Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، بازرسان نهاد عالی حقوق بشر سازمان ملل گزارش دادند که تنش‌ها بین فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها به دلیل «اشغال دائمی» اسرائیل در مناطق فلسطینی، قصدی برای پایان یافتن ندارد. این یافته‌ها در اولین گزارش کمیسیون تحقیق به سرپرستی تیم سه نفره از کارشناسان حقوق بشر منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این شورا سال گذشته پس از جنگ 11 روزه اسرائیل و حماس در غزه توسط شورای حقوق بشر مورد حمایت سازمان ملل راه اندازی شد.

این اولین کمیسیونی است که به ریاست «ناوی پیلای»، رئیس کمیسیون تحقیق شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و کمیسر عالی سابق حقوق بشر، تشکیل شد که ماموریتی «مداوم» از سوی نهاد حقوق بشر سازمان ملل دارد.

منتقدان این کمیسیون ادعا می‌کنند که این کار، نشان دهنده تعصب ضد اسرائیلی در شورای 47 کشور عضو و سایر نهادهای سازمان ملل است. موافقان نیز می‌گویند که این کمیسیون برای پیگیری بی‌عدالتی‌های مداوم انجام شده بر فلسطینی‌ها در زمان
اشغالگری رژیم صهیونیستی لازم است.

پیلای در گزارش خود نوشت: «نتیجه‌گیری و توصیه‌ها در مورد علل ریشه‌ای (این درگیری‌ها) عمدتا به اسرائیل مربوط می‌شود.»

در اولین گزارش این کمیسیون نیز تاکید شده که «پایان دادن به اشغال اراضی فلسطین توسط اسرائیل، با رعایت کامل قطعنامه‌های شورای امنیت، به منظور پایان دادن به موج خشونت‌ها امری ضروری است.»

در این بیانیه آمده است: «اعضای کمیسیون که ادعای بی‌طرفی دارند، تنها با در نظر گرفتن مواضع عمومی و شناخته شده ضد اسرائیلی‌شان به دلیل مخالفت مستقیم با قوانین تعیین‌شده توسط سازمان ملل، به وظایف خود منصوب شدند.»

تیم سه نفره در گزارش خود به شواهد «موثقی» اشاره کردند که به طور قطع نشان می‌دهد اسرائیل قصد پایان دادن به اشغالگری را ندارد و برنامه‌هایی برای کنترل کامل سرزمین فلسطین دارد.

در ادامه این بیانیه آمده است: «دولت اسرائیل برای تغییر جمعیت‌شناسی از طریق حفظ یک محیط سرکوب‌گر برای فلسطینی‌ها و یک محیط مساعد برای شهرک‌نشینان اسرائیلی اقدام کرده است».

همچنین در این گزارش اذعان شده است رژیم صهیونیستی که مخالف ایجاد این کمیسیون بود، از دسترسی اعضای کمیسیون به اسرائیل یا سرزمین های اشغالی امتناع کرد و شهادت و گواهی های فلسطینی ها و اسرائیلی ها را برای دریافت اطلاعات از ژنو و اردن جمع آوری کرد.

وزارت امور خارجه اسرائیل نیز این گزارش را رد کرد و آن را «بخشی از شکار جادوگران انجام شده توسط شورای حقوق بشر علیه اسرائیل» دانست.

وزارت امور خارجه اسرائیل مخالفت خود را با «ماهیت مبهم» کمیسیون تکرار کرد و گفت که این گزارش «چیزی برای پیشبرد چشم انداز صلح» بین اسرائیلی ها و فلسطینی ها انجام نمی دهد.
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: فلسطين اشغالی سرزمین اشغالی رژیم صهیونیستی تل آویو سازمان ملل متحد سازمان ملل فلسطینی ها حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۲۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر ایران در سازمان ملل: شروع کننده جنگ علیه اسرائیل نبوده ایم/ حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است

به گزارش جماران؛ امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه ای به رئیس دوره ای شورای امنیت و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل گفت: ادعای غیرمستند و ارجاعات ناصواب علیه جمهوری اسلامی ایران در نامه مورخ ۸ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴) را رد می‌ کند.

ارشدترین دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: ادعای مطروحه نامه مزبور بی اساس و صرفاً تلاش مذبوحانه رژیم اسرائیل برای منحرف کردن توجه بین المللی از جنایات شنیع و اقدامات نسل کشی است که توسط این رژیم آپارتاید علیه مردم فلسطین در نوار غزه انجام می شود.

ایروانی گفت: چنین ادعاهای بی‌اساسی همچنین تلاشی گمراه کننده با هدف سرپوش گذاشتن و مشروعیت بخشیدن به تجاوزات مداوم رژیم اسرائیل علیه لبنان و نقض مستمر قوانین بین المللی، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه های ۱۵۵۹ (۲۰۰۴) و ۱۷۰۱ (۲۰۰۶) شورای امنیت سازمان ملل است.

او تصریح کرد: به همین ترتیب، اتهامات موجود در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴/۳۰۴) کاملاً بی اساس بوده و قاطعانه مردود است. همانطور که در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ (S/۲۰۲۴/۳۰۵) ما تأکید شده است، اقدام جمهوری اسلامی ایران در ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ در راستای اعمال حق ذاتی خود در چارچوب دفاع از مشروع و ذیل ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد بوده است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: اقدام جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی این رژیم در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ایران برخلاف بند ۴ ماده ۲ منشور سازمان ملل متحد اتخاذ شد.

ایروانی ادامه داد: «مجددا تاکید می‌نماید که جمهوری اسلامی ایران هرگز شروع کننده جنگ علیه رژیم اسرائیل نبوده و در آینده نیز قصد انجام آن را ندارد. با این حال، جمهوری اسلامی ایران حق ذاتی خود ذیل قوانین بین المللی برای پاسخ به هرگونه استفاده از زور یا اعمال تجاوزکارانه علیه حاکمیت، تمامیت ارضی، امنیت و منافع ملی خود محفوظ می‌دارد.»

سفیر ایران در سازمان ملل در پایان خواسته است که این نامه به عنوان سند شورای امنیت ثبت و توزیع شود.

دیگر خبرها

  • انتقاد گزارشگر سازمان ملل از خشونت پلیس آمریکا در اعتراضات دانشگاهی
  • دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم
  • واکنش در سازمان ملل به خشونت علیه دانشجویان آمریکا
  • سفیر ایران در سازمان ملل: شروع کننده جنگ علیه اسرائیل نبوده ایم/ حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است
  • واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • ایروانی: شروع‌کننده جنگ علیه اسرائیل نبودیم
  • خواهان بررسی مجدد درخواست عضویت کامل خود در سازمان ملل هستیم
  • نگرانی گزارشگر سازمان ملل درباره تعلیق دانشجویان معترض در آمریکا
  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد