Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسر علیمحمدی گفت: بندر چابهار تنها بندر اقیانوسی کشور است که با وجود منطقه آزاد تجاری و صنعتی و همچنین کوتاه بودن مسیر ترانشیپ آن نسبت به دیگر بنادر کشور تبدیل به شاهراه صادراتی کشور شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر هامون؛ یاسر علیمحمدی کارشناس مسائل اقتصادی و مدرس دانشگاه در رابطه با نقش بندر چابهار در افزایش صادرات و توجه به سیاست اقتصاد مقاومتی به خبرنگار چهاربهاران،گفت:درحال حاضر بندر چابهار تنها بندر اقیانوسی کشور است که نقطه اصلی ارتباط دریایی ایران با کشورهای جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه کوتاه شدن مسیرصادرات به غرب و شرقی یکی از مزیت های بندرچابهار است، تصریح کرد: کوتا شدن مسیر ترانشیپ باعث می شود هزینه های صادرات و واردات پایین بیاید و این مسئله محرک خوبی برای استفاده از این بندر توسط شرکت های داخلی جهت صادرات محصولات شان به کشورهای دیگر باشد.

علیمحمدی با اشاره به اینکه بندر چابهار بندر استراتژیک ومهیبرای کشور است،یادآور شد:خیلی از کالاهای اساسی کشور نظیر، گندم و برنج از طریق این بندر وارد کشورمی شود وطبق اعلام سازمان بنادر ودریانوردی بیشترین بارگیری روزانه دراین بندر ۲۱ هزار و ۷۰۰ تن است.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه اکثر استان های همجوار استان سیستان وبلوچستان نقش بسازی در زمینه تولید و صنعت دارند،خاطرنشان کرد:بندرچابهار بهترین فرصت تولیدکنندگان است چرا که آنها می توانند بدون هیچ محدودیتی کالایی به استثاء موارد اعلامی ازسوی دولت اقدام به صادرات تولیداتشان بکنند چراکه هم این بندر از لحاظ مسیر کوتاه تر و هم از لحاظ کاهش هزینه های صادرات بصرفه تر است.

وی بالابردن سطح تکنولوژی و زیرساخت ها را از مولفه های مهم پیشرفت صادرات در بندر چابهار دانست،تصریح کرد:درحال حاضر جاده های که به بندرچابهار متصل می شوند از کیفیت و استاندارد خاصی برخوردار نیستند و اگرکوچیک ترین مشکلی دراین جاده ها پیش بیاید در امر واردات و صادرات محصولات به عمق کشور خلل وارد خواهد شد.

علیمحمدی با بیان اینکه سیاست اصلی احداث مناطق آزاد تجاری و صنعتی افزایش صادرات وسهولت اجرای آن بوده است،خاطرنشان کرد:وجود منطقه آزد تجاری و صنعتی ازمزیت های دیگربندر چابهار جهت صادراتمحصولات داخلی است.

وی ادامه داد:معافیت مالیاتی و تسهیل در امور اداری از جمله مولفه هایی است که موجب جذب سرمایه گذار و در کنارآن بهبود اقتصاد کشور و  افزایش فرصت های شغلی در این استان و استان های دیگر کشور می شود.

این کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به این که در سایه عدم نظارت صحیح مناطق آزادبه جای کمک به صادرات محصولات داخلی به محرکی جهت واردات بی رویه کالا های مصرفی تبدیل شده که نیاز است با تغییر سیاست ها و نظارت کافی به سیاست اصلی آنکه همان صادرات تولیدات داخلی است،بازگردد.  

 

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: بندر چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۰۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم

مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری زنجان از احصا ۵۵ طرح سرمایه‌گذاری برای ارائه به سرمایه‌گذاران خبر داد و گفت: زنجان در حوزه زیتون و نساجی زنجیره کاملی دارد. - اخبار استانها -

اسماعیل شاجری مدیرکل سرمایه گذاری استانداری زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی استان زنجان فرصتی برای معرفی و فرصت‌ قابلیت‌های صادراتی استان به سرمایه‌گذاران است؛ استان زنجان از حضور سرمایه‌گذاران استقبال می‌کند و می‌توانیم فرصت‌های سرمایه‌گذاری که ما مطالعه کرده‌ایم را به آنان ارائه دهیم.

مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری زنجان ادامه داد: 55 طرح و فرصت سرمایه‌گذاری احصا، جانمایی و لکه‌گذاری برای ارائه به متقاضیان سرمایه‌گذار شده است.

وی تشریح کرد: چهار طرح اطلس سرمایه‌گذاری تهیه شده و این استان به‌ عنوان استان پایلوت در کشور معرفی شده است. یکی از رویکردهای مهم دولت، ایجاد ارتباط نزدیک با بخش خصوصی است و نخستین گام در این خصوص، معرفی ظرفیت ها و توانمندی های داخلی و شناخت متقابل از ظرفیت های سایر کشورهاست که زمینه آن در نمایشگاه ایران اکسپو فراهم شده است.

شاجری گفت: با توجه به حضور بسیاری از هیات‌های تجاری خارجی و بازدید برخی سفرا ی کشورهای خارجی در این نمایشگاه، شرکت‌های بزرگ داخلی نسبت به معرفی و ارائه محصولات و توانمندی‌های خود اقدام کرده‌اند و در این دوره تمرکز بر توسعه زنجیره‌ها و شش گروه کالایی از محصولات شرکت‌های داخلی، شامل صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات،‌ صنعت، فرش دستباف، صنایع دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و محصولات شیمیایی، صنعت ساختمان و خدمات فنی مهندسی و گروه پتروشیمی است و با حضور مدیران استانی، امکان تبادل نظر مذاکره و ارائه فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری به منظور جذب سرمایه گذار و همچنین ارتباط با فعالان اقتصادی داخلی و خارجی را شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه سبب ایجاد گفتمان بین المللی و معرفی توانمندی‌هی کشورمان از زبان تجار بین المللی می‌شود و استان زنجان نیز تلاش دارد از این فرصت استفاده مطلوبی را ببرد.

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی با الزام برگشت ارز
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»