Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بر تبدیل شورای‌عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی به یک زنجیره اشتغال تاکید کرد.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا» با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در راستای توسعه مهارت‌آموزی، بیان داشت: تربیت دانش‌آموزان و رقم زدن آینده و سرنوشت شغلی آنان، مسئولیت خطیری است که در این شورا به عهده گرفته‌ایم که می‌توانیم با هم‌افزایی و دوری از موازی‌کاری به این مهم دست‌یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اشتغال و مهارت را نقطه عطف شورای‌عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی برشمرد و گفت: وظیفه و هدف مشترک اعضای این شورا آماده‌کردن افراد برای ورود به بازار کار است که می‌توانیم با انسجام و یک برنامه کلان این رسالت خطیر را به سرانجام برسانیم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با تأکید بر تقسیم‌کار در شورا، اظهار داشت: طبق برنامه ششم توسعه باید در فرایند هدایت تحصیلی ۵۰ درصد از دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای سوق داده شوند که به علت نبود امکانات و تجهیزات لازم در حال حاضر ۳۴ درصد از این هدف محقق شده است.

وی با اشاره به یک و نیم برابری جمعیت غیرفعال نسبت به جمعیت فعال اقتصادی، تصریح کرد: در آینده‌ای نزدیک با افرادی بدون آموزش، بدون شغل و بدون مهارت مواجه می‌شویم که باید برنامه‌ریزی کلانی جهت سرنوشت شغلی آنها داشته باشیم.

حسینی نیا، با اشاره به پیش‌بینی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی از وضعیت کار در سال ۲۰۳۰، اذعان داشت: وضعیت کار در جهان آینده حاکی از این است که نیمی ‌از کارها و ماهیت شغل‌ها در آینده تغییر می‌کند و به این واسطه، با حجم وسیعی از مشاغل نو مواجه می‌شویم که نیازمند کسب مهارت در آن هستیم. 

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان سخنان خود بر هم‌افزایی دستگاه‌های زیرمجموعه شورای‌عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی دبیرخانه تکمیل زنجیره اشتغال تا حصول نتیجه که همان اشتغال مولد است، تأکید کرد.

در ادامه جلسه حمیدرضا ثابت نژاد، مسئول شورای‌عالی مهارت با اشاره به اهمیت شورای‌عالی نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی در تربیت نیروی توانمند و به دنبال آن جامعه بامهارت، توضیحاتی مبسوطی در خصوص تکالیف قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی ارائه کرد.

بر اساس این گزارش جلسه شورای‌عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی و دبیرخانه شورا با حضور امانی دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش، صالحی دبیر شورای‌عالی علوم، تحقیقات و فناوری، کریمی بیرانوند معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال و رعیتی فرد، معاون روابط کار وزارت متبوع برگزار شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ، مهارت اموزی ، رهبر معظم انقلاب

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مهارت اموزی رهبر معظم انقلاب سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شورای عالی آموزش و تربیت فنی حرفه ای و مهارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۴۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری تفاهم‌نامه همکاری با هدف توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش‌عالی و داشبورد‌های مربوطه و ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور بین مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی شورای عالی انقلاب فرهنگی منعقد شد.

به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این تفاهم‌نامه به امضای علی باقر طاهری نیا معاون وزیر علوم و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مسعود فیاضی قائم مقام دبیر و رئیس مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.

از جمله مهم‌ترین زمینه‌های همکاری این تفاهم‌نامه می‌توان موارد زیر را برشمرد:

- ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

شامل: پایش و رصد وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی مبتنی بر شاخص‌های مورد اشاره در اسناد بالادستی و اساسنامه­‌های مصوب به طور نظام­مند و در ابعاد مختلف (سطح کنشگران اعم از دانشجویان، اعضای هیئت علمی، دانش‌آموختگان، یاوران علمی و کارکنان و سطح داده‌های نهادی) بر اساس شاخص­‌های بیان شده در سند نقشه جامع علمی کشور و سند دانشگاه اسلامی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی

- استخراج روند‌های داخلی و بین‌المللی تغییرات در تولید علم و وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی

- ایجاد و توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش عالی در محور‌های مختلف

- تأمین زیرساخت لازم برای پایش و رصد مستمر و استقرار اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

- ایجاد و توسعه داشبورد‌های مدیریتی – تحلیلی برای بهره‌برداری مرکز، مدیران دانشگاهی و سایر ذینفعان نظام برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری آموزش‌عالی

- ارائه گزارش‌های مبتنی بر داده­‌ها و روند‌های رصدی به منظور استفاده در تصمیم­‌سازی­‌ها و تصمیم‌گیری‌ها به مرکز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است