Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@10:35:59 GMT

«مجید کزازی» رییس پارک علم و فناوری استان همدان شد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۹۸۳۹

«مجید کزازی» رییس پارک علم و فناوری استان همدان شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید پارک علم و فناوری استان همدان، گفت: فعالیت رسمی مجموعه های پارک علم و فناوری به صورت رسمی از سال ۱۳۸۸ آغاز شد و این مراکز زمینه و شرایط مناسبی را برای رشد و توسعه علمی براساس دانش و فناوری های نوین در سطح استان ها فراهم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی خیرالدین با اشاره به اینکه ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه علم و فناوری در استان همدان ایجاد شده است، افزود: همدان در ردیف نخستین استان‌های کشور است که ستاد اقتصاد دانش بنیان را تشکیل داده و امیدواریم در این ستاد مشکلات حوزه شرکت های دانش بنیان به خوبی بررسی و اقدامات موثر برای رفع آنها انجام شود.

وی با بیان اینکه ۲۸۰ واحد فناوری و ۵۴ واحد دانش بنیان در مجموعه پارک علم و فناوری استان همدان فعال است، گفت: پارک علم و فناوری یک نوع شهرک صنعتی مبتنی بر دانش و فناوری است که باید برای توسعه و رونق فعالیت های آن در راستای تحقق شعار سال برای توسعه اقتصادی و اشتغالزایی مبتنی بر فناوری تلاش کنیم.

به گزارش ایرنا، در این مراسم با تقدیر از خدمات «محمدحسین مرادی»، حکم انتصاب «مجید کزازی» به عنوان رییس جدید پارک علم و فناوری استان همدان به وی اهدا شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکم انتصاب رییس پارک علم و فناوری استان همدان بر  توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی برای تحقق اهداف نظام علم، فناوری و نوآوری به ویژه توسعه پارک و مراکز رشد و حل مشکلات پیش روی شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان مستقر در پارک تاکید کرده است.

در این حکم ضمن تاکید بر تعامل و تکامل هم افزا با استانداری، دانشگاه ها و سایر دستگاه های اجرایی، صنایع خصوصی و دولتی بر ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای پارک به منظور ارتقای کمی و کیفی خدمات مورد نیاز توسعه کسب و کار شرکت‌ها و واحدهای فناور و بسترسازی نرم افزاری و سخت افزاری برای ظهور و بروز نوآوری امور پارک علم و فناوری استان تاکید شده است.

«مشارکت و ایفای نقش مؤثر در ارتقای زیست بوم نوآوری و فناوری منطقه، طراحی ساز و کار لازم برای تربیت نیروی انسانی متخصص در سطوح و حوزه های مختلف مورد نیاز پارک علم و فناوری، توجه ویژه به معضل بیکاری و تلاش برای ایجاد طرح‌های اشتغال‌زایی دانش‌بنیان و تغییر فرهنگ کارجویی به کار آفرینی و تدوین ساز و کار عملیاتی برای تحقق مرجعیت و دیپلماسی فناوری و نوآوری و رصد فناوری های نوظهور» از جمله اولویت های تاکید شده در حکم انتصاب رییس پارک علم و فناوری استان همدان است.

عضو هیات علمی گروه گیاه پزشکی دانشگاه بوعلی سینا با مرتبه دانشیاری، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی همدان، مدیریت فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا و معاونت پژوهشی دانشگاه ایلام از جمله سوابق علمی و اجرایی رییس جدید پارک علم و فناوری استان همدان است.

برچسب‌ها وزیر علوم تحقیقات و فن آوری همدان پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزیر علوم تحقیقات و فن آوری همدان پارک علم و فناوری وزیر علوم تحقیقات و فن آوری همدان پارک علم و فناوری پارک علم و فناوری استان همدان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۹۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم