Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد گفت: سرویس غیرایمن کولرهای آبی یکی از علل حوادث در تابستان است، لذا به شهروندان توصیه می‌شود این اقدام را به هیچ عنوان تنهایی انجام ندهند و هنگام راه‌اندازی کولرهای آبی مراقب خطر برق‌گرفتگی باشند.

محمد میدانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه در طول روز حوادث مختلفی از جمله حریق و تصادفات به سازمان آتش‌نشانی یزد اعلام می‌شود، اظهار کرد: آتش‌نشانی یکی از سازمان‌هایی است که ۲۴ ساعته در حال خدمت‌رسانی به شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخلاف تصور برخی افراد که آتش‌نشانی فقط در حوزه اطفای حریق فعالیت می‌کند، محدوده خدمات‌رسانی و عملیات سازمان آتش‌نشانی بسیار گسترده است و در حوادث و اتفاقات گوناگونی که در سطح شهر رخ می‌دهد توسط مأموران آتش‌نشانی امدادرسانی صورت می‌گیرد.

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد تصریح کرد: در هر ساعت از شبانه‌روز که شهروندان درخواستی از سازمان آتش‌نشانی داشته باشند، در اولین فرصت تیم‌های اعزامی با مراجعه به محل، خدمات‌رسانی لازم را انجام می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: هر ساله با گرم شدن هوا و فرارسیدن فصل تابستان مردم از کولرهای آبی برای خنک‌سازی منازل و محل کار خود استفاده می‌کنند و این کولرها نیز برای استفاده هر سال نیازمند سرویس‌کاری و یا تعمیر دارند.

میدانی با تاکید بر اینکه اگر موارد ایمنی در تعویض پوشال‌ها، سرویس و یا تعمیر کولرها موارد ایمنی رعایت نشود خطرات زیادی شهروندان را تهدید می‌کند گفت: یکی از عواملی که در طول ماه‌های گرم سال سبب ایجاد حوادث ناگواری در سطح شهر می‌شود، بی‌احتیاطی در سرویس و تعمیر کولرهای آبی است.

وی با بیان اینکه کولرهای آبی یک کالای پرتوان به حساب می‌آید و لازم است که کابل‌های برق آن به گونه‌ای انتخاب شود که تحمل جریان شدید برق را داشته باشد، ادامه داد: سرویس غیرایمن کولرهای آبی یکی از علل حوادث در تابستان است، لذا به شهروندان توصیه می‌شود این اقدام را به هیچ عنوان تنهایی انجام ندهند و هنگام راه‌اندازی کولرهای آبی مراقب خطر برق‌گرفتگی باشند.

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد تصریح کرد: سیستم کولر کمی پیچیدگی دارد و به همین دلیل افرادی که آشنایی با اصول برق‌کشی دارند هم ممکن است نتوانند مسیر سیم‌ها را به خوبی تشخیص دهند و همین موضوع برای آنها خطراتی را به دنبال دارد.

کد خبر 581790

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر کلانشهر یزد کولر آبی برق گرفتگی کولر آبی شهرداری یزد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق عملیات سازمان آتش نشانی کولرهای آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۱۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به مشتریان طلا؛ مراقب این حقه باشید

محمدحسین طاهری از ادامه برخورد‌های قانونی با فروشندگان مصنوعات طلا با عیار پایین، خبر داد.

به گزارش مهر، وی اظهار داشت: در پی گزارش‌های دریافتی مبنی بر عرضه مصنوعات طلا با عیار پایین در سطح شهر و شهرستان‌های استان تهران، تیمی از بازرسان استاندارد با حضور در سطح بازار اقدام به خرید و نمونه‌برداری از طلافروشی‌های سطح استان برای انجام آزمون کردند.

وی توضیح‌داد: این مصنوعات نمونه‌برداری‌شده برای انجام آزمون عیارسنجی به آزمایشگاه‌های مورد تأیید استاندارد ارسال و نتایج آن متعاقباً اعلام می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره بر سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به‌منظور استعلام و اطمینان از صحت اعتبار پروانه استاندارد یا مجوز فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری از جمله مصنوعات طلا، گفت: شهروندان پیش از خرید مصنوعات طلا با ارسال پیامکی حاوی حرف G قبل از کد شناسایی (به عنوان مثال برای استعلام کد T ۶۸۳ باید پیامک GT ۶۸۳ ارسال شود) به این سامانه، وضعیت اعتبار کد‌ها را استعلام کرده و در صورت عدم اعتبار کد مذکور، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۷ به اداره‌کل استاندارد استان تهران اطلاع دهند.

بر اساس اعلام اداره‌کل استاندارد استان تهران، طاهری درباره کد‌ها توضیح داد: این کد‌ها برای مشخص‌شدن تولید این مصنوعات توسط تولیدکنندگان معتبر داخلی و با رعایت عیار قانونی بر روی مصنوعات طلا درج می‌شود.

دیگر خبرها

  • نجات بیش از ۲۰ خودروی گرفتار در سیلاب زرند
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • (ویدیو) هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس؛ مراقب باشید!
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • آتش‌نشانان شیرازی ۱۲۹ عملیات در بارندگی انجام دادند/۱۱۴۰ تماس با مرکز ۱۲۵ در یک روز بارانی
  • عصر بارانی شیراز و بیش از هزار تماس با آتش‌نشانی
  • آتشنشانان شیرازی ۱۲۹ عملیات در بارندگی انجام دادند
  • انجام ۱۲۹ عملیات آتش‌نشانان شیرازی در بارندگی‌های اخیر
  • مراقب نیش ها باشید!
  • هشدار به مشتریان طلا؛ مراقب این حقه باشید