Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت: با وجود زیرساختها و موقعیت جغرافیایی مناسب و حمایت های تشویقی دولت، احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در قزوین توجیه اقتصادی دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا از قزوین؛ در نشست تخصصی در شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین که با حضور لطف الله سیاهکلی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، خواجه وند مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق و صفاری مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان و تیم سرمایه گذار از گروه هلدینگ «توسعه نوران انرژی بستر خاور میانه» به مدیر عاملی بهرامسیری برگزار شد راههای همکاری در احداث نیروگاه خورشیدی توسط بخش خصوصی بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود خواجه وند در این نشست اظهارداشت: با توجه به ضرورت حرکت به سمت انرژی های تجدید پذیر از چند ماه گذشته با همکاری دستگاههای اجرایی ذیربط برای شناسایی ظرفیت های انرژی بادی و خورشیدی در استان اقدامات مستمری صورت گرفت و مکانهای مستعد نیز شناسایی شد.

وی اضافه کرد: با شناسایی 14 ساختگاه در مناطق مختلف استان که شرایط و زیرساختهای لازم را برای اجرای طرح های نیروگاهی داشتند این مناطق در یک بسته پیشنهادی به سرمایه گذاران معرفی شده است تا پس از بررسی لازم برای اجرا اقدام شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآورشد: در استان قزوین با وجود تونل بادی در تاکستان و نیز تابش مستقیم خورشید در 280 روز سال و میزان تابش 1750 کیلووات ساعت در متر مربع و دمای میانگین ۱۵.۷ درجه که شرایط بسیار خوبی دارد این استان را مستعد اجرای طرح های نیروگاهی کرده است.

خواجه وند گفت: در حوزه انرژی خورشیدی در استان در مجموع امسال آمادگی داریم حداقل 700 مگاوات طرح نیروگاهی با کمک بخش خصوصی ایجاد شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین اضافه کرد: یکی از اولویت های اقتصادی بودن طرح های نیروگاهی این است که مکان مورد نظر امکان اتصال به شبکه و راه دسترسی مناسب را داشته باشد و زیرساختها نیز در آن مهیا باشد تا سرمایه گذار انگیزه حضور پیدا کند.

صدور مجوز 4 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در قزوین

این مسئول بیان کرد: خوشبختانه از سوی شورای اقتصاد، مجوز اجرای 4 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور صادر شده که در فاز اول امکان اجرای 700 مگاوات در استان پیش بینی شده که تاکنون برای 407 مگاوات آن توافقنامه امضا شده است.

خواجه وند گفت: برای اجرای این میزان تولید انرژی خورشیدی حدود 3 هزار هکتار زمین بلامعارض در استان شناسایی و آماده واگذاری شده که این مکانها زیرساخت و شرایط بسیار خوبی برای اجرای طرح دارند.

وی بیان کرد: در ساختگاه های شناسایی شده ظرفیت تولید 1800 مگاوات انرژی خورشیدی وجود دارد که اگر سرمایه گذار ورود کند اجرای همه آنها توجیه اقتصادی دارد و مقرون به صرفه است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین اضافه کرد: متاسفانه در سالهای گذشته مجوز تولید انرژی تجدیدپذیر( بادی، خورشیدی و تولید پراکنده) بسیاری در استان صادر شد که صرفاً در انرژی بادی حدود 163 مگاوات و در بخش خورشیدی فقط 4 مگاوات محقق شد و سرمایه گذاران واقعی نیامدند و چند مورد نیز فسخ شد.

 

خواجه‌وند تصریح کرد با جدیت و تعامل خوب مدیران دستگاههای اجرایی استان و با کمک نمایندگان و استاندار محترم امیدواریم بسته های تشویقی تهیه شده در عرصه انرژی های تجدیدپذیر بتواند مورد توجه متقاضیان قرار گرفته و شاهد اجرای طرح های نیروگاهی با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی باشیم.

در ادامه این جلسه سرمایه گذار بخش خصوصی برای احداث 200 مگاوات نیروگاه خورشیدی در فاز اول در استان اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شرکت توزیع برق قزوین مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین انرژی خورشیدی سرمایه گذار بخش خصوصی خواجه وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۸۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند

علی اسماعیلی گفت: این وظیفه مجریان قانون است که توجه ویژه ای به موضوع قانون جهش تولید دانش بنیان داشته باشند و وظیفه خود می‌دانیم برای این اولویت کاری شبانه روز اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: توجه به افراد متخصص و همچنین نخبگان دانشگاهی در هر ۲ حوزه سیاست‌گذاری و اجرا، امری ضروری است. بر همین اساس این ۲ حوزه باید به صورت هماهنگ عمل کنند تا بتوانند موفقیت‌های مطلوبی را در راستای توسعه اقتصادی و فناوری کشور ایجاد کنند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت:خراسان رضوی به عنوان مرکز (هاب) انرژی و یکی از موثرترین مراجع پرورش شرکت‌های فعال در حوزه انرژی گازی و نفتی کشور شناخته شده است که این موضوع نشان می‌دهد این استان با وجود فاصله جغرافیایی با شرکتهای فعال در جنوب کشور می تواند با وجود سرمایه‌های انسانی نخبه و هوشمند و منابع و ظرفیت‌های ارزشمند راهگشای بزرگی در صنایع حوزه انرژی کشور باشد.

اسماعیلی افزود: این مساله نقطه قوت خراسان رضوی به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی‌های مناسب و استفاده از تخصص‌ها و منابع موجود می‌تواند به توسعه‌ اقتصادی منطقه و کشور کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: در پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی بیش از هشت هزار و ۵۰۰ نخبه در حال فعالیت هستند و حفظ و حمایت واقعی از این نخبگان جزو وظایف و ماموریتهای این مجموعه به شمار می‌رود.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با توجه به رویکرد دولت خدمتگزار بر ساخت مسکن، می توان ایده و طرح مسکن فناوران را برای نیروهای نخبه نیز پیگیری کرد.

اسماعیلی افزود: امید است با حمایت های مسوولان خراسان رضوی و حرکت رو به جلوی دولت سیزدهم در انگیزه بخشی و اعتبار بخشیدن به نخبگان کشور قدمی شایسته برداشته شود.

"قانون جهش تولید دانش بنیان" که با عنوان طرح به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده بود، با تصویب در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۲/۱۱ مجلس و تایید شورای نگهبان ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!