Web Analytics Made Easy - Statcounter

ئیس جمهور گفت: رابطه ما با ترکمنستان فقط رابطه همسایگی نیست، بلکه رابطه برادری تمدنی و فرهنگی و خویشاوندی است‌.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری برنا، آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران صبح امروز در آیین امضای تفاهمنامه فی مابین روسای جمهور ایران و ترکمنستان با تشکر از حضور همتای ترکمنستان خود در ایران گفت: حضور رئیس جمهور ترکمنستان و هیئت عالی رتبه ایشان می‌تواند نقطه عطفی  برای روابط دو کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سه دهه گذشته روابط خوبی با کشور ترکمنستان داشتیم.

وی در ادامه گفت: سفر چند ماه گدشته من به عشق آباد توانست برخی از همکاری ها بین ایران و ترکمنستان را فعال تر کند. بویژه در سوآپ گازی و ترانزیت و حمل و نقل گام های خوبی برداشته شد‌.

رئیس جمهور ادامه داد: ظرفیت برای همکاری دو کشور بیش از این میزانی است که امروز در جریان است و می تواند در حوزه های اقتصادی و تجاری و آب برق و گاز بین دو کشور همکاری های بسیاری صورت بگیرد تا قرارداد ها و تفاهم نامه های دو کشور بتواند همکاری  را به سطح بالاتر ارتقا دهد

رئیسی تاکید کرد: رابطه ما با ترکمنستان فقط رابطه همسایگی نیست، بلکه رابطه برادری تمدنی و فرهنگی و رابطه خویشاوندی است‌  و این رابطه عمیق می تواند زمینه همکاری های زیادی بین دو کشور را فراهم کند‌.

رئیس جمهور کشورمان تاکید کرد: از آقای رئیس جمهور سابق، پدر رئیس جمهور فعلی تشکر می‌کنم که گام خوبی در جهت توسعه روابط دو کشوربرداشته اند و امیدوارم در دوره شما گام های خوبی در جهت توسعه روابط دو کشور شاهد باشیم‌. 

رئیسی بیان کرد: مهم آن است که در مذاکرات دو کشور روشن شد که اراده جدی بین دو کشور بر توسعه روابط وجود دارد و مصمم هستیم که سندی راهبردی برای همکاری  در دو دهه آینده به امضا برسانیم.

وی تاکید کرد: همکاری با کشور های دریای خزر از اولویت های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است و لذا از اجلاس آینده که با میزبانی ترکمنستان  برگزار می‌شود استقبال می‌کنیم.

ادامه دارد...

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ترکمنستان رئیسی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۹۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی اف: تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده

رئیس جمهور آذربایجان با بیان اینکه تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده و حتی کارهای تعیین مرز نیز در حال انجام است، گفت: وقتی من اینجا صحبت می کنم این اتفاق در جریان است. این امر توسط دو کشور بدون هیچ واسطه ای محقق شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان طی سخنانی در مراسم افتتاحیه ششمین مجمع جهانی گفتگوی بین فرهنگی در باکو با بیان اینکه ما نمی توانیم به برخی از کشورهای اروپایی اجازه دهیم که در قرن بیست و یکم با کشورهای دیگر به عنوان مستعمره رفتار کنند، گفت: وقتی ما صدایمان را بلند کردیم، وقتی این موضوع را در دوران ریاست خود بر جنبش غیرمتعهدها مطرح کردیم، به این دلیل نبود که ما مخالف کشوری بودیم. ما فقط به عدالت و قوانین بین المللی متعهد بودیم.

وی افزود: جهان نباید چشم خود را بر روی عملکرد بد استعمار نو ببندد. این نشان دهنده یکسان سازی اجباری فرهنگی است. این رویداد در بیش از 10 قلمرو دریایی فرانسه اعمال می شود. این روند باید متوقف شود.

رئیس جمهور آذربایجان با بیان اینکه تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده و حتی کارهای تعیین مرز نیز در حال انجام است، گفت: وقتی من اینجا صحبت می کنم این اتفاق در جریان است. این امر توسط دو کشور بدون هیچ واسطه ای محقق شد. 

علی اف افزود: این موضوع یک بار دیگر نشان می دهد که ما نیازی به واسطه نداریم، به ویژه افرادی که به دنبال اهداف خود هستند. آنها نمی خواهند کمک کنند، می خواهند برای منافع سیاسی و اقتصادی خود در منطقه ما دخالت کنند. آنها می خواهند به این آتش بیفزایند.

رئیس جمهور آذربایجان ادامه داد: صلح در قفقاز تنها از طریق عادی سازی بین آذربایجان و ارمنستان حاصل می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قطع روابط کلمبیا و رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ غزه
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • علی اف: تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم