Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالحسن عالی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در نشست برگزار شده با حضور معاون استاندار فارس و  فرماندار ویژه شهرستان کازرون مقرر شد کاشت برنج در شهرستان کازرون به هیچ عنوان انجام نشود و شرکت آب و فاضلاب بوشهر همانند سال‌های گذشته هزینه نکاشت را به حساب برنج‌کاران واریز کند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری با هدف تامین پایداری بیشتر آب آشامیدنی بوشهر اجرا طرح نکاشت برنج و پرداخت غرامت به برنج‌کاران کازرونی در اولویت قرار گرفته بود که این طرح در کمتر از ۲ ماه محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عالی اضافه کرد: در همین ارتباط چهار میلیارد تومان اعتبار حقابه کشاورزان در اطراف رودخانه شاهپور کازرون خریداری شد و بر همین اساس آن میزان آبی که برای کِشت برنج مصرف می شد وارد شبکه آبرسانی استان بوشهر می‌شود.

وی یادآورشد: آنچه به منابع آب آشامیدنی استان بوشهر آسیب وارد کرده و توزیع آب در تابستان‌ها را دشوار می‌کند تغییر آبدهی رودخانه شاهپور و خشک شدن چشمه ساسان کازرون است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهرگفت: با اجرای طرح نکاشت منابع آب آشامیدنی استان بوشهر از استان فارس پایدار و افزایش می یابد.

عالی از بابت رعایت و همکاری در پیاده سازی طرح ممنوعیت کشت برنج که از مصوبات هیات دولت است، از کشاورزان شهرستان کازرون استان فارس و نمایندگان آن‌ها تقدیر کرد.

وی یادآور شد: در زمان حاضر یک چهارم آب مورد نیاز استان بوشهر از شهرستان کازرون تامین می شود. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ادامه داد: استان بوشهر چهار منبع تامین آب دارد که ۵۰ درصد آن از سد کوثر، ۲۵تا ۳۰ درصد از خط آبرسانی کازرون، ۱۰ درصد از آبشرین کن‌ها و ۱۰ تا ۱۵ درصد بستگی به میزان بارش و پتانسیل سفره‌های آب زیرزمینی از طریق چاه‌های درون استانی تامین می‌شود که به دلیل افت تراز سفره ها، شور شدن و پایین آمدن کیفیت آب این چاه‌ها را با سایر منابع مخلوط تا بتوانیم در اختیار مردم قرار دهیم.

برچسب‌ها بوشهر آب و فاضلاب برنج کازرون فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر آب و فاضلاب برنج بوشهر آب و فاضلاب برنج کازرون فارس شهرستان کازرون آب آشامیدنی استان بوشهر آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۷۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پروژه آبرسانی به بستک نیاز آبی چهار شهر و ۳۷ روستا را تامین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود. این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

 آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم امروز ۸ اردیبهشت با حضور ذوالفقار مهدی‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور- و عبدالحمید حمزه پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان- بررسی شد.

 در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تاثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین‌کن چارک به شهرستان بستک و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تامین آب شهرهای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی‌زاده با اشاره به پروژه آبرسانی به بستک اظهار کرد: نیاز آبی شهرستان بستک از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تامین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین‌کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امیدواریم این پروژه به سرعت تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مهدی‌زاده در ادامه در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر را مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاهِ در حال احداث کهورستان را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه‌پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، پنج باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برای تامین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین‌کن با ظرفیت ۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با تکمیل این آب شیرین‌کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد