Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمالیان گفت: برای اتمام پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و اگر چه پیمانکار کمی از برنامه عقب است اما می‌تواند در صورت تأمین اعتبار به موقع امسال این پروژه را تحویل بدهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتگو با دیار آفتاب؛ در خصوص آخرین وضعیت پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک گفت: پیشرفت پروژه مطلوب است و حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی را شاهد هستیم، تأسیسات مثل برج‌های خنک‌کننده و چیلرها همگی نصب‌شده و الآن در کنار تأسیسات نما هم در حال تکمیل شدن است و دوطبقه کامل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای اینکه بتوانیم این پروژه را به‌موقع به اتمام برسانیم مهم‌ترین آیتم برآورد هزینه‌هاست و تأمین اعتبار است که اخیر نیز برای پیگیری بحث مالی این پروژه نشستی را در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار کردیم، برای اتمام پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است چراکه با توجه به اینکه قراردادها با فهرست‌بهای سال ۹۹ بوده دو سال تعدیل خواهد داشت.

جمالیان اظهار داشت: اعتبار مذکور برای آن است تا این پروژه از لحاظ ساختمانی به اتمام برسد و اگر بودجه به‌موقع تأمین شود امسال شاهد بهره‌برداری از بیمارستان ولیعصر (عج) اراک خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: پیمانکار کمی از برنامه عقب است اما می‌تواند امسال این پروژه را تحویل بدهد تا بالاخره این بیمارستان بتواند به مردم خدمت بدهد.

وی در رابطه با سایر پروژه‌های در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: امکان بهره‌برداری پروژه بیمارستان جایگزین مجموعه درمانی طالقانی در صورت تأمین اعتبارات و همراهی دولت وجود دارد همچنین بحث خوابگاه متأهلی دانشگاه علوم پزشکی اراک و مرکز دیالیز خیر ساز اراک در برنامه قرار دارد.

جمالیان با شاره به سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به استان مرکزی در هفته‌های آتی خاطرنشان کرد: تمام پروژه‌هایی حوزه سلامت استان که امکان بهره‌برداری آن‌ها به‌فوریت وجود دارد در سازمان برنامه با حضور نماینده آقای رئیس‌جمهور بحث شد و از پروژه‌ها نیز بازدید کردند که بتوانیم در جریان سفر آیت‌الله رئیسی به استان سهم خوبی را برای بخش سلامت استان در نظر گرفته شود.

گفتنی است مطالعات و عملیات اجرایی بیمارستان ولیعصر (عج)اراک به عنوان مرکز مادر تخصصی، درمانی و اورژانس از سال ۸۷ آغاز شده که طی سالیان گذشته به دلیل مشکلات اعتباری و عدم به کار گیری پیمانکاران کارآمد با وقفه طولانی در ساخت مواجه بوده است.

پروژه بیمارستان ولیعصر (عج)اراک در اسفندماه سال گذشته با پیشرفت فیزیکی کمتر از ۷۰ درصد سرانجام به پیمانکار جدید واگذار شد و با این حال مردم شهر اراک و چه بسا شهروندان استان مرکزی با بیش از یک دهه چشم انتظاری و وعده های مختلف برای بهره برداری از این مجموعه درمانی به تسریع در انجام کار و جبران عقب ماندگی های این پروژه مهم در دولت سیزدهم امیدوار هستند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اراک بیمارستان ولیعصر پروژه بیمارستان بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۶۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید

به گزارش خبرنگار مهر، حسن جهانیان عصر سه شنبه در حاشیه بازدید از پل سوخته سرا اظهار کرد: با تلاش های شبانه روزی و مدیریت جهادی این مجموعه، عملیات احداث پل سوخته کلاسالیان سال راکد بود و حدود ۲ سال قبل پروژه نیمه کاره از مجموعه اداره کل راه و شهرسازی منفک وجهت اتمام نهایی به این اداره کل واگذارشده بود در حال انجام و بزودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه اتمام این پروژه تاثیر خوبی در کاهش بار ترافیکی ۳۰ روستای همجواردهستان بالا تجن شهرستان قائمشهر و همچنین شریان سوادکوه شمالی خواهد داشت گفت: با افتتاح این پروژه تردد بیش از ۴۰ هزار جمعیت ۳۰ روستای مذکور به آسانی فراهم خواهد آمد.

جهانیان با اشاره به اینکه توسعه و رفع محرومیت از چهره روستاها از اولویت های دولت مردمی است، گفت: روستاییان بیش از دیگران به خدمت رسانی و دریافت امکانات و خدمات برای تأمین نیازهای اساسی خود و رهایی از محرومیت نیاز دارند، به همین دلیل محور برنامه‌های خدمت‌رسانی، توسعه و مقابله با محرومیت باید متوجه نواحی روستایی می باشد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: فعال کردن اقتصاد روستا یکی از اولویت های اساسی دولت سیزدهم است و باید با برنامه ریزی اصولی روند مهاجرت معکوس جوانان روستا فراهم شود.

وی در ادامه گفت: طی یک سال گذشته ده ها پروژه نیمه تمام که سالیان سال راکد مانده بود ازجمله پل اروست شهرستان ساری، امیر ده وگردرودبار شهرستان بابل، بلیران و چنگ میان شهرستان آمل، کردخیل شهرستان جویبار و تیل پرده سر شهرستان تنکابن با همت راهداران به سرانجام رسید و عاقبت به خیر شد.

کد خبر 6093477

دیگر خبرها

  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • اجرای ۲۰۰۰ پروژه با پیشرفت ۹۰ درصدی در شهرداری قم
  • بهره برداری از سدهای کمندان و تاج امیر در سال جاری
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • بهره‌برداری از پروژه خانه وثوق تا پاییز و فروغ تا پایان سال
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه