Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرنگار رسانه آمریکایی پولیتیکو روز چهارشنبه در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: برت مک گورک و رابرت مالی نماینده ویژه امریکا در امور ایران درحال توضیح به اعضای کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در مورد مذاکرات هسته ای ایران هستند که خوب پیش نمی رود.

این خبرنگار آمریکایی افزود: سناتورهای آمریکایی به دنبال دریافت پاسخ از دولت بایدن در خصوص طرح ب آن در مقابل ایران هستند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگار پولیتیکو ادامه داد: (باب) منندز (رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا) هفته گذشته ادعا کرد که ایران "اکنون دارای اورانیوم کافی برای تولید یک سلاح هسته ای است." وی از دولت آمریکا خواسته است که اعتراف کند بازگشت به برجام در راستای منافع راهبردی آمریکا نیست.

نماینده ارشد امریکا در امور ایران چهارم خرداد ماه به سنای آمریکا گفت: تلاش‌ها برای احیای توافق ۲۰۱۵ به مشکل برخورد کرده است اما پیشنهاد کاهش «محدود» تحریم‌ها به تهران همچنان می‌تواند این توافق را نجات دهد و زمینه را برای یک توافق گسترده‌تر فراهم کند.

رابرت مالی در نشست استماع کمیته روابط خارجی سنای آمریکا با اذعان به شکست سیاست فشار حداکثری علیه ایران گفت که بهترین مسیر در ارتباط با برنامه هسته‌ای ایران بازگشت به برجام است.

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در پی تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز مدعی شد: شورای حکام آژانس بین المللی اتمی پیامی بدون ابهام به ایران ارسال کرد مبنی بر اینکه ایران باید به تعهدات پادمانی تحت پیمان منع اشاعه سلاح های اتمی (ان پی تی) خود عمل کند.

نماینده دولت جو بایدن در امور ایران مدعی شد: این سیاسی نیست: به محض اینکه آژانس بین المللی انرژی اتمی اطلاعات فنی معتبر مورد نیاز خود را بدست آورد، شورای حکام نیازی به اقدام بیشتر در مورد این موضوعات نخواهد دید.

رابرت مالی ادامه داد: شورای حکام در مورد تعهدات پادمانی ایران که جدا از برجام است، اظهار نظر کرد. ما آماده بازگشت فوری دوجانبه به پایبندی کامل به برجام هستیم. ایران باید تصمیم بگیرد که خواسته های خارج از برجام خود را کنار بگذارد و با توافقی که از ماه مارس در دسترس است، موافقت کند.

باب منندز رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در واکنش به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی از اقدام تخریبی کشورش و حامیان اروپایی آن حمایت کرد.

این سناتور دموکرات آمریکایی گفت: من از اقدام شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تصویب قطعنامه‌ای مشترک برای محکوم کردن ایران استقبال می‌کنم. شورای حکام باید پیش از این ایران را به دلیل عدم همکاری به موقع و معتبر با پرسش‌های آژانس اتمی درباره مواد هسته‌ای اعلام‌نشده که با توافقنامه پادمانی ایران در تضاد هستند، پاسخگو می‌کرد.

این سناتور دموکرات آمریکایی پیش از این در یک مراسم شام با اعضای ایپک (کمیته روابط عمومی آمریکا و رژیم اسرائیل) مدعی شده بود: زمان آن رسیده است که دولت جو بایدن و متحدان اروپایی آمریکا به مذاکرات هسته‌ای با ایران پایان دهند.

این سناتور دمکرات ایالت نیوجرسی بدون اشاره به زیاده خواهی‌های دولت آمریکا مدعی شده بود: زمان آن رسیده است که به اروپایی‌ها بگوییم که با وجود حسن نیت ما و تمایل برای ورود به توافقی قوی‌تر و طولانی‌تر، ایرانی‌ها حاضر به ورود به یک توافق نیستند.

منندز ادعا کرده بود: در این مرحله دیگر دیپلماسی گزینه مناسبی نیست.

ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی با بیان اینکه واشنگتن بطور منظم از طریق شرکای اروپایی خود با ایران ارتباط غیرمستقیم داشته است، ادعا کرد که منتظر پاسخ سازنده تهران هستیم.

او در پاسخ به سوالی در مورد پیشنهاد جدید برجامی ایران به آمریکا ادعا کرد همانطور که ما پیش از این مشخص کرده ایم، آماده ایم تا به سرعت توافق وین را به پایان رسانده و آن را اجرا کنیم.

دور هشتم مذاکرات رفع تحریم‌ها که از ششم دی‌ماه سال گذشته آغاز شد، از ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ به پیشنهاد مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا وارد یک دوره تنفس شده بود و مذاکره کنندگان برای مشورت‌های سیاسی به پایتخت‌های خود بازگشتند تا آمریکا تصمیم سیاسی خود را بگیرد.

دولت بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و نیز تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها گامی در جهت نشان دادن حسن نیت خود برنداشته است بلکه در راستای سیاست های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده و در تازه ترین اقدام نیز همسو با رژیم صهیونیستی به تلاش های ضد ایرانی سه کشور اروپایی در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه ایران پیوست.

شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، قطعنامه پیشنهادی ضد ایرانی آمریکا و متحدانش با ۳۰ رأی موافق، ۲ رأی مخالف روسیه و چین و ۳ رأی ممتنع هند، پاکستان و لیبی به تصویب رسید. جمهوری اسلامی ایران این قطعنامه را به عنوان اقدامی سیاسی، نادرست و غیرسازنده تقبیح و محکوم کرد.

وزارت امور خارجه ایران درپی تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس اعلام کرد: این قطعنامه براساس گزارش شتابزده و غیرمتوازن مدیرکل آژانس و مبتنی بر اطلاعات دروغین و ساختگی رژیم صهیونیستی صورت گرفته و نتیجه‌ای جز تضعیف روند همکاری و تعاملات جمهوری اسلامی ایران با آژانس در برنخواهد داشت.

311311

کد خبر 1641771

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رابرت مالی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی کمیته روابط خارجی سنای آمریکا امور ایران ضد ایرانی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره چین به بلینکن خط داد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، شبکه تلویزیوتی سی‌ان‌ان به نقل از آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا که به‌تازگی از سفر به چین بازگشته است، مدعی شد که شواهدی دال بر تلاش چین به منظور مداخله در انتخابات آمریکا وجود دارد.

کایلی اَتوود، مجری شبکه سی‌ان‌ان درباره قولی که شی جین‌پینگ، رییس جمهور چین نوامبر پارسال در اجلاس سانفرانسیسکو به جو بایدن، رییس جمهور آمریکا مبنی بر عدم مداخله در رویه‌های دموکراتیک این کشور داد، سوال پرسید و مدعی شد که گزارش‌های اخیر از این حکایت دارد که پکن به وعده‌اش وفادار نمانده است!

بلینکن از ارائه جزئیات خودداری و تاکید کرد که هرگونه مداخله در انتخابات «غیرقابل قبول» و او در جریان دیدار اخیر با مقامات ارشد چین، این موضوع را روشن کرده است.

وی در واکنش به فشار مجری درباره این مساله مدعی شد: به طور کلی، شواهدی مبنی بر تلاش برای نفوذ و احتمالا مداخله مشاهده کرده‌ایم و می‌خواهیم مطمئن شویم که این مداخلات هر چه سریع‌تر قطع شود.

استنباط اتوود از اظهارات بلینکن این بود که چین به هشدارهای آمریکا «توجه نمی‌کند.» در گزارش ارزیابی تهدید که دفتر مدیریت اطلاعات ملی آمریکا در ماه فوریه منتشر کرد، ادعا شده بود که پکن قصد دارد تا درباره رهبری آمریکا بذر تردید را بکارد، دموکراسی را تضعیف کند و نفوذ خود را از طریق عملیات‌های اطلاعاتی و مداخله انتخاباتی، گسترش دهد.

بایدن اوایل هفته جاری لایحه‌ای را امضا کرد و به مالک «تیک‌تاک»(شبکه اجتماعی پرمخاطب چینی) ۹ ماه فرصت داد تا یا سهام خود را واگذار کند یا فعالیتش در آمریکا ممنوع خواهد شد. حامیان این لایحه مدعی هستند که مالک تیک‌تاک، ملزم به ارائه اطلاعات به دولت چین است. براساس نظرسنجی‌ها، تیک‌تاک منبع خبری اصلی نسل جوان و واجدشرایط رای در آمریکاست.

کد خبر 6089886

دیگر خبرها

  • بعد از حمله ایران حماس راحت‌تر نه می‌گوید!
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره چین به بلینکن خط داد!
  • سازمان ملل: اسرائیل مدرکی ارائه نکرد و پرونده یکی از کارکنان آنروا بسته شد
  • جهاد اسلامی: نسخه آمریکایی آتش‌بس غزه بدتر و گمراه‌کننده‌تر است
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟