Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کرمانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به شیر نفت وصل نیست. دستگاه‌هایی که از بودجه  نفتی تغذیه می‌کنند، همواره حقوق‌ و مزایای خیلی متفاوتی نسبت به ما داشته‌اند. حتی در خود مجموعه دولت وزارت‌خانه‌هایی که به شیر نفت نزدیک‌ترند، وضعیت مالی بهتر و دستمزدهای چندبرابری نسبت به بقیه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موضوع مهم دیگر آن است که درآمد دانشگاه آزاد نیز درآمد زیاد و هنگفتی نیست. شهریه این دانشگاه که همچنان اصلی‌ترین منبع درآمدی آن است، از شهریه  خیلی از مدارس  غیردولتی کم‌تر است؛ شهریه این مدارس در تهران از حدود ۷ میلیون تومان تا ۵۰ میلیونتومان تعریف شده‌ درحالی که شهریه دانشجوی دانشگاه آزاد  حدود ۵ الی ۶ میلیون  برای یک  سال تحصیلی است. حقوق معلمان همینمدارس که عمدتا حق‌التدریسی اند، نهایتا به ۳ میلیون تومان می‌رسد اما حقوق استادان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد میانگین ۱۰ الی۱۲ میلیون تومان است. 

کرمانیان گفت: سرانه هزینه دولت برای یک دانشجو در دانشگاه‌های دولتی حداقل ۱۵ میلیون تومان است در حالی که هزینه‌ای که دانشگاه آزاد به عنوانشهریه دریافت می‌کند،  یک سوم تا  یک ششم این مقدار است.

او ادامه داد: هزینه‌ای که تربیت و تحصیل یک دانشجوی علوم پزشکی روی دست دولت می‌گذارد، کمتر از ۴ الی ۵ میلیارد تومان نیست اما دانشگاه آزاد برای مجموع ۷ سال  تحصیلی آن‌ها  با نرخ شهریه امروز بیشتر از ۲۳۰ میلیون تومان از دانشجو نمی‌گیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد بیان کرد: با چنین وضعیتی که از سویی دانشگاه آزاد به عنوان یک دانشگاه غیردولتی به دانشجو نوعی یارانه تحصیلی می‌دهد  و از طرفی دیگرمطالبات وصول نشده  بیش از ۲هزارمیلیارد تومانی از دولت دارد، نمی‌توان انتظار برابری حقوق‌ با دستگاه‌های دولتی را داشت؛ اگرچه امسال حقوق اعضای هیئت علمی ما تقریبا با دولتی برابر شده و اختلاف آن‌ها  نهایتا از ۱۰ تا ۱۵ درصد تجاوز نمی‌کند. همچنین درمیزان دریافتی کارکنان نیز افزایش خوبی نسبت به قبل لحاظ شده‌است. 

کرمانیان تصریح کرد: دانشگاه آزاد می‌تواند با سرمایه‌گذاری و حمایت از ایده‌هایی که در رویداد عصر امید به نمایش گذاشته شدند و همچنین مشارکت درفروش محصولات  دانش‌بنیان  آن‌ها، منابع جدید درآمد غیرشهریه‌ای را برای خود ایجاد کند. 

وی‌ عنوان کرد: همچنین لازم است دانشگاه نقش خود را در طرح‌های کلان ملی تثبیت کند؛ یعنی با احصا چالش‌های کشور در آینده و ارائه راه‌حل علمیعلاوه بر کسب درآمد،  جایگاه شایسته  خود را نیز بیابد. مثلا پیش بینی می‌شود کشور تا ۱۰ سال آینده با مشکلاتی در حوزه مشاغلمرتبط با آب مانند کشت و زرع مواجه شود که حل آن از طریق ایده‌ها و محصولات دانش‌بنیان دانشگاه  امکان‌پذیر است. این موضوع خصوصا در رابطه با دانشگاه آزاد که ظرفیت عظیمی دارد صدق می‌کند. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در پایان تاکید کرد: متاسفانه تاکنون دولت نتوانسته به نحو درست و شایسته‌ای از ظرفیت دانشگاه آزاد که ۲۲ هزار عضو هیئت علمی و یک میلیون و دویست‌هزار دانشجو دارد،استفاده کند؛ این در حالی است که مجموع اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌های وزارت علوم و بهداشت در کل حدودا به عدد ۳۵هزارمی‌رسد و تعداد دانشجویان آن‌ها نیز تقریبا با ما برابری می‌کند. تمام تصمیم‌گیری‌های نظام آموزش عالی بدون دخالت دانشگاه آزاد درجریان است که این آسیبی جدی برای کشور است. این‌که وزیر ما از دانشگاه‌های دولتی است ایجاب می‌کند  که معاون او نیز لزوما از دولت باشد؟! 

انتهای خبر/

حسن دانش کد خبر: 1144145 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی دستمزد کارمندان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دستمزد کارمندان دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۷۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری

افشین مظفری شهردار ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با قدردانی از فعالیت‌های رسانه‌های این استان اظهار کرد: در راستای تبدیل شهر ایلام به شهر الکترونیک، یکی از اقدامات خوب شهرداری این شهر نصب دوربین‌های ثبت تخلفات در شهر بوده و به‌زودی مرکز مانیتورینگ شهر در منطقه چغاسبز قبل از اربعین امسال افتتاح خواهد شد. با افتتاح این مرکز کل شهر ایلام به دوربین‌های پایش تصویری مجهز می‌شوند و بخشی از نارضایتی مردم درباره ترافیک شهر با پایش این دوربین‌ها کاهش می‌یابد.

وی عنوان کرد: بیش از ۴۰ پروژه عمرانی ازجمله سیلبند، پل روگذر، نورپردازی، المان، تعریض خیابان‌ها، جدول‌گذاری، ایجاد بلوار، پل عابر پیاده در سال گذشته توسط شهرداری ایلام اجرایی شده که بیشتر این پروژه‌ها در راستای مطالبات مردم شهر ایلام بوده و ایجاد بازارچه مرکزی شهر ایلام پیرو تأکید استاندار ایلام تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد. ایجاد پارکینگ طبقاتی یکی دیگر از پروژه‌های مهم شهرداری ایلام است که در ۲هزار و ۷۰۰ مترمربع با همکاری بخش خصوصی ساخته می‌شود.

شهردار ایلام با اشاره به پروژه فرهنگ‌سرای شهر ایلام گفت: تکلیف فرهنگ‌سرای این شهر به‌زودی مشخص می‌شود در صورت عدم فعالیت سرمایه‌گذار قبلی این پروژه به سرمایه‌گذار جدید واگذار می‌شود.پارک صخره‌ای یکی دیگر از اقدامات شهرداری ایلام در ورودی ارغوان این شهر ایلام بوده که زیرساخت‌های آن آماده شده است.

مظفری بیان کرد: خروجی شهر ایلام به سمت کنارگذر شرقی با اعتبار ۴ میلیارد تومان در حال ساماندهی است. نورپردازی و ایجاد المان در ورودی و خروجی شهر ایلام از دیگر اقدامات مهم شهرداری ایلام در راستای مطالبات مردم بوده که این مهم در حال انجام است. لاین غربی بام ایلام نیز به‌زودی ایجاد خواهد شد و بار ترافیکی این منطقه به‌ویژه برای دانشگاه‌های استان و بیمارستان رازی تسهیل می‌شود.

وی مطرح کرد: مطالبات پیمانکاران و کارگران شهرداری پرداخت شده و ۸۶۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری ایلام در سال جاری بوده که ۴۰ درصد آن در بخش عمرانی و مابقی آن هزینه‌های جاری خواهد بود این بودجه از منابع داخلی تأمین شده؛ البته این بودجه تا یک هزار میلیارد تومان قابل افزایش است.

شهردار ایلام با اشاره به همکاری با نهاد‌ها و ارگان‌ها به‌ویژه دانشگاه‌های استان توضیح داد از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه در طراحی آلمان‌های شهری و زیباسازی شهر ایلام استفاده می‌کنیم. ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه در زمینه رشته‌های مرتبط با شهرداری و علم و فناوری بی‌نظیر است و باید این ظرفیت به کمک توسعه شهر ایلام بیاید. برای واگذاری طرح‌ها و پروژه‌های خلاقانه و زیباسازی شهر ایلام و آموزش‌های کوتاه‌مدت دانشگاه‌های استان در اولویت قرار دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل دولت آمریکا / عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است   
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد