Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، «ملانی» ۳۳ ساله که تحصیلاتش مدیریت اقتصاد سلامت است، با «دنیل» که او نیز تکنولوژی ساختمان و بهره‌وری انرژی در دانشگاه خوانده است و اکنون فروشگاه آنلاین در آلمان راه اندازی کرده‌اند در ارتباط با شروع جهانگردی خود گفت: در سال ۲۰۱۹ سفر با دوچرخه را با «دنیل» شروع کردیم و تا کنون به ۱۹ کشور شامل آلمان، هلند، بلژیک، لوکزانبورگ، فرانسه، مراکش، اتریش، ایتالیا، اسلوونی، کروواسی، بوسنی، مونته رگرو، آلبانی، مقدونیه، بلغارستان، ترکیه، گرجستان، ارمنستان و ایران سفر کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گردشگر آلمانی افزود: ما قبل از شیوع کرونا سفر خود را آغاز کردیم. ابتدا اروپا را گشتیم و آخرین کشوری که سفر کردیم مراکش بود که کووید ۱۹ شروع شد و ما مجبور شدیم که به آلمان برگردیم. بعد از کرونا ما دوباره سفر خود را از مسیر دیگری شروع کردیم و به کشورهای اتریش، ایتالیا، بالکان، ترکیه، گرجستان، ارمنستان سفر کردیم و الان هم در ایران هستیم که نوزدهمین کشوری است که سفر می کنیم.

وی با بیان اینکه برای اولین بار است از ایران دیدن می کنند، گفت: من ایران را خیلی دوست دارم. قبل از اینکه به ایران بیایم یک مقدار مضطرب بودم چون نمی‌دانستم که مردم چطور با من برخورد خواهند کرد؟ آیا خوبه؟ آیا برای من به عنوان یک مسافر سخت خواهد بود؟ ولی بسیار اینجا را دوست داشتم و مردم بسیار مهربان و روشنفکر هستند، و مناظر طبیعی بسیار زیبای دارد. در ایران، شما کوه، دریا، اقیانوس، جزیره و صحرا را دارید همه چیز با هم و این بسیار زیباست.

ملانی با تاکید بر اینکه دوست دارم بازهم به ایران بیایم، گفت: ویزای ما سه‌ماهه است و این مدت زمان کمی برای گشتن در ایران است و اصلا کافی نیست.

وی که با دوچرخه در ایران سفر می کند، توضیح داد: ایران کشور امنی برای گردشگران است و برای ما که با دوچرخه سفر می‌کنیم این امن بودن را کاملا درک کردیم و تا الان هیچ مشکلی برای ما اتفاق نیافتاده است. تنها موضوع ما در این سفر گرمای ایران است و از این رو به مقدار زیادی آب احتیاج داریم و همچنین به یک برنامه مسیری خیلی خوب به خاطر دمای هوا نیاز داریم.

این گردشگر دوچرخه سوار آلمانی در ادامه سخنانش در مورد شهر کرمانشاه نیز گفت: متاسفانه خیلی زمان زیادی برای دیدن همه زیبایی‌های کرمانشاه نداشتیم و برای من اولین حسی که از کرمانشاه گرفتم این بود که بسیار رنگارنگ است مردم با فرهنگ های مختلف در کنار هم دیگر هستند و فرهنگ کُردی بخش مهم و بزرگی از این شهر است و دوست دارم بیشتر از این فرهنگ ببینم.

ملانی افزود: ما برنامه داریم که مسیر بیشتری در کرمانشاه را با دوچرخه بگردیم و به سمت هورامان می‌رویم تا عمیق تر با این فرهنگ آشنا شویم. استان کرمانشاه رنگی‌تر از بقیه ایران است.

وی در مورد سفر خود به ایران نیز گفت: ماه سه ماه ویزا داریم که الان حدود دو ماه و نیم هست که در ایران در حال سفر هستیم و ۲ هفته از ویزای ما باقی مانده است. در این مدت به خاطر اینکه از مرز ارمنستان وارد شدیم، از شهرهای تبریز، تهران، اصفهان، یزد، بندرعباس، جزیره های قشم و هرمز و سپس شیراز، دزفول، درود و کرمانشاه دیدن کرده ایم. البته به خاطر سفر با دوچرخه در این بین شهرها و روستاهای زیادی رو در مسیر دیدیم و همچنین یکی از هایلایت ها سفر با دوچرخه در کویر از اصفهان به یزد بود و قصد داریم ادامه مسیر را به منطقه اورامانات و سنندج ادامه دهیم.

این گردشگر آلمانی در مورد اینکه آیا ایران را به بقیه توریست ها توصیه می‌کنید، : ما قطعا ایران رو برای سفر توصیه می‌کنیم. واقعا غذاهای سنتی ایران و مواجهه با مردم مخصوصا مناطق روستایی رو دوست داریم. مردم محلی در همه ایران بسیار مهربان هستند و مهمان‌نوازی ایرانیان واقعا شگفت انگیز است.

ملانی گفت: همچنین مناظر طبیعی ایران بسیار زیبا هستند. در ایران کوه، دریا و صحرا همه با هم وجود دارند. ایران واقعا کشور زیبا و آرامی است و تنوع مذهبی و فرهنگی زیادی دارد. هرجا که می رویم مردم هنوز با ریشه های فرهنگی خودشان ارتباط دارند و هر روز در ایران یک چیز جدید رو تجربه می‌کنید. شاید با دوچرخه سفر قدری سخت باشد به خاطر اینکه ایران کشور بزرگی است و ما فقط یک زمان محدود برای کشف ایران داریم. همچنین دمای هوا در تابستان ممکن است کمی سخت باشد اما در نهایت ایران کشور شگفت‌انگیزی است.

کد خبر 683416 منبع: ایرنا برچسب‌ها سفر - گردشگری خبر مهم آلمان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سفر گردشگری خبر مهم آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۴۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس
  • ملی پوشان دوچرخه سواری کوهستان ایران بدرقه شدند
  • مردم ایران عصبانی و بیش از اندازه حسود هستند، اگر به زنی نگاه کنی کشته می‌شوی!
  • ذره‌بین در دست هنرمندان: خلق نقاشی‌های شگفت‌انگیز با ذره‌بین (فیلم)
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • روایت شهادت بانوی پاسدار و فرزندش توسط منافقین
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)