Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی شاهمیرزایی با اعلام خبر صادرات کاتالیست ایرانی به روسیه گفت: تا پنج سال آینده جشن ملی تکمیل شدن چرخه صنعت پتروشیمی را می‌گیریم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «مرتضی شاهمیرزایی» در آیین تکریم و معارفه رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در محل ساختمان مرکزی وزارت نفت، پژوهشگاه را مجموعه جامع علمی برای فعالیت از بالادست تا پایین‌دست صنعت نفت دانست و اظهار کرد: انتظار می‌رود پژوهشگاه صنعت نفت اهتمام ویژه و بیشتری بیش از گذشته همسو با توسعه صنعت نفت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ظرفیت نصب‌شده صنعت پتروشیمی را ۹۰ میلیون تن در سال اعلام و بر ضرورت تکمیل زنجیره محصولات تولیدی در این صنعت تأکید کرد و افزود: با بازنگری انجام‌شده، تمرکز بر تکمیل زنجیره ارزش در دستور کار توسعه صنعت پتروشیمی قرار گرفته است تا محصولات راهبردی موردنیاز کشور تولید و به سمت خودکفایی حرکت شود.

عضو هیئت امنای پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به نیاز زندگی بشری به انواع محصول شیمیایی که از تکمیل زنجیره ارزش تولید می‌شوند، گفت: با هدف‌گذاری انجام‌شده، ظرفیت صنعت پتروشیمی در پایان برنامه هشتم توسعه به حدود سالانه ۲۰۰ میلیون تن خواهد رسید و با بازنگری که در این دولت انجام شده، ما در همه محصولات پتروشیمی شناخته‌شده دنیا خودکفا خواهیم شد.

شاهمیرزایی ادامه داد: با بررسی‌ها و مطالعات تکمیلی فشرده انجام‌شده در مدیریت برنامه‌ریزی شرکت ملی صنعت پتروشیمی، طرح‌های توسعه‌ای صنعت پتروشیمی برای تولید محصولات راهبردی که هم‌اکنون در کشور تولید نمی‌شود، برای سرمایه‌گذاری آماده شده است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه همه سرمایه‌گذاران، هلدینگ‌های پتروشیمی، مراکز علمی و پژوهشی و سازندگان کالا و تجهیزات برای رشد دو برابری ظرفیت و تنوع محصولات صنعت پتروشیمی باید پای کار بیایند، تصریح کرد: تا پایان این دولت همه کاتالیست‌های موردنیاز صنعت پتروشیمی بومی‌سازی خواهد شد.

وی به ضرورت توسعه و بومی‌سازی دانش‌های فنی صنعت پتروشیمی تأکید کرد و گفت: فعالیت پژوهشگاه صنعت نفت در این حوزه کمک شایانی به خودکفایی این صنعت خواهد کرد.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی به درخواست روز‌های نخست فعالیت خود در شرکت ملی صنایع پتروشیمی از مجید دفتری، مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی برای اعلام ظرفیت‌ها و خروجی‌های این مجموعه علمی طی ۲۴ ساعت اشاره کرد و افزود: آقای دفتری گفتند که ۲۰ سال است هیچ‌کسی سراغ ما را نمی‌گرفت و کسی به ما کاری نداشت و این مجموعه را حساب نمی‌کردند؛ حالا شما می‌گویید در ۲۴ ساعت همه داشته‌ها و ظرفیت‌ها را اعلام کنیم.

شاهمیرزایی ادامه داد: به مجموعه شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی اعلام کردم نباید دغدغه کمک مالی و ساختار سازمانی و از این مسائل داشته باشید و تنها بر اهداف توسعه‌ای متمرکز شوید و ما هم از شما حمایت خواهیم کرد.

وی به امضای چند قرارداد شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در دولت سیزدهم اشاره کرد و از صادرات کاتالیست ایرانی به روسیه خبر داد و گفت: اگر اراده شود، با همکاری، هر کاری را می‌توان انجام داد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، فناوری‌ها و فرآیند‌های صنعت پتروشیمی را از پیچیده‌ترین فرآیند‌ها اعلام کرد و افزود: در بخش دانش‌های فنی صنعت پتروشیمی مشکلات زیادی وجود دارد و در آغاز راه هستیم و نیاز است پژوهشگاه صنعت نفت مجدانه وارد عمل شود.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: همه مجموعه‌های توانمند دانشی و پژوهشی و دانش‌بنیان و پارک‌های علمی و فناوری باید برای توسعه صنعت پتروشیمی دست در دست هم بگذاریم؛ این جهاد است. ان‌شاءالله تا پنج سال آینده جشن ملی تکمیل شدن چرخه صنعت پتروشیمی را خواهیم گرفت.

شاهمیرزایی در پایان گفت: امیدوارم با کمک همکاران و دانشمندان در پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی بتوانیم این راه دشوار را هرچه سریع‌تر طی کنیم، این خواسته وزیر کاردان ما هم هست؛ وزیری که از دل صنعت، گام‌به‌گام این صنعت را تجربه کرده و در بدنه صنعت نفت قابل تحسین است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صنعت پتروشیمی زنجیره محصولات شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی پژوهشگاه صنعت نفت صنعت پتروشیمی تکمیل زنجیره انجام شده شرکت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۰۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود