Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، به مناسبت روز جهانی اهدای خون جمعی از اهدا کنندگان مستمر خون استان به میزبانی سازمان انتقال خون قزوین در آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی قزوین گرد هم آمده بودند.

در بین مدعوین همه نوع شخصیت می شد دید، با رده های سنی مختلف و ظاهرهای متفاوت اما در بین آن ها که قرار می گرفتی گویا همه آن ها تنها یک هدف داشتند و از رسیدن به آن خرسند بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آغاز این برنامه عباس طالبیان سرپرست انتقال خون استان قزوین برای خوش آمد گویی و ارائه گزارش روی جایگاه حاضر شد. 

 به گفته سرپرست انتقال خون هدف از برگزاری این مراسم گرامیداشت از اهدا کنندگان خون بود.

نکته امید بخش در بین صحبت های طالبیان ارزیابی مطلوب و خوب او از مشارکت مردم استان در بحث انتقال خون بود.

البته بنا به گفته سرپرست انتقال خون استان برنامه ریزی های مختلفی به منظور مشارکت بیشتر بانوان برای این امر خداپسندانه صورت گرفته با این حال مشارکت بانوان قزوینی از میانگین کشوری بالاتر است.

با توجه به آمارهای ارائه شده توسط طالبیان، 58 درصد اهدا کنندگان خون در استان اهدا کنندگان مستمر هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در بین مدعوین افرادی حضور داشتند که بالای 100 بار اهدای خون داشتند و از این بابت خوشحال بوده و خداوند را شاکر بودند.

به سراغ یکی از اهدا کنندگان خون رفتم، آقایی که به گفته خودش حدودا 130 بار خون اهدا کرده است.

این مرد که حدودا 45 سال داشت، از حس سبکی و مفید بودن بعد از اهدا می گوید و کاری که باعث آرامش او شده است.

او معتقد است که اهدای خون یکی از راه هایی است که هم موجب سلامت اهدا کننده شده و هم نیاز بیمار را بر طرف می کند بنابراین آرامشی که بعد از اهدا در فرد اهدا کننده ایجاد می شود وصف شدنی نیست.

ای که دستت می رسد کاری بکن... 

یکی دیگر از اهدا کنندگان که همراه با خانواده در این مراسم شرکت کرده بود ابتدا از مخالفت های اطرافیانش گفت. 

چند بار اولی که می خواستم برای اهدای خون اقدام کنم با مخالفت اطرافیانم همراه بود، برخی از آن ها می‌گفتند که جان خودت مهم است و باعث بیماری برایت می شود.

به گفته او چالش های متعددی را برای رضایت همراهانش گذرانده بود اما حال در جایگاهی قرار داشت که نه تنها خودش بلکه اطرافیانش را نیز تشویق به اهدای خون کرده بود.

این خانم حالا بالای 60 بار خون اهدا کرده بود و هر بار هم با رضایت قلبی کامل اقدام می کرد.

یکی دیگر از حاضرین در برنامه مردی 60 ساله ای بود که 120 بار خون اهدا کرده است.

این مرد علاوه بر ۱۲٠ باری خون اهدا کرده بود باعث شده بود تا افراد زیادی را هم برای اقدام به این امر خداپسندانه تشویق کرده بود. 

این آقا از اولین روز تصمیمش برای اهدا خون می گوید، از زمانی که همراه مادر بیمارش در سن 18 سالگی به بیمارستان رفته بود و آنجا برای درمان بیماری مادرش نیازمند خون شده بودند. 

این مرد بعد از آه بلندی که می کشد و قطره اشکی که در چشمانش حلقه می زند می گوید: مادر من که رفت اما الهی سر و کار هیچ مادری به بیمارستان ها نیفتد.

یکی دیگر از خانم هایی که جزو اهدا کنندگان مستمر نیز بوده می گوید: سبکی و آرامشی که پس از اهدای خون درون آدم ایجاد می شود قابل وصف نیست.

او می گوید همان حسی که تصور می کنی خون‌ تو برای نجات جان یک انسان مصرف می شود آرامشی را در قلبت حس می کنی که حاضر به عوض کردن آن با هیچی نمی شوی. 

اما در این بین فردی بود که سلول های بنیادی دریافت کرده بود، فردی که در ابتدای صحبت هایش از غم و درد بیماری 5 سال گذشته اش می گفت.

این فرد اکنون پس از دریافت سلول بنیادی و معالجاتش حالا سرطان را شکست داده و از این باب خوشحال است.

در تمام طول مدت دعای خیرش را بدرقه راه اهدا کننده کرد و از این که توانسته بیماری اش را شکست دهد و بخشی از مشکلاتش مرتفع شود خوشحال بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، به نظر می رسد مردم دیار مینودری با همه فراز و نشیب‌هایی که وجود دارد همواره حس نوع دوستی و کمک به دیگران در وجودشان زنده است و همیشه تلاش می کنند تا دوشادوش همدیگر برای ارتقاء کشور و کمک به هم نوعان خود گام بر می دارند.

اهدا کنندگان خون سفیرانی بودند که مقصدشان نیازمندانی است که درد و غصه هایش با اهدای خون آن ها تلطیف می یابد و از این رو مردم همانند همیشه لازم است در این امر خداپسندانه مشارکت داشته باشند.

گزارش از طهورا قلی پور برزگر

انتهای پیام /

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین انتقال خون اهدای خون اهدا کنندگان خون اهدا کنندگان خون اهدا کرده انتقال خون اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۹۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، گفت : افزایش حوادث کوهستان ناشی از گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیر‌های پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استان‌ها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گا‌ها در برخی از استان‌ها در مسیر‌های کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند. 

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگرد‌هایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تجمع مردم بندرعباس در حمایت از طرح نور نیروی انتظامی
  • جشن تکلیف هزار و ۶۳۰ فرشته زمینی در ملایر
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی