Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصاحبه علمی و گزینش عمومی برای پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون ورودی کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۱ دانشگاه معارف اسلامی کلیه رشته‌ها در اواسط تیرماه ۱۴۰۱ به صورت حضوری صورت خواهد گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ دانشگاه معارف اسلامی به ترتیب نام رشته و نام‌خانوادگی اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این لیست براساس چند برابر ظرفیت اعلام شده و نتایج نهایی پس از انجام مصاحبه (مصاحبه علمی و گزینش عمومی) و طی کردن مراحل پذیرش اعلام خواهد شد؛ لازم به ذکر است داوطلبان خواهر، مصاحبه روانشناختی نیز خواهند داشت.

تذکرات مهم

داوطلبان کلیه رشته‌ها می‌بایست جهت گزینش، در سامانه گزینش نهاد رهبری ثبت‌نام کنند؛ بدیهی است عدم ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه مراحل پذیرش و قبولی تلقی گردیده و داوطلب حق هیچ‌گونه اعتراضی نخواهد داشت؛ پذیرش نهایی داوطلبان نیز پس از قبولی در مصاحبه علمی، وابسته به نظر مثبت گزینش نهاد خواهد بود.

چگونگی ثبت‌نام در سامانه گزینش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری متعاقباً از طریق پیامک به داوطلبان اعلام می‌شود. مصاحبه علمی در حد منابع و کتب مرجع و تخصصی رشته مربوطه خواهد بود.

محل برگزاری مصاحبه کلیه رشته‌ها (خواهران و برادران) در ساختمان دانشگاه معارف اسلامی به آدرس: قم ابتدای بلوار جمهوری اسلامی بین کوچه ۴ و ۶ پلاک ۷۲ طبقه دوم (بخش مصاحبه) خواهد بود.

مصاحبه علمی و گزینش عمومی برای پذیرفته‌شدگان مرحله اول کلیه رشته‌ها در اواسط تیرماه ۱۴۰۱ به صورت حضوری صورت خواهد گرفت.

تاریخ و ساعت دقیق مصاحبه هر داوطلب و مدارک مورد نیاز، متعاقباً از طریق همین سایت اطلاع‌رسانی خواهد شد.

پذیرفته شدگان برای اطلاع بیشتر می‌توانند به اینجا مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مصاحبه معارف کارشناسی ارشد آزمون ورودی نتایج نهایی دانشگاه معارف اسلامی پذیرفته شدگان کلیه رشته ها مصاحبه علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۲۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، داریوش جاوید در مراسم گرامیداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با بیان اینکه اندیشه‌های شهید مطهری باید الگوی اساتید دانشگاه باشد، اظهار کرد: اگر اندیشه‌های این شهید بزرگوار در جوانان ما رسوخ کند، علم با عمل همراه می‌شود.

وی با اشاره به مطلبی از استاد الهی قمشه‌ای عنوان کرد: استاد باید محبوب باشد تا درس محبوب باشد، و استاد زمانی محبوب می‌شود که عاشق باشد و جذبه عشق استاد همان هیبت استاد را نشان میدهد. دانشجو و دانش آموز درس را هرچقدر هم که سخت باشد، اگر به استاد علاقه‌مند باشند فرامی‌گیرند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به کاهش تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر به ۸۳۰ هزار دانشجو به تبعیت از کاهش هرم جمعیتی و افزایش مراکز علمی افزود: اگر همین میزان به ۶۸۰ هزار دانشجو می‌رسید، امکان کنترل دانشگاه آزاد اسلامی مشکل می‌شد، اما با عنایت خداوند و ایده‌پردازی‌های دکتر طهرانچی، اعتماد مردم به این دانشگاه مجدداً جلب و در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی از انتخاب اول جوانان برای تحصیل است و یک‌میلیون و ۳۶۰ هزار دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.

جاوید، هدف از صدور بخشنامه‌های مختلف در حوزه‌های متفاوت را تحول عنوان کرد و گفت: تحول در دانشگاه تنها با همدلی و همکاری تمام اعضای هیئت علمی و کارکنان اتفاق می‌افتد و ذکر این نکته ضروری است که برای پیشبرد اهداف دانشگاه، تحول یک نیاز اساسی است.

وی، دلیل محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان را ارتباط موثر بین علم و عرصه دانست و گفت: متأسفانه در رشته‌های غیرپزشکی به‌دلیل وجود فاصله بین عرصه و علم دچار مشکل هستیم و تأسیس دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و سایر دانشکده‌ها برای رفع همین چالش است که دانشجویان رشته‌هایی مانند روانشناسی، علوم تربیتی و سایر رشته‌ها همزمان با تحصیل، در عرصه عمل نیز حضور داشته باشند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه سرانه هر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بین ۱۴ تا ۱۵ میلیون است، افزود: این دانشگاه به دنبال برقراری عدالت آموزشی است تا همه جوانان این کشور امکان استفاده از تحصیلات دانشگاهی را داشته باشند.

جاوید، رفع دغدغه و چالش همکاران و مسائل معیشتی و رفاهی آنان را از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه برشمرد و افزود: در تحول اداری، کارکنان نیز مانند اعضای هیات علمی، ارتقا پیدا می‌‌کنند.

وی با ارائه یک خبر خوب نیز تصریح کرد: از این پس حق‌التحقیق به جای حق‌التدریس به صورت متمرکز از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت می‌شود و خروجی پژوهشیار در این خصوص مبنای عمل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند
  • تجلیل از آیت‌الله جوادی آملی به مناسبت روز معلم
  • معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است