Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهردار رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: برنامه‌های فرهنگی متناسب با نیازسنجی صورت گرفته در محله‌های این کلان‌شهر اجرایی می‌شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، حسین باغگلی در جلسه معارفه معاون فرهنگی منطقه سه شهرداری مشهد، اظهار کرد: در رویکرد جدید مدیریت شهری، اعضای شورای اسلامی شهر مشهد توجه ویژه‌ای به مناطق کم‌برخوردار دارند و انتظار می‌رود که در این منطقه نیز فعالیت جدی‌تری را در حوزه فرهنگی شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسئول جریان فرهنگی در هر منطقه، شهردار آن منطقه است، افزود: مأموریت فرهنگی در منطقه بر عهده شهردار آن است و تحقق رویکردهای فرهنگی را از شهردار هر منطقه می‌خواهیم؛ همچنین معاونان فرهنگی مناطق بازوان کلیدی حوزه فرهنگی در مناطق هستند.

معاون شهردار مشهد با تاکید بر اینکه تمام معاونان فرهنگی مناطق با مشارکت یکدیگر و با فرماندهی شهردار منطقه، یک حرکت فرهنگی خوب را رقم بزنند، ادامه داد: با توجه به تفاوتی که در مناطق مختلف وجود دارد، انتظار داریم تا برنامه‌های متناسب با نیازهای هر منطقه و رویکرد خانواده‌محوری، توجه به حوزه زنان، گروه‌های خاص و آسیب‌دیدگان اجتماعی در دستور کار قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه ستادی و برنامه‌ریزی و حوزه پایش به دلیل وجود رویکرد فرهنگی اعضای شورای ششم از ساکنان مناطق حمایت خواهیم کرد و پیگیری‌های مالی برای عملکرد بهتر در عملیات فرهنگی انجام خواهد شد، زیرا اعضا با جدیت زیادی پیگیر مسائل فرهنگی شهر هستند.

باغگلی با اشاره به فرایند اختصاصی برای ارزیابی معاون فرهنگی در مناطق، تصریح کرد: واسپاری زیرساخت‌های موجود در منطقه باید در خود مناطق صورت گیرد تا قدرت عملیات در منطقه ارتقا پیدا کند.

کد خبر 581960

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر مشهد مدیریت شهری پروژه های محله محوری محرومیت زدایی شوراي شهر فرهنگ شهروندی مشارکت شهروندان مدیریت امور شهری شهرداری مشهد مشهد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۱۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، گفت: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، در دیدار اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، گفت: کار ویژه بانوان با رویکرد اسلامی در قم نیازمند رویکردهای ویژه محتوایی است.

او با اشاره به اینکه فلسفه، اخلاق و فقه سه زاویه دید هستند که در عمق دانش تحول آفرین می‌شوند، مطرح کرد: این سه زاویه دید با شعار محقق نخواهند شد بلکه باید در لایه‌های عملیاتی به آن توجه کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، عنوان کرد: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم.

استاد حوزه علمیه اضافه کرد: علت این اتفاق این بود که شیخ بهایی بر فقه و معارف الهی مسلط و در علوم روز نیز صاحب نظر بودند و امروز باید به پرورش چنین افرادی توجه داشته باشیم.

 

آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی

 

اعرافی با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، خاطرنشان کرد: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه انقلاب اسلامی در موضوع زن الگوهایی در جامعه خلق کرده است، تصریح کرد: دشمن از این موضوعات آگاهی دارد ولی تلاش می‌کند با بزرگ‌نمایی نقاط ضعف این دستاوردها را نادیده بگیرد.

اعرافی با اشاره به اینکه منطق زن مسلمان پیشتاز موفق در عرصه‌های گوناگون و متعهد به ارزش‌های الهی الگوی مدنظر انقلاب اسلامی است، یادآور شد: این الگو باید ساخته شده و در متن تمام کارها قرار بگیرد.

او با بیان اینکه باید دانشگاه حضرت معصومه(س) به طور ویژه به این موضوع بپردازد، ابراز کرد: ارتباط دانشگاه با جامعه الزهرا(س) باید موجب نقش آفرینی‌های مشترک شود.

اعرافی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید بنیه علمی قوی داشته باشد، بیان کرد: بعد بین المللی دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند به عنوان یک محور مهم در دستور کار قرار بگیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه البته در درجه نخست باید دانش فنی لازم در این دانشگاه تولید شود، اظهار کرد: در عصری قرار داریم که دشمنان از بسیاری از اقدامات خود ناامید شده و کارزار فرهنگی سنگینی را به وجود آورده‌اند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حوزه و دانشگاه حضور اثرگذار در این کارزار فرهنگی است، مطرح کرد: جامعه خوبی داریم و اگر حوزه و دانشگاه به خوبی نقش آفرینی کنند، وضعیت بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرش دستباف هنر مادر است
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • برپایی جشن «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • تجلیل از ۵۰ شاعر و شاعره محله دستگرد در «گنج‌های پنهان»
  • کسب رتبه برتر در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی توسط منطقه آزاد اروند
  • اعزام بیش از ۲۰۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس