Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان ایلام در حوزه تولید محصولات کشاورزی وضعیت مناسبی دارد و از این رو در بخش ایجاد صنایع تبدیلی، بسته‌بندی ، فرآوری، تبدیلی و ایجاد سردخانه‌ها دارای توجیه و پتانسیل مطلوبی است و لازم است سرمایه گذاری بیشتری برای توسعه این صنایع صورت گیرد. همچنین ایجاد صنایع پایین دستی پتروشیمی در این استان از مزیت خوبی برخوردار است و می تواند در اشتغالزایی و رفع معضل بیکاری در این استان کمتر برخوردار کشور تاثیر بسزایی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست-در این راستا روابط عمومی بانک صنعت و معدن با امین رضایی مدیر استانی ایلام و رییس شعبه ایلام بانک صنعت و معدن در خصوص اهم برنامه ها و اقدامات انجام شده و در دست انجام برای حمایت از صنایع استان به گفتگو نشسته است که در ادامه می آید:


1- در راستاي تحقق شعار سال"توليد، دانش بنیان، اشتغال آفرین" چه برنامه هايي داريد؟
با عنايت به اين كه سال 1401 سال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاري شده است حمایت از واحدهای تولیدی به خصوص شرکت های دانش بنیان و همکاری با مراکز تولید علم و فناوری در استان در بخش صنعت، اولویت اهم این شعبه در سال 1401 می باشد و تاکنون نیز بانک صنعت و معدن در حوزه صنعت استان، بیشترین تسهیلات را از محل منابع بند الف تبصره 18 سال 1400پرداخت نموده است.

2- مهمترين سياست ها و استراتژيهاي شعبه در سال 1401 چيست؟
پرداخت تسهيلات و اعتبارات از محل منابع بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال 1401 و سایر منابع در اختیار شعبه، جذب منابع مالی مشتریان استان و وصول مطالبات غیرجاری واحدهاي توليدي از مهمترين اهداف شعبه در سال جاری مي باشد، طی سه سال گذشته بیش از 84 فقره پرونده تسهیلاتی شعبه که عمدتا بدهی آنها در سرفصل غیر جاری بوده تسویه و از پرونده های جاری شعبه کسر گردیده است و این موضوع بدون هرگونه تملیک وثائق و یا جانشینی واحدهای صنعتی انجام گردیده و هم اکنون نیز ضمن تشکیل منظم جلسات کمیته وصول مطالبات شعبه، آخرین وضعیت و راهکارهای عملی جهت تعیین تکلیف و پرداخت بدهی پرونده های مطالباتی مورد پایش قرار می گیرد. همچنین با توجه به اينكه بانك صنعت و معدن يك بانك تخصصي در حوزه صنعت و معدن مي باشد يكي از اولويت هاي ما در استان معرفي تمايز ها و امتيازات استفاده از خدمات بانك نسبت به ساير بانك ها به خصوص در حوزه تخصصي خود به فعالان اقتصادي استان مي¬باشد كه از آن جمله مي توان به استفاده از منابع تسهيلات يارانه اي، امكان استفاده از گشايش اعتبار اسنادي و ضمانت نامه، ارايه مشاوره هاي سرمايه گذاري در حوزه هاي مربوطه و خدمات الكترونيك بانك جهت فعالان اقتصادي را نام برد.

3- طي يكسال گذشته به چند طرح صنعتي و به چه ميزان تسهيلات پرداخت كرده ايد؟ نوع صنعت، میزان تولید به همراه نوع محصول، میزان اشتغال و نوع تسهیلات پرداختی را اعلام فرمایید.
طي يكسال گذشته نسبت به پرداخت تسهيلات ريالي به تعداد 8 واحد توليدي فعال جمعاً به مبلغ 466.000 ميليون ريال اقدام گردید که از این تعداد تسهیلات پرداختی 5 فقره تسهیلات از محل منابع بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال 1400 و مابقی از محل منابع داخلی بانک پرداخت گردید.
شرکت فولاد زاگرس ایوان در زمینه صنایع فولادی و تولید شمش فولادی فعالیت دارد که تسهیلات سرمایه ثابت از محل منابع بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال 1400 با پیش بینی اشتغال 102 نفر دریافت داشته است.
همچنین به شرکت باختر گستر پارسیان که به تولید مقوای لمینت شده در صنعت سلولزی اشتغال فعالیت دارد، تعداد 3 فقره تسهیلات شامل دو تسهیلات سرمایه درگردش و یک فقره تسهیلات تکمیلی سرمایه ثابت با اشتغالزایی جمعاً 30 نفر پرداخت شده است.
شرکت سیال گستر مهران با موضوع فعالیت تولید لوله های پلی اتیلن در صنعت شیمیایی، تعداد یک فقره تسهیلات سرمایه درگردش با اشتغالزایی 12 نفر دریافت کرده است.
همچنین به شرکت عدالت دره شهر یک فقره تسهیلات سرمایه درگردش پرداخت گردید.
شرکت تعاونی 3862 رنگسازان زرین صنعت ایلام نیز یک فقره تسهیلات سرمایه در گردش از بانک صنعت و معدن استان دریافت نموده است.
از سوی این بانک به شرکت ماهوت شنزار غرب یک فقره تسهیلات سرمایه درگردش پرداخت گردید.
به شرکت آرد شیروان و چرداول در صنعت غذایی یک فقره تسهیلات سرمایه درگردش پرداخت شده است.
شرکت مسلم کوهنورد در زمینه صنعت شیمیایی وتولید فوم پلی استایرن نیز یک فقره تسهیلات سرمایه در گردش دریافت داشته است.
شایان ذکر است طی یکسال گذشته تعداد 4 فقره اعتبار اسنادی داخلی ریالی جمعاً به مبلغ 196.607 میلیون ریال و نیز تعداد 7 فقره ضمانتنامه ریالی جمعاً به مبلغ 77.730 میلیون ریال صادر شده است که نسبت به سنوات پیشین بیش از 180 درصد رشد داشته است.

4- از طرح های یاد شده، چند طرح صنعتي و معدنی در استان به بهره برداري رسيده؟ چه تعداد از این طرح ها دانش بنیان بوده اند؟
یک فقره تسهیلات تکمیلی به شرکت باختر گستر پارسیان پرداخت شده و نیز طرح شرکت مسلم کوهنورد طی سال گذشته به بهره برداری رسیده است.

5- چه تعداد واحد صنعتي با تسهيلات بانك در استان راه اندازی شده است، چه مقدار پيشرفت داشته است و با بهره برداري از آنها چه تعداد شغل ايجاد خواهد شد؟ از طرح های در حال بهره برداری، کدام طرح ها دانش بنیان می باشند؟
بانك صنعت و معدن در استان علاوه بر تامین منابع مالی واحدهای کوچک و متوسط با تأمين مالي طرحهاي بزرگ و شاخص در استان ايلام و سرمايه گذاري (ثابت و درگردش) بالغ بر 380 ميليون يورو درخصوص اين طرحها و به بهره برداري رساندن برخي از آنها از جمله كارخانه توليد دلستر و ماء الشعير كوشاب غرب با اشتغالزايي 51 نفر، شركت توليد مقاطع فولادي فولادگستر آتنا با اشتغالزايي 85 نفر، ماداكتو استيل كورد با اشتغالزايي 253 نفر و نيز شركت پتروشيمي ايلام با اشتغالزايي بیش 867 نفر نقش مؤثری در افزایش سطح تولید و اشتغال استان داشته است. همچنین دو طرح فولاد زاگرس ايوان با پيش بيني اشتغال 102 نفر و پيشرفت فيزيكي 57 درصدي و زاگرس فولاد مهران با پيش بيني اشتغال 220 نفر و پيشرفت فيزيكي 10 درصدي با استفاده از تسهيلات اين بانك در حال اجرا مي باشند.

6- در خصوص احیاء واحدهای تولیدی غیر فعال چه اقداماتی انجام داده اید؟
با تعامل با کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان پیگیرهای لازم در خصوص امکان واگذاری طرح های تملیکی غیر فعال صورت پذیرفته است، بر این اساس درصورت موافقت ارکان مربوطه در بانک و ارائه راهکار و برنامه عملیاتی از سوی مالکین و پرداخت بدهی ها، پیش بینی می گردد حداکثر تا پایان سال جاری فرآیند واگذاری مجدد دو طرح انجام شده و به مدار تولید بازگردند که تملیک جزو آخرین اقدامات بانک در خصوص واحدهای تولیدی بدهکار است آن هم در مورد واحدهایی به اجرا در می آید که بانک از ادامه فعالیت آنها مطمئن نباشد و غیر فعال باشند و بانک به دنبال تملیک واحدهای تولیدی فعال و اشتغالزا نیست.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: یک فقره تسهیلات سرمایه بانک صنعت و معدن واحدهای تولیدی دانش بنیان سال گذشته سال 1401 طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم از اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در سه شهرک صنعتی این جزیره خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، مرتضی صابری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن بین‌المللی مرکز رشد برگزار شد، اظهار داشت: این شمار نیروی کار در 230 شرکت فعال در شهرک‌های فجر، تولا و کاوه منطقه آزاد قشم مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه صنعتی و معدنی در قشم و حمایت ویژه سازمان منطقه آزاد قشم از سرمایه‌گذاران در این جزیره، گفت: این منطقه دارای یک سایت هاب انرژی، یک سایت صنایع شیلاتی و سه شهرک صنعتی بزرگ است که حمایت‌ها و امتیارات ویژه‌ای برای فعالان سرمایه‌گذاری در این مراکز وجود دارد.

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم یکی از مهمترین اولویت‌های کاری این واحد را حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: در راستای رفع موانع تولید واحدهای تولیدی جزیره قشم، موفق به مصوبه‌ای برای حذف مالیات بر ارزش افزوده چند شرکت دانش‌بنیان در قشم شدیم که در زمینه تولید کود گیاهی از جلبک‌ها و ماهی‌های خشک فعالیت دارند.

صابری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته برای کاهش بروکراسی ادارای تصریح کرد: در همین راستا نیز پارسال با حذف دریافت اسناد اعتباری از سرمایه‌گذاران، موفق شدیم پروانه بهره‌برداری 5 شرکت فعال در شهرک صنعتی تولا که به دلایلی موفق به دریافت پروانه نشده بودند را صادر و آنها را به چرخه تولید و اشتغال جزیره بازگردانیم.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذارانی که با وجود دریافت زمین اما هنوز با گذشت سالهای بسیار اقدام به فعالیت نکرده‌اند، قراردادشان فسخ می‌شود، گفت: در همین راستا نیز بیش از 13 هکتار از زمین‌های واگذار شده در حوزه صنعت و معدن به 19 سرمایه‌گذار که با وجود گذشت بیش از دو دهه از واگذاری هنوز اقدامی انجام نداده بودند، فسخ شد.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی