Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمیل غریب روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بیست و دومین فراخوان ملی ریاست جمهوری که با موضوع ایران قوی در ۲ بخش سوال اصلی و جایزه شهید علی لندی "نوجوان ایذه‌ای که برای نجات جان ۲ نفر از آتش، با از خودگذشتگی خودش دچار سوختگی و آسمانی شد" برگزار شد، ۱۲ دانش‌آموز از گیلان توانستند با ارایه آثار در بخش‌های مختلف عناوین برتر کشوری را کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این دوره از پرسش مهر ریاست‌جمهوری محمدامین محمدپور در رشته داستان کوتاه و مهرشاد جهانچی در رشته عکاس از شهرستان لاهیجان رتبه دوم کشوری را از آن خود کردند، مرتضی حیدری‌پور در رشته نماهنگ از خمام، محمد علیپور در رشته سخنوری و سیده ستایش سعادت میرقدیم در رشته پوستر از لاهیجان و امیرحسین صالحی در رشته فیلم مستند از فومن رتبه سوم را به دست آوردند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گیلان بیان داشت: پریسا مهدی‌پور در رشته پوستر و هستی قدیمی در رشته طراحی از شهرستان رودسر شایسته تقدیر بخش ویژه بیست و دومین جشنواره پرسش مهر ریاست جمهوری شدند.

وی اظهار داشت: در بخش سخنی با ریاست‌جمهوری که در قالب رشته ویدئوکست برای تمامی دوره های تحصیلی، برگزار شد، آرین ابراهیمی دانش‌آموز پایه دوازدهم از ناحیه ۲ رشت، امیرحسین مدرس پایه دهم از فومن، مژده عاشوری پایه دوازدهم و سیده سمانه اصغری فر دانش آموز پایه دوم ابتدایی از ناحیه یک رشت رتبه برتر کشوری را به دست آوردند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه ۵۶ هزار و ۷۴۷ نفر از دانش‌آموزان گیلان در بیست و دومین پرسش مهر شرکت کردند، اضافه کرد: این استان به لحاظ کسب رتبه های کشوری، رشد سه برابری را نسبت به سال گذشته "بیست و یکمین پرسش مهر" داشته است.

در آغاز سال تحصیلی جدید ریاست جمهوری با طرح پرسش مهر از دانش آموزان خواست به این پرسش پاسخ دهند که "ایران قوی چه ویژگی‌هایی دارد و نقش دانش‌آموزان در شکل‌گیری ایران قوی چیست؟".

استان گیلان دارای افزون بر ۳۷۰ هزار دانش‌آموز است.

برچسب‌ها رشت مدارس گیلان دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت مدارس گیلان رشت مدارس گیلان دانش آموزان ریاست جمهوری دانش آموزان دانش آموز پرسش مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۹۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده که جهت مرمت و بازسازی آنها اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به 9 اردیبهشت روز جهانی قنات اظهار داشت: کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از نظر وابستگی به آب قنات رتبه چهارم کشوری را داراست. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سختکوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات و تلاش‌های طاقت فرسای آنها در قالب یک هزار و 925 رشته قنات به طول دو هزار و 327 کیلومتر به عنوان میراثی گران‌بها به ما سپرده شده است. 

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با 15 درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات‌خیز کشور برخوردار بوده و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.

سیدحسینی خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از 300 رشته از قنوات دچار خسارت شده و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیاد ریال مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جهت حفظ و نگهداری این میراث ملی لازم است که با یاری مالکین و کشاورزان قنوات به مرحله‌ای برسیم که قنوات مجدداً رونق سابق خود را بازیابند و با اختصاص اعتبار لازم و اجرای عملیات زیربنایی به روش‌های علمی در حفظ این میراث ارزشمند کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند