Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@08:13:05 GMT

سهمیه مرغ و روغن هتل‌ها را بدهید

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۴۵۲۳۴

سهمیه مرغ و روغن هتل‌ها را بدهید

تشکل‌های هتلداری از سراسر کشور در نشستی با عزت‌الله ضرغامی - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی - آزادسازی نرخ‌گذاری هتل‌ها، اصلاح روش محاسبه آب و برق و اختصاص سهمیه مرغ و روغن را مطالبه کردند.

به گزارش ایران اکونومیست، جمشید حمزه‌زاده - رئیس جامعه حرفه‌ای هتل‌داران ایران - در این نشست که چهارشنبه (۲۵ خرداد) با حضور معاون گردشگری و جمعی از رؤسای تشکل‌های هتلداری از سراسر کشور برگزار شد، با اشاره به برخی مشکلات هتل‌داری به ویژه با توجه به افزایش هزینه‌ها، آزادسازی نرخ هتل‌ها را درخواست کرد و افزود: قیمت اقامت در یک هتل چهار و پنج ستاره برای یک خارجی حداقل ۲۵ دلار یا ۳۰ دلار است، درحالی‌که هتل‌ها سرمایه ملی هستند، باید سبب تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درباره نرخ نظر تشکل‌های هتلداری بر آزادسازی است و وظیفه نرخ‌گذاری نیز به تشکل‌ها و جوامع هتل داری با نظارت عالیه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی واگذار شود، مثل سایر صنوف ما هم باید از این امتیاز برخوردار باشیم و بازار را کنترل کنیم. پیشنهاد رسمی این است که نرخ‌گذاری یه جامعه هتل‌داران واگذار شود.

او همچنین گفت: با افزایش هزینه‌ها، هتل‌ها برای تامین برخی اقلام از جمله روغن و مرغ مشکل پیدا کرده‌اند. اگر سهمیه‌ای به هتل‌داران اختصاص یابد، خیلی از مشکلات حل می‌شود.

حمزه‌زاده درباره مشکلات مربوط به مالیات‌های مستقیم که ۵۰ درصد معافیت آن تا پایان برنامه ششم توسعه اعتبار دارد و با شروع برنامه هفتم، اجرای آن متوقف می‌شود، توضیحاتی داد و درخواست پیگیری کرد.

او درباره مالیات بر ارزش افزوده نیز گفت: در اصلاح نظام مالیاتی، هتل‌های یک تا سه ستاره از پرداخت این مالیات معاف صد درصدی شدند، اما هتل‌های چهار و پنج ستاره مشمول این معافیت نشده‌اند. برخی معتقدند هتل کالای لوکس است، درحالی‌که هتل‌ها درآمد ارزی دارد و اشتغال ایجاد می‌کند.

رئیس جامعه هتلداران ایران درباره حامل‌های انرژی نیز اظهار کرد: در حوزه آب نحوه محاسبه در سازمان آب به شدت غیرکارشناسی است و قبض‌های آب با مبالغ سنگین برای هتلداران می‌آید. از طرفی، هر چه قدر پول آب  می‌دهیم، هزینه فاضلاب را حساب می‌کنند، این درحالی است که بسیاری از هتل‌ها فضای سبز دارند و برای آبیاری آن نیز از آب چاه استفاده می‌کنند.

حمزه‌زاده از نحوه محاسبه هزینه برق هم انتقاد کرد و پیگیری برای اصلاح آن را از وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درخواست کرد.  

رئیس جامعه هتلداران ایران در ادامه با طرح این پیشنهاد که دستورالعمل تشکل‌های گردشگری با نگاه حمایت از این صنعت بازنگری شود، دستورالعمل قبلی را به شدت دولتی دانست و افزود: تشکل‌های گردشگری باید قدرت بگیرند تا وارد مسایل صنفی شوند، درحالی‌که تشکل‌ها حتی در صدور موافقت‌نامه اصولی احداث هتل‌ها هیچ نقشی ندارند، بسیاری از هتل‌ها با توجه به مشاهدات و بازدیدهای ما با ایرادهای غیرقابل جبران درحال ساخت هستند و موافقت‌نامه اصولی هم از سازمان‌ها دریافت می‌کنند. در حوزه استانداردسازی نیز توقع داریم هتلداران به دلیل تجاربی که دارند در استانداردسازی و عاملیت تطبیق هتل‌ها حضور داشته باشند.

او در ادامه، سامانه «جانا» - سامانه جامع نظارت، آمار و اطلاعات تاسیسات گردشگری - را که رویکردی دولتی دارد، زیر سوال برد و درخواست کرد: جوامع استانی در کنار دولت برای تسهیل حضور سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال حضور داشتند.

حمزه‌زاده درباره برنامه هفتم نیز درخواست کرد احکام خوبی برای توسعه صنعت گردشگری کشور صادر شود.

چرا دلار خارجی‌ها به هتل نمی‌رسد؟

در ادامه این نشست که تعدادی از اعضای جامعه هتلداران در نشستی که ضرغامی - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی - و معاون گردشگری او حضور داشتند، به برخی دیگر از مشکلات اشاره کردند. کریم بیگی - رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران اصفهان - سرمایه‌گذاری در هتل را مقرون به صرفه ندانست و گفت: اگر مقایسه‌ای بین ساخت هتل و دیگر ساختمان‌ها شود، مشاهده می‌کنید که مردم در ساخت هتل سرمایه‌گذاری نمی‌کنند. اگر به مدیریت سرمایه‌گذاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز مراجعه شود، مشاهده می‌کنید تعداد درخواست‌ها و شوق زیاد است، اما فقط تعداد کمی از این درخواست‌ها به بهره‌برداری می‌رسد.

او ادامه داد: یک بررسی در سال ۸۴ نشان می‌دهد سرمایه گذاری در ساختمان ۶۰ برابر گران شده است، اما قیمت اقامت در هتل ۲۵ برابر شده است. از طرفی، ظرفیت مسافر ایرانی به حدی نیست که ۶۰ درصد نرخ را بالا ببریم، تنها راه این است بخشی از درآمد را از توریست خارجی ارزی دریافت کنیم. توریست وقتی وارد می‌شود دلار پرداخت می‌کند، اما این‌که چرا دلار او به هتل نمی‌رسد و بین واسطه‌ها تقسیم می‌شود؟ این جرم بزرگی به سرمایه‌گذاری است.

رئیس جامعه هتلداران اصفهان همچنین به کمبود زیرساخت گردشگری اشاره کرد و افزود: اگر به شرایط پایدار برسیم که توریست خارجی بیشتر شود، زیرساخت آماده برای آن نداریم، درحالی‌که با تغییر در نرخ ارزی و ریالی سرمایه‌گذار تشویق می‌شود.

او درخواست کرد مثل سایر کالاهای صادراتی، خدمات هتل‌ها نیز صادراتی محاسبه شود و هزینه‌ها دلاری شود. همانطور که خود وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اماکن تاریخی را به نرخ دلار دریافت می‌کند.

ما قلیان فروش نیستم، اما قلیان برای هتل درآمد جانبی دارد

محمدعلی فرخ‌مهر - رئیس جامعه هتلداران تهران - درباره اجرایی نشدن یا اجرای سلیقه‌ای مصوبات به‌ویژه در شهر تهران که مانع سرمایه‌گذاری شده است، سخن گفت و افزود: عضو شورای شهر در سال ۸۶ گفته بود هر کسی تابلو نصب کرد ۵ درصد عوارض به او تعلق می گیرد، الان می‌گویند آن عوارض باطل است و باید هزینه کامل پرداخت شود، برای همین تابلوی هتل‌ها را از سطح شهر جمع کرده‌اند.

او همچنین به رفتار دوگانه درباره عرضه قلیان معترض شد و گفت: این رفتار دوگانه درحالی که مجوز مصرف آن برای رستوران‌ها مجلل صادر شده است، برای هتل‌ها مشکلاتی را ایجاد کرده است. هتل‌ها اگر قلیان بفروشند با آن‌ها برخورد می‌شوند، درحالی که ما از آن می‌توانیم کسب درآمد کنیم، مثلا ما چند شب پیش یک گروه ۲۰ نفره داشتیم که چهار قلیون درخواست دادند و برای ما ۲۰ میلیون تومان درآمد داشت، اما فردای آن روز عده‌ای به هتل آمدند و به خاطر عرضه قلیان برخورد کردند. ما قلیان فروش نیستیم، ولی این‌طور درآمد جانبی خود را از دست می‌دهیم.

در این باره بخوانید:

هتل شیره‌کش‌خانه و کازینو نیست!

عبدالحمید حمیدی - از جامعه هتلداران کردستان در ادامه این نشست - اصلاح بازپرداخت تسهیلات صندوق توسعه ملی را درخواست کرد.

مهدی رودبارکی از جامعه هتلداران مازندران نیز درخواست کرد حساب‌های اقماری زودتر به سرانجام برسد و در ادامه با غیرکارشناسی خواندن بدنه گردشگری، اعتبار یک ساله پروانه هتل‌ها را در مقایسه با اعتبار سه ساله پروانه آژانس‌های مسافرتی زیرسوال برد. ‌

سیدحسن سیادتان - رئیس جامعه هتل‌داران فارس - درباره دشواری صدور و اعتبار محدود پروانه بهره‌برداری هتل‌ها و همچنین گسترش خانه‌مبله‌ها تذکر داد.

مکاتبه برای اختصاص سهیمه آرد و روغن هتل‌ها

در ادامه علی اصغر شالبافیان - معاون گردشگری - از پیگیری‌ها برای استمرار معافیت مالیات های مستقیم با توجه به فرصت از دست رفته در دوران کرونا، اصلاح مالیات بر ارزش افزوده در بخش گردشگری که به پیگیری از سوی مجلس نیاز دارند، اصلاح تعرفه های آب، برق و گاز برای تاسیسات گردشگری خبر داد و درباره تغییر نرخ اقامت در هتل ها با توجه به افزایش هزینه ها گفت: بخشنامه بازنگری در نرخگذاری، چون وزیر اجازه دادند، ابلاغ شد.

او همچنین از هتلداران خواست درباره برنامه هفتم توسعه، پیشنهادها و مواردی که امکان لحاظ در قانون را دارد، ارایه کنند.

شالبافیان از بازنگری در قانون توسعه ایرانگردی و جهانگردی خبر داد و افزود: موضوعاتی چون عوارض شهری و انشعابات در بازنگری این قانون لحاظ شده است، مواردی که در این سال‌ها برای ما اثبات شده اگر قانون نداشته باشیم در ارتباط با آن دچار مشکل می‌شویم.

معاون گردشگری درباره اختصاص سهمیه روغن و آرد به هتل‌ها اظهار کرد: از طریق وزارت جهاد کشاوری موضوع را پیگیری کردم تا برای مراکز اقامتی سهمیه خاص درنظر بگیرند که البته به نتیجه رسیدن این موضوع به پیگیری خود تشکل‌ها نیاز دارد.

او سپس درباره طرح تشکل‌های صنفی تخصصی که در مجلس دنبال می‌شود، گفت: ما به محض اطلاع، موضوع را پیگیری کردیم تا گردشگری را مستثنی کنیم. آقای ضرغامی هم مکاتبه کردند که یکسری مواد این طرح باید بگونه‌ای اصلاح شود تا به تشکل‌های گردشگری آسیب نرسد؛ چرا که براساس آن قانون، همه تشکل‌ها حذف و تشکل های جدید ایجاد می‌شوند. در این طرح اسمی هم از گردشگری برده نشده است. با پیگیری‌های وزیر قرار شد تبصره‌ای الحاق شود که تشکل‌های گردشگری مستثنی شوند.

شالبافیان همچنین یادآور شد: با پایان برنامه ششم توسعه اتحادیه‌ها دوباره احیا می‌شوند و این باعث تشتت خواهد شد، نباید اجازه دهیم به این سمت برویم.

جمشید حمزه‌زاده - رئیس جامعه هتلداران ایران - اما در ادامه این موضوع گفت: ما آنچه از تشکل حرفه‌ای توقع داشتیم برآورده نشده است و اگر این روند ادامه یابد، تمایل داریم به سمت اتحادیه برویم. به هر حال قانون پشت اتحادیه است.

رئیس جامعه هتلداران ایران درباره نقدی که به ارزی شدن نرخ هتل‌ها در این نشست مطرح شد، گفت: این متعادل‌سازی نرخ است. نهادهای دولتی خودشان از خارجی‌ها ارز می‌گیرند؛ پس مرسوم است. بیشتر هتل‌ها زیان‌ده شده‌اند و هتلداری نسبت به سرمایه کمترین توجیه را دارد، باید به نوعی جبران شود تا باعث جذب سرمایه‌گذاران جدید شود و بخشی از هزینه هتل‌ها از این محل تامین ‌شود. این اقدام حتی باعث فعال شدن آژانس‌ها می‌شود، اگر مسافر خارجی با آژانس بیایید حتما هزینه‌های آن ارزان‌تر می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: هتل ، گرانی ، گردشگری ، نرخ‌گذاری هتل ، ارز ، مالیات ، حامل های انرژی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هتل گرانی گردشگری نرخ گذاری هتل ارز مالیات حامل های انرژی رئیس جامعه هتلداران ایران گردشگری و صنایع دستی تشکل های گردشگری رئیس جامعه هتل معاون گردشگری سرمایه گذاری داران ایران حمزه زاده نرخ گذاری هتل داران هتل ها هزینه ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۵۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان از پیش‌بینی برداشت حدود ۶۰۰۰تن کلزا در مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

کامران پیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اعلام اینکه بیش از 90درصد روغن خوراکی  موردنیاز کشور از طریق واردات روغن یا دانه روغنی تأمین می‌شود، اظهار داشت: کشت دانه‌های روغنی برای خودکفایی و کاهش وابستگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او با بیان اینکه کلزا یکی از محصولات اساسی و استراتژیک برای تأمین روغن است، اضافه کرد: دانۀ کلزا حاوی بیش از 46درصد روغن است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به وجود پروتئین 39درصدی در کنجالۀ کلزا، اعلام کرد: کنجالۀ این محصول درصد پروتئین بیشتری از سویا دارد و می‎‌تواند به‌عنوان  خوراک دام و جایگزین سویا استفاده شود.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

پیرزادی با بیان اینکه کاشت کلزا در تناوب با غلات باعث کاهش آفات و بیماری‌ها  در محصولات زراعی و افزایش محصول می‌شود، تأکید کرد: این محصول در توسعۀ صنعت پرورش زنبورعسل هم اثرگذار است.

او بیان کرد: 3504 هکتار سطح زیر کشت دانۀ روغنی کلزا  در لرستان طی سال زراعی جدید است و میانگین عملکرد این محصول نیز 1.7 تن در هر هکتار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: کلزا در سلسله، خرم‌آباد، کوهدشت، پلدختر و  دورود نسبت به سایر شهرستان‌های این استان بیشتر کشت و تولید می‌شود.

پیرزادی اعلام کرد: مبارزۀ شیمیایی با علف‌های هرز کلزا در سطح 768 هکتار به‌صورت پیش‌رویش و مبارزه با علف‌های هرز کشیده‌برگ در 3000هکتار از اراضی لرستان انجام شده‌است.

او با اشاره به مبارزه با علف‌های پهن‌برگ کلزا در سطح 290هکتار از مزارع لرستان، اضافه کرد: مبارزۀ شیمیایی با آفات این محصول در سطح 2538هکتار از مزارع این استان انجام شده‌است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد: بیشتر ارقام گندم کشت‌شده در مزارع این استان به بیماری زنگ زرد حساس است.

پیرزادی هشدار داد: کشاورزان به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و وجود شرایط لازم برای گسترش زنگ زرد در صورت مشاهده علائم این بیماری مزارع خود را با مشاورۀ کارشناسان سم‌پاشی کنند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • ماهی کبابی را با این روش خاص بپزید و لذت ببرید
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری استان
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان