Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: استراتژی قدرت هژمون یا تنها ابرقدرت جهان شدن از سوی آمریکا با شکست مواجه شده و جهان به سمت چند قطبی شدن قدرت در حال حرکت است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در دومین اجلاسیه سنگرسازان بی سنگر با رویکرد فرهنگ و مدیریت جهادی که در سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی برگزار شد گفت: برگزاری این یادواره‌ها یادآور تصمیم و ابتکار حضرت امام خمینی (ره) برای رسیدگی به مناطق محروم و یادآور حماسه جهادگران برای کاشتن بذر امید و عدالت با مدیریت جهادی در دل محروم‌ترین و مستضعف‌ترین اقشار جامعه یعنی روستاییان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرلشکر صفوی با بیان اینکه نیرو‌های جهاد سازندگی با تلفیق ایمان و عمل با مدیریت جهادی و فرهنگ اسلامی انقلابی و با ثبات قدم و صبورانه و مدیریت انعطاف پذیر و کاربردی در قالب ستاد‌های پشتیبانی و مهندسی، خدمات بزرگی را برای پیروزی جنگ انجام دادند تأکید کرد: همه مسئولان کشوری و فرماندهان دفاع مقدس اذعان می‌کنند که با شروع جنگ تحمیلی و حضور جهاد سازندگی و اقدامات گسترده این عزیزان در جبهه‌های جنوب، غرب و شمال غرب کشور با بهره گیری و بکارگیری از صد‌ها تجهیزات مهندسی و هزاران نفر نیرو‌های متخصص و رزمندگان شجاع در کمک فرماندهان نظامی، پیروزی در دفاع مقدس محقق شد.


رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید قاسم سلیمانی با برشماری خدمات جهاد سازندگی در دوران جنگ تحمیلی خاطرنشان ساخت: جهاد سازندگی این سنگرسازان بی سنگر در دشت‌های تفتیده خوزستان در کوه‌های سر به فلک کشیده غرب و شمال غرب کشور، در هورالعظیم و دریا با ساخت چند هزار کیلومتر راه و صد‌ها پل ابتکاری و هزاران سنگر مختلف بتونی، ده‌ها بیمارستان صحرایی و احداث هزاران کیلومتر خاکریز، یکی از ارکان پیروزی افرین در جنگ بودند.


وی افزود: جهاد سازندگی با رسیدگی به محرومان جنگی در سریع‌ترین زمان ممکن به بیمارستان‌های صحرایی، جان هزاران مجروح را نجات دادند.


دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در بخش دیگری از سخنان خود در تشریح فرهنگ و مدیریت جهادی گفت: هر دولت و حکومتی متناسب با اندیشه سیاسی خودش یک فرهنگ عمومی را می‌سازد. مثلا رژیم منحوس سابق به دنبال حاکمیت فرهنگ و ارزش غربی در تمامی ابعاد بر ملت ایران بود که با ارزش‌های ملی و اسلامی ما کاملا متضاد بود یا امریکا پس از فروپاشی شوروی در سال ١٩٩١ به دنبال تک قطبی سازی قدرت در تمام ابعاد فرهنگی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی در جهان بود.


وی با اشاره به استراتژی آمریکا در شکل گیری قدرت هژمون و تک قطبی سازی قدرت در جهان افزود: قدرت هژمون یعنی هیچ قدرتی نتواند با آن‌ها مقابله کند آن‌ها می‌گفتند جهان یک دهکده است و فرهنگ و آداب و رسوم این دهکده باید امریکایی شود.


سردار صفوی خاطرنشان ساخت:اما استراتژی قدرت هژمون یا تنها ابرقدرت جهان شدن از سوی آمریکا با شکست مواجه شد و جهان به سمت چند قطبی شدن قدرت در حال حرکت است و مصداق آن جنگ روسیه و اوکراین است.


سردار صفوی با تبیین اهمیت فرهنگ تصریح کرد: فرهنگ بر همه ارکان یک دولت یا حکومت تأثیرگذار است، در تنظیم قوانین، سیاست‌های اقتصادی و خارجی، سیاست‌های دفاعی و امنیتی یک دولت، فرهنگ جوهره شکل دهنده به باور‌ها و ارزش‌های اجتماعی، هنر، ادبیات و آداب و رسوم یک ملت است.


وی با اشاره به بستر‌های فضای مجازی برای تغییر در فرهنگ ملی کشور‌ها افزود: جنگ نرم و فضای مجازی می‌تواند درست در مقابل فرهنگ ملی و ارزشی یک ملت یا یک دولت عمل کند یعنی هدف جنگ نرم تغییر در فرهنگ و باور‌ها و ارزش‌ها و هنجار‌های یک ملت خصوصا جوانان است.


صفوی با تشریح مؤلفه‌های مدیریت جهادی گفت: مدیریت جهادی مرکب از مؤلفه‌های عشق و ایمان و عقلانیت و ولایتمداری، عزم و اراده در رسیدن به اهداف و خدمت به مردم و توانایی مدیریتی غلبه بر چالش‌ها و موانع و عبور از ان‌ها با شعار ما می‌توانیم است.


سردار صفوی با اشاره به جایگاه مدیریت جهادی در منظومه فکری مقام معظم رهبری تصریح کرد: مبنا و اساس بودن اسلام ناب محمدی، معنویت و عقلانیت، مکتبی و مردمی بودن، حفظ ارزش‌های اسلامی و انقلابی، حفظ کرامت انسانی و بهره برداری از قدرت مادی و معنوی برای حل مشکلات مختلف از شاخص‌های مدیریت جهادی از دیدگاه مقام معظم رهبری است.


وی تأکید کرد: هدف نهایی مدیریت جهادی تعالی و تکامل فردی و اجتماعی و ایجاد زمینه برای خودسازی فردی و اجتماعی، جهت خدمت به ملت و کشور، دین و انقلاب اسلامی است.

این فرمانده عالی دوران دفاع مقدس با اشاره به خصوصیات مدیران جهادی تأکید کرد: مدیران جهادی از دانش و مهارت عملی تأثیرگذار در محیط ملی، منطقه‌ای و بین المللی برخوردار هستند.


وی افزود: مدیر جهادی التزام عملی به مبانی و ارزش‌های اسلامی و اخلاق حرفه و رفتار انسانی دارد و از روحیه خودمحوری و تکبر به دور است و به کار تیمی اعتقاد دارد.


صفوی با بیان اینکه مدیر جهادی دارای روحیه مردمداری و مردمیاری است اظهار کرد: مدیر جهادی از توانایی ارتباطات گسترده با اقشار مختلف مردم برقرار و به دانش مدیریت روز مسلط است. مدیر جهادی به دنبال عاقبت بخیری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سرلشکر صفوی دستیار و مشاور فرمانده معظم کل قوا جهادسازندگی دفاع مقدس جهاد سازندگی مدیریت جهادی قدرت هژمون مدیر جهادی دفاع مقدس ارزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۷۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم محرابی پیش ازظهر دوشنبه در حاشیه تقدیر از سومین جشنواره ملی «افتخار من» خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس ویژه فرزندان، نوادگان، همسران و بستگان، افزود: ۱۵۲ اثر به دبیرخانه استانی سومین جشنواره ملی «افتخار من» در مازندران ارسال شد، بیان کرد: در آئین اختتامیه این جشنواره در مازندران برگزار شد از ۲۰ برگزیده تقدیر به عمل آمد.

محرابی با بیان اینکه در بخش دل نوشته ۴۵ اثر، صوت ۲۱ اثر، عکس سه اثر، فیلم ۷۷ اثر، خاطره یک اثر، یادداشت ۵ اثر به دبیرخانه استانی واقع در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران ارسال شد، اذعان داشت: سومین جشنواره ملی «افتخار من» در بخش‌های فیلم کوتاه، فایل صوتی، عکس، خاطره، دل نوشته و… با موضوع دفاع مقدس، محور مقاومت، فرهنگ ایثار و شهادت با محوریت خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس برای فرزندان و نوادگان برگزار شد.

محمدرضا میار عباسی نوه منصور میار عباسی نفر اول بخش فیلم کوتاه و یکی از چهار برگزیده این جشنواره نیز ضمن ابراز خرسندی از انتخاب اثر نوه‌اش در این جشنواره گفت: پدر محمدرضا» فراخوان جشنواره را از طریق فضای مجازی دریافت کرد و توانست با هنر خود فیلم کوتاهی با موضوع جشنواره تهیه و به دبیرخانه ارسال کند.

این نویسنده با بیان اینکه فیلم حاوی گفت و گوی دو طرفه بین من و نوه‌ام محمدرضا است، افزود: در شیوه خاطره گویی همه تلاشم این بود که بتوانم مفاهیم و آموزه‌های دفاع مقدس و رشادت فرزندان این ملت، ولایتمداری و مجاهدت‌شان را به او منتقل کنم.

منصور میار عباسی از رزمندگان دفاع مقدس اهل شهرستان چالوس صاحب دو اثر به نام‌های «عارفان امین» و «گل‌های بهشت» است که در حاشیه این مراسم ابن دو اثر را به کتابخانه تخصصی دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران اهدا کرد.

کد خبر 6091951

دیگر خبرها

  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • مایه کوبی ۲۶ هزار رأس دام سبک در منطقه بارز و شوارز
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • خلیج‌ فارس امن‌ترین نقطه دریایی جهان است | اسکورت کشتی‌های تجاری ایران در آب‌های فرامرزی
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل