Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسین صفوی رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه از نزدیک شاهد بودیم کارخانه یکی از کارخانجات تولیدی زیر مجموعه هیات امنای صرفه جویی ارزی با حداکثر ظرفیت و انگیزه بسیار زیاد فعالیت می‌کند، گفت: این کارخانه به عنوان یکی از تامین کنندگان مهم کشور، استان و همچنین از مجموعه‌های مهم هیات امنای صرفه جویی ارزی محسوب می‌شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: چند وقت پیش دغدغه‌هایی در مورد بحث آتش سوزی در برخی رسانه‌ها مطرح شد لذا امروز همگی اینجا حضور پیدا کرده‌ایم تا وضعیت شرکت را از نزدیک شاهد باشیم لذا حضار در این بازدید می‌توانند شهادت دهند که کشور در وضعیت خوب تولید سرسوزن و سرنگ قراردارد و افرادی که علاقمند به واردات هستند بدانند که هیچ نیازی به واردات محصولات مشابه نیست و شرکت با ظرفیت کامل نیاز کشور را تامین می‌کند.

صفوی یادآور شد: البته شرکت وابسته به هیات امنای صرفه جویی ارزی و در راستای اهداف وزارت بهداشت فعالیت می‌کند و وزارت بهداشت مسئول تامین کالاهای سلامت محور است و در این زمینه نیز قطعا هیچ گونه کوتاهی انجام نمی‌دهد اگر نیاز بود سرسوزن از بخش دیگری تامین شود تمهیدات لازم در نظر گرفته می‌شد اما همانطور که ملاحظه کردید این مجموعه با ظرفیت کامل می‌تواند نیاز کشور را تامین کند.

رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران گفت: کارخانه علاوه بر تامین برخی اقلام برای مصرف کنندگان نهایی به عنوان پشتوانه و تامین کننده قطعات ساخت سایر شرکت‌های تولید کننده کشور نیز فعالیت می‌کند.

مهندس صفوی گفت: سال ۱۴۰۱ سال تولید، دانش بنیان و اشتغال‌زایی و ملاحظه کردید که با مجموعه‌ای روبه رو بودید که حجم تولید و ارزش افزوده بسیار زیادی را در کشور ایجاد میکند و در واقع کشور را از واردات حجم بسیار زیادی کالای خارجی بی نیاز کرده است.

راه اندازی خطوط تولید آنژیوکت برای اولین بار در ایران

رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران گفت: انشاا... با راه اندازی خطوط محصولات آنژیوکت اشتغال ‌زایی و خدمت رسانی بیشتری در کشورمان ایجاد خواهیم کرد به طور مثال در مورد موضوعی همچون آنژیوکت ما صد درصد وابسته به واردات هستیم و یکی دو سال پیش بحث تولید مطرح شده بود و ملاحظه کردید که خطوط تولید ایجاد شده با پیگیری و حمایت سایر نهادها زمانی که خط تولید راه افتد اولین قدم برای خودکفا شدن و صرفه جویی ارزی  در زمینه آنژیوکت ایجاد شده و  در فازهای بعدی شرکت می‌تواند تمام نیاز کشور را تامین کند.

وی در پایان گفت: اینها هیچ کدام امکان پذیر نیست مگر اینکه هم افزایی بین مجلس ، نهادهای نظارتی، دیوان محاسبات و  سایر دستگاه‌های اجرایی وجود داشته است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید آنژیوکت تامین سوزن هیات امنای صرفه جویی ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۰۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

یاسر اکبریان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: براساس آخرین گزارشاتی که در سامانه معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت ثبت شده سال ماقبل نیز رقمی حدود ۱۸۰ میلیون متر مکعب تولید داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: علت افزایش تولید آب پارسال ناشی از توسعه شهرنشینی و افزایش مشترکان شرکت و همچنین اجرای پروژه‌هایی که تامین آب آنها می‌بایست از طریق تاسیسات و منابع آبی شرکت آب و فاضلاب باشد بوده است.

اکبریان درخصوص سرانه مصرف آب لرستانی‌ها بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان بین حدود ۲۰۰ لیتر در شبانه روز برای هر شهروند و در سطح کشور بین ۱۸۰ الی تا ۱۹۰ لیتر و مطابق استاندارد کشور کمتر از ۱۵۰ لیتر به ازای هر نفر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های در دست اجرای شرکت کاهش هدررفت و محاسبه آب بدون درآمد با استفاده از شبکه‌های هوشمند و به روز کردن تجهیزات است.

اکبریان ادامه داد: همچنین با استفاده از آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از طریق برنامه‌های فرهنگی تلاش شده مصرف آب هم‌استانی‌ها به سمت نرم کشور و استاندارد‌های بین المللی نزدیک شود.

وی درخصوص تاثیر بارندگی‌های اخیر بر منابع آبی استان افزود: در استان تا اواسط دی ماه شاهد بارندگی‌های آنچنانی نبودیم و همین امر باعث شد منابع آبی کاهشی شود، اما در بازه زمانی بهمن تاکنون و به‌خصوص در اسفندماه بارندگی‌ها مناسب‌تری را شاهد بودیم که در برخی شهر‌ها همچون ازنا و الیگودرز روند تولید منابع آبی منفی نسبت به بازه زمانی بلندمدت کاهشی بوده و لازم است که در این شهر‌ها تمهیدات لازم بکار گیرد.

اکبریان اضافه کرد: در لرستان هیچ‌گونه سدی برای تامین آب شرب پایدار وجود ندارد و بایستی برای تامین آب در فصل گرما تمهیداتی از سوی شرکت و همچنین مردم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان صورت گیرد تا در فصل گرما از نظر تامین آب شرب با مشکل مواجه نشویم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • اجرای طرح ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها در میدان امام اصفهان
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد