Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، محمدمهدی جوادیان‌زاده ظهر امروز در نشست خبری جشنواره «سپاس آب» که با حضور مدیرکل مدیریت بحران استان برگزار شد، توجه به بعد اجتماعی و مردمی آب از جمله الزامات اجرایی برای مدیریت منابع آبی استان و کشور است، اظهار کرد: ارائه مشکل زمانی حائز اهمیت است که همراه با طرح الگوی راهکار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استفاده از ظرفیت‌های مختلف برای مدیریت منابع آبی را حائز اهمیت دانست و افزود: ارائه مشکلات حوزه آبی بدون بیان راهکارهای موجود هیچ نتیجه ای جز  بزرگتر کردن مشکل نخواهد داشت.

مدیرعامل آب منطقه ای یزد با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره «سپاس آب» در این استان، گفت: این جشنواره با هدف کشف و معرفی الگوی بهینه مصرف آب برگزار می شود.

جوادیان زاده با بیان این‌که تاکنون یک دوره این جشنواره تبیینی برگزار شده است، تصریح کرد: بنا داریم این رویداد را در تابستان امسال به میزبانی استان یزد برگزار کنیم.

وی در خصوص وضعیت آبی استان یزد با بیان این که امسال ۱۲.۹ درصد نسبت به سال گذشته کاهش بارش داریم، افزود: بارش استان یزد با ۹۱.۲ میلی متر نسبت به متوسط کشور بین یک سوم تا یک چهارم است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای یزد با اشاره به اهمیت خشکسالی پی در پی دو ساله در این استان، خاطرنشان کرد: مخازن آبی استان یزد ۳۸۰ میلیون کسری دارد که امیدواریم با بارش های پیش رو بخشی از این مهم جبران شود.

جوادیان‌زاده تأمین آب شرب اولویت اول مدیریت استان و کشور است، گفت: از سال گذشته تاکنون مجوز حفر ۸۶ چاه آب شرب در سطح استان یزد صادر شده است.

با مدیران متخلف در حوزه مصرف آب برخورد قانونی می‌شود

محمدعلی ملک‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران استان هم در این جلسه با بیان این‌که مدیریت منابع آّبی مهمترین دغدغه استان یزد است، خاطرنشان کرد: علی رغم وقوع برخی سیلاب‌ها متأسفانه استان یزد در بحث آبی وضعیت مناسبی ندارد.

وی تأکید کرد: ۲۰۰ هزار نفر از روستاییان استان یزد با دغدغه بی آبی و کمبود آب مواجه هستند و در حال حاضر  بخش عمده ای از آنها به وسیله تانکر آب شرب دریافت می کنند.

ملک‌زاده با بیان این‌که برنامه‌ریزی‌های خوبی برای تأمین آب شرب روستایی در استان یزد تدوین و در دستور کار قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم تابستان امسال را با همکاری و همراهی مستمر شهروندان به خوبی سپری کنیم.

مدیریت مدیرکل بحران استان یزد در ادامه رعایت یک سری شیوه نامه های کاهش مصرف آب از سوی شهروندان را حائز اهمیت دانست و بیان کرد: نقش اصحاب رسانه در ترویج این مهم اجتناب ناپذیر است.

وی نظارت بر شیوه مصرف آب و برق در دستگاه های دولتی را از جمله اقدامات انجام شده و در دستور کار دانست و تأکید کرد: طبق قانون با مدیرانی که دغدغه صرفه جویی و مدیریت مصرف منابع آبی را ندارند برخورد قانون می‌شود.

ملک زاده در پایان با بیان این‌که حفر چاه های غیرمجاز را یکی از دغدغه های جدی ستاد مدیریت بحران استان یزد است، خاطرنشان کرد: مقابله با این چالش به عزمی همگانی و احساس مسئولیت اقشار مختلف نیاز دارد.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: آب جوادیان زاده آب منطقه ای یزد ملک زاده مدیرکل مدیریت بحران استان یزد استان یزد بحران استان استان یزد مصرف آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۰۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است

وزیر صنعت، معدن و تجارت صرفه‌جویی، بهره‌وری و احداث نیروگاه‌های خود تامین را دو برنامه اصلی وزارت صمت در حوزه انرژی اعلام کرد و گفت: به صنایع اعلام کرده‌ایم که اولویت در تامین انرژی با واحدهایی است که در روند مصرف حداکثر بهره‌وری را ایجاد کنند و تلاش شده در این زمینه شرکت‌ها را حمایت کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی‌آبادی درباره اهمیت راه‌اندازی واحدهای راکد همچنین تامین انرژی این واحدها از سوی وزارت نفت و نیرو اظهار کرد: در این زمینه نیازمند گفت‌وگوی ملی هستیم، به دلیل پایین‌بودن قیمت انرژی در ایران بهره‌وری در مصرف انرژی بسیار پایین است بنابراین آنچه که در زمینه انرژی تولید می‌کنیم باید بیشتر از آن بهره‌وری صورت بگیرد.

وی افزود: به صنایع اعلام کرده‌ایم که اولویت در تامین انرژی با صنایعی است که در روند مصرف حداکثر بهره‌وری را ایجاد کنند بنابراین یکی از شاخص‌هایی که دنبال می‌کنیم بهره‌وری در مصرف انرژی است و تلاش کرده‌ایم در این زمینه شرکت‌ها را حمایت کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به این‌که در سال گذشته تولیداتی با مصرف انرژی کمتر داشته‌ایم و در زمینه بهره‌وری انرژی توفیقاتی به‌دست آوردیم، گفت: به صنایع اعلام کرده‌ایم اگر کمک کنند تامصرف انرژی کم شود، انرژی صرفه‌جویی‌شده را به خودشان اختصاص می‌دهیم، در دولت هم بین دستگاه‌ها نشست‌های تخصصی بسیاری برگزار کرده‌ایم اما هنوز نتایج قطعی آن مشخص نشده اما آن را پیگیری می‌کنیم.

وی درباره برنامه وزارت صمت برای تامین انرژی واحدهای صنعتی خاطرنشان کرد: به دنبال راه‌اندازی واحدهای تولیدی راکد هستیم و در شهرک‌های صنعتی در حال ایجاد شهرک‌های انرژی هستیم؛ در تلاش هستیم واحدهای صنعتی برای تامین انرژی خود بهره‌ور شوند، بنابراین در حال حاضر نیز یکی از فولادسازان در حال احداث یک واحد هزار مگاواتی تولید برق است که دو واحد آن راه‌اندازی شده و واحد سوم آن نیز به زودی راه‌اندازی می‌شود.

علی‌آبادی ادامه داد: در سمنان دو واحد اضافه کرده‌ایم و در تدارک راه‌اندازی یک واحد دیگر هستیم که این واحدها گاز مصرف نمی‌کنند بنابراین وزارت صمت در حوزه انرژی برنامه‌های جامعی دارد اول صرفه‌جویی و بهره‌وری و دوم احداث نیروگاه‌های خود تامین، دولت نیز به‌صورت عام در حال توسعه تولید انرژی و برق است و نیروگاه‌ها در حال افزایش است و فکر می‌کنم امسال نسبت به گذشته عملکرد بهتری خواهیم داشت.

منبع: فارس

کد خبر 749288

دیگر خبرها

  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری
  • خلاقیت معلم مراغه‌ای در ایجاد نگرش مصرف بهینه آب
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است
  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود