Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، آیت الله رییسی رییس جمهوری در پیامی به هفتمین اجلاسیه سراسری کانون دانشگاهیان کشور آورده است: جامعه علمی و دانشگاهی کشور همواره در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و تحقق منویات داهیانه امام عظیم‌الشأن و رهبری فرزانه انقلاب اسلامی (مدظله العالی) نقشی سازنده و الهام بخش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این اجلاسیه علمی ارزشمند که با سالروز حضور آگاهانه ملت شریف ایران در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تقارن یافته، خرسندم بار دیگر بر عهد دولت مردمی برای پاسداشت آرمان‌های انقلاب اسلامی و حرکت در جهت مصالح و منافع ملی و تحول‌آفرینی به نفع مردم تاکید کنم.

آیت الله رییسی خاطر نشان کرد: دولت سیزدهم از ابتدای کار با وجود مشکلات عدیده به ویژه شیوع گسترده بیماری کرونا در کشور، رکود و تورم فزاینده، کسری بودجه و فشار حداکثری نظام سلطه، به لطف خدا و همراهی مردم تاکنون توانسته گام‌های مهمی در عرصه‌های مختلف داخلی و منطقه‌ای به ویژه تعامل با همسایگان بردارد و به دستاوردهای ارزشمندی نایل شود.

وی ادامه داد: بر این باوریم که دستیابی به شرایط مطلوب و گشایش‌های بیشتر اقتصادی و سیاسی با همگرایی همه ارکان حاکمیت، اتکا به توان و ظرفیت‌های داخلی و به‌ویژه همدلی و همراهی مردم شریف ایران میسر بوده و دولت با اتکال به خداوند متعال برای نیل به جایگاه زیبنده ملت بزرگ ایران کاملا امیدوار است و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

رییس جمهوری تاکید کرد: دولت در این راستا نه تنها با روحیه انقلابی و تلاش بی‌وقفه برای عملی شدن وعده‌ها به مردم در حوزه اقتصاد، علم و فناوری، فرهنگ و سیاست خارجی اهتمام می‌ورزد، بلکه همه توان خود را به کار می‌گیرد تا آرمان‌های انقلاب اسلامی، اسناد بالادستی و سیاست‌های کلی نظام و بیانیه گام دوم انقلاب نیز تجلی یافته و عملیاتی گردد.

وی گفت: پر واضح است که تحقق این اهداف، بیش از هر چیز نیازمند هم‌افزایی و تلاش خالصانه اصحاب فکر، نخبگان، اندیشمندان و فعالان علمی کشور است. جهاد کبیر مورد نظر رهبری، حضور هوشمندانه در میدان مبارزه همه‌جانبه و کوشش مستمر در عرصه تبیین است که امروزه با شکل‌گیری فضای مجازی اهمیت فوق‌العاده یافته است. دستیابی به دانش نوین، کاربردی کردن معلومات و رسیدن به علم نافع نیز حضور مومنانه و جهادگرانه فرهیختگان عزیز در صحنه را می‌طلبد.

وی خاطر نشان کرد: تشکل‌های دانشگاهی باورمند به انقلاب و فعال در صحنه، فرصت‌های مغتنم و ظرفیتی ارزشمند برای نظام هستند که دولت همواره قدردان آنان است و در حد مقدورات، همت خود را در جهت شکوفایی و رسیدن آنان به اهداف و رسالت‌های تعریف شده به کار می‌گیرد.

رییس جمهوری افزود: در پایان، ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران و برگزارکنندگان این نشست علمی، برای همگان از درگاه خداوند، توفیقات روزافزون و حسن عاقبت مسئلت دارم. والسلام علیکم و رحمت الله.
 

برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران دولت دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران دولت دولت سیزدهم انقلاب اسلامی ایران دولت دولت سیزدهم انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کشور‌های نفت و گازخیز عمدتاً به درآمد‌های حاصل از فروش این منابع وابسته هستند. ما هم از این قاعده استثنا نیستیم. دشمن با توجه به این موضوع، از این امر به عنوان یک پاشنه آشیل استفاده کرد و به تحریم صنایع نفت و گاز کشورمان مبادرت کرد.

دولت سیزدهم به اعمال سیاست‌هایی در راستای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. طرح‌هایی مانند اتکا به خود، استفاده از ظرفیت دانش بنیانی کشور، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها، سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و عرضه نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا مدنظر قرار گرفت.

توسعه زنجیره ارزش محصولات نیز از جمله راهکار‌هایی بود که با جدیت دنبال شد. مجلس نیز به ریل گذاری قانونی برای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. در شرایطی که دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع نفت و گاز مسدود شده بود، قانون ترک تشریفات مناقصه و جهش تولید دانش بنیان به کمک آمد.

با اجرای قوانینی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، وزارت نفت بیشترین استفاده را از دستاورد‌های دانش بنیانی داشت و تولید نفت و گاز کشور ادامه یافت. در زمینه فروش نیز سیاست‌هایی مانند فروش نفت به پالایشگاه‌های فراسرزمینی و مینی پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت.

برای دسترسی به وجوه مربوط به نفت و گاز نیز از روش‌هایی مانند تهاتر و استفاده از ارز‌هایی غیر از دلار بهره بردیم. در نهایت این سیاست‌ها ما را به فروش نفت و گاز در شرایط تحریم رساند.

نظرات محمدطاهر رحیمی، سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور را در ادامه می‌خوانید. رحیمی با اشاره به این موضوع که بر اساس آمار سازمان گمرک کشور طی سال ۱۴۰۲ توانستیم حدود ۳۶ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت داشته باشیم، تصریح کرد: با در نظر گرفتن این موضوع که در حال فروش نفت با تخفیف هستیم و قیمت نفت بین ۷۰ تا ۷۳ دلار است، روزانه قریب به ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه نفت فروخته ایم. صادرات نفت تا این حد قطعاً موفقیت ویژه‌ای برای دولت سیزدهم و وزارت نفت در شرایط تحریمی محسوب می‌شود.  

وی ادامه داد: این موضوع جای تأمل و تحسین دولت دارد که با چه استراتژی‌هایی توانستیم به این میزان فروش نفت داشته باشیم. اولین سیاست درستی که دولت در راستای افزایش فروش نفت کشور به اجرا گذاشت، تلاش در راستای کاهش تکثر فروشندگان نفت بود.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام دولت در کاهش تکثر فروشندگان و ایجاد نوعی تمرکز مدیریت صادرات نفت کشور مثبت ارزیابی می‌شود. این اقدام اثرات مثبتی دارد که تأثیرگذاری آن را در موفقیت کشور در فروش نفت دیدیم.

رحیمی گفت: دومین اقدام مثبتی که دولت انجام داد این بود که حداقل بخشی از صادرات نفت کشور در قالب صادرات نفت به پالایشگاه‌های کشور‌های دیگر انجام شد. عملاً طرح پالایشگاه‌های فراسرزمینی برای کشور در دستور کار قرار گرفت که اقدام مثبتی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در طرح مورد بحث، به جای اینکه صادرات نفت را به طور مستقیم به دیگر کشور‌ها داشته باشیم، نفت به پالایشگاه‌های نیمه کاره یا از کار افتاده کشور‌های دیگر تحویل داده شد. این پالایشگاه‌ها با کمک فنی ایران راه اندازی شدند و توانستند به پالایش نفت بپردازند و فرآورده تولید کنند. از این طریق، عواید ارزی بیشتری نصیب کشورمان شد.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام مثبت سوم که دولت به اجرا گذاشت، باز کردن حساب ویژه روی کشور چین بود. این کشور امکان خنثی سازی تحریم‌ها را به واسطه نظام پولی و مالی اش می‌تواند برایمان فراهم کند. چین از موضوع صادرات نفت ایران به این کشور به لحاظ سیاسی و راهبردی سود می‌برد. زیرا پکن از نفت روسیه بی نیاز می‌شود و این موضوع برای چین اهمیت زیادی دارد.

رحیمی گفت: ما تلاش کردیم با تکیه بر سه اقدام مهم در جهت تنوع بخشیدن به مقاصد صادراتی، پالایشگاه‌های کوچک مقیاس و همچنین تمرکز بر بازار شرق آسیا و نظامات جدید تسویه مالی با چین بوده است که از فرصت به دست آمده استفاده کردیم و به صادرات نفت خود به مشتریان جدید پرداختیم. این سیاست گذاری‌های هوشمندانه دولت فروش نفت در شرایط تحریم را میسر کرد.

دیگر خبرها

  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم