Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود منصور در حاشیه همایش عبور از خشکسالی در کرج در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه حدود ۳۰ میلیون هکتار از عرصه‌های کشور در معرض بیابانی‌شدن قرار دارد، اظهار کرد: حدود ۱۴ هکتار از آن در برگیرنده فرسایش بادی بوده و ۷ میلیون هکتار از آن کانون‌های خیزش گرد و غبار و فرسایش را شکل می‌دهد.

وی با بیان اینکه وسعتی بیش از ۲۰۰ میلیون هکتار کانون خیزش گرد و غبار و فرسایش در کشورهای مجاور وجود دارد، تصریح کرد: مجموع اینها در قالب کانون‌های داخلی و کانون‌های خارجی پدیده گرد و غبار را در کشور شکل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر کشاورزی و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری متذکر شد: برآورد ما این است که فرسایش بادی، ریزگردها و هجوم شن‌های روان سالانه ۳ هزار میلیارد تومان به زیرساخت‌های کشور خسارت وارد می‌کند.

کد خبر 5515030

منبع: مهر

کلیدواژه: مسعود منصور سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور فرسایش خاک بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا جهرم اردبیل خراسان رضوی آمار کرونا امام رضا ع مشهد بیرجند ایلام دهه کرامت میلاد امام رضا ع میلیون هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۹۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور

علی علیزاده در بجنورد گفت: ۴۰ درصد از سهم طرح کاشت یک میلیارد درخت شامل زراعت چوب صنوبر و اکالیپتوس است که باهمت مردم و بهره برداران بخش کشاورزی انجام می‌شود.

او گفت : بهره برداران در این طرح با کاشت درختان اقتصادی می‌توانند با زراعت چوب درآمد اقتصادی داشته باشند.
به گفته علیزاده در مرحله نخست اجرای این طرح باید ظرفیت کاشت نهال در نهالستان ها، عرصه‌های قابل کشت، نوع ارقام با توجه به شرایط آب و هوایی سنجیده شود.
رییس موسسه تحقیقات، جنگل‌ها و مراتع کشور در ادامه گفت: قرار نیست که منابع آب شرب، کشاورزی و یا صنایع برای اجرای این طرح استفاده شود و باید از آب‌های غیر متعارف از جمله آب دریا، باران بهره برد، به طور مثال در کاشت درختان حرا از آب دریا استفاده و در مناطقی نیز کاشت درخت در عرصه‌های منابع طبیعی از آب باران مشروب خواهد شد.

پویش کاشت یک میلیارد درخت از سال گذشته در سراسر کشور آغاز شده است و قرار است در طی چهار سال یک میلیارد درخت در کشور کاشته شود که سهم خراسان شمالی دراین چهار سال ۱۶ میلیون اصله نهال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • پلیس هر لحظه در معرض شهادت است
  • ۶۵ هزار هکتار از شالیزارهای شمال یکپارچه سازی می شود
  • آبگیری هفت هزارهکتار از تالاب جازموریان
  • ماکرون: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • آئین غبار روبی و گلباران مزار شهدای پیرانشهر بمناسبت روز معلم
  • درخواست جدید سردار شکارچی از مسئولان
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • مسئولان و فعالان رسانه‌ای کشور باید آرایش تهاجمی بگیرند