاف نمایند.

خوشبینانه‌ترین نگاه اینست که اینان دوستان نادانی هستند که به جای درست کردن ابرو، به چشم آسیب می‌رسانند و بر مبنای قاعده حبّ الشیئیٍ یُعمی و یُصِم (علاقمندی افراطی موجب می‌شود قدرت دیدن و شنیدن واقعیت‌ها را از دست بدهند) قدرت درک واقعیت‌ها را ندارند. بنابراین، دولت سیزدهم استعفا و دریافت کارت زرد دو وزیر خود در یک روز را یک هشدار تلقی کند و آن را آفتابی بداند که دلیل آفتاب بودن انتقادهاست.

منبع: فرارو

کلیدواژه: روزنامه جمهوری اسلامی عبدالملکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۷۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزیران خارجه عربستان و آمریکا در ریاض

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری الجزیره، وزارت خارجه عربستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که فیصل بن فرحان آل سعود وزیر خارجه این کشور در ریاض با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی خود دیدار کرده است.

بر اساس این گزارش در این دیدار موضوع غزه و گذرگاه رفح و آتش‌بس و ورود کمک‌های انسانی به غزه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است.

وزیر خارجه آمریکا که کشورش یکی از مهم‌ترین حامیان رژیم صهیونیستی در حمله به غزه و استمرار جنایات آن به شمار می‌رود، مدعی شد که برای تامین مطالبات انسانی در غزه نیاز به آتش بس وجود دارد. این ادعا در حالی مطرح شده که واشنگتن تاکنون ۳ بار به تنهایی قطعنامه‌های آتش بس مطرح شده در شورای امنیت را وتو کرده است.

وی خواستار تقویت تلاش‌ها برای ایجاد ثبات و منع گسترش درگیری‌ها در منطقه شد و گفت که بهترین کار برای بهبود شرایط انسانی در غزه رسیدن به آتش بس است.

بلینکن ادامه داد که استمرار کمک‌های انسان‌دوستانه طی روزهای آینده محور مذاکرات وی با دیگر طرف ها خواهد بود. وی همچنین از تلاش های نخست وزیر و وزیر خارجه قطر برای رسیدن به آتش بس تشکر و قدردانی کرد.

کد خبر 6092017

دیگر خبرها

  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • پیام امیرعبداللهیان به مناسبت «روز ملی خلیج فارس»
  • پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس
  • دیدار وزیران خارجه عربستان و آمریکا در ریاض
  • وزیر دفاع یک پیام صادر کرد +جزئیات
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • پیام تبریک رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال
  • پیام تبریک رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا
  • امیرعبداللهیان روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت