Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کرملین در سالگرد دیدار پوتین و بایدن در ژنو، شرط بهبود روابط روسیه و آمریکا را نام برده و گفت: روابط دوجانبه بین دو کشور به نقطه صفر رسیده، ولی مسکو و واشنگتن دیر یا زود به گفتگو درباره مسائل مربوط به کنترل تسلیحات نیازمند خواهند شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "دیمیتری پسکوف"، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه امروز، پنج‌شنبه در مصاحبه‌ای اختصاصی با خبرگزاری «نووستی» اعلام کرد که تنها راه عادی سازی روابط روسیه و ایالات متحده می‌تواند خودداری واشنگتن از سلطه گری و ​​درک این موضوع باشد که مقامات مسکو هرگز دست نشانده کسی نخواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سئوالی درباره امکان بهبود روابط مسکو و واشنگتن، گفت: «تنها راه این است که آمریکا سیاست سلطه گری و هژمونیسم در امور جهانی را کنار بگذارد و این واقعیت را درک کند که روسیه نمی‌خواهد، نمی‌تواند و قرار نیست به معنای واقعی کلمه، دست نشاندۀ کسی باشد. زمانی که مقامات واشنگتن به این بلوغ فکری برسند که با روسیه فقط می‌توان بر اساس منافع متقابل و احترام متقابل صحبت کرد، آنگاه زمان برنامه ریزی برای تماس‌های بعدی فرا خواهد رسید.»

دیمیتری پسکوف این نظریه را تایید کرد که ایالات متحده حتی در دوران جنگ سرد هم چنین تصمیمات سختی علیه روسیه نگرفته بود. وی گفت: «اولاً حتی در دوران جنگ سرد هم این برخورد آمریکا پذیرفته شده نبود و در ثانی، چنین سیاست تحریمی در رابطه با هیچ کشوری در جهان قابل قبول نیست».

سخنگوی کرملین یادآور شد، ایالات متحده تاکنون چندین بسته تحریمی علیه روسیه اعمال کرده است. در واقع روسیه با یک جنگ اقتصادی تمام عیار و در مقیاس کاملاً بی‌سابقه و تلاش برای خفه کردن و  منزوی ساختن این کشور مواجه است. هرچند، به عقیده وی، اکنون نیز تلاش‌های آمریکا برای خفه کردن و اعمال فشار حداکثری بر روسیه از طریق اعمال تحریم‌ها نتیجه‌ای نداشته و کارشناسان بین المللی، از جمله خود کارشناسان آمریکایی نیز به این مسئله اذعان دارند.

پسکوف افزود، در حال حاضر هیچ گفتگویی بین روسیه و آمریکا وجود ندارد و روابط دوجانبه بین دو کشور در نقطه صفر است.  در حالی که ارتباط روسیه و ایالات متحده ضروری است، ولی فقط باید بر اساس اصول احترام متقابل باشد.

دبیر مطبوعاتی رئیس جمهوری روسیه در بخش دیگری از این مصاحبه ابراز عقیده کرد که روسیه و ایالات متحده دیر یا زود به گفتگو درباره موضوع کنترل تسلیحات و همچنین خلع سلاح و عدم گسترش نیازمند خواهند شد. دیمیتری پسکوف گفت: «این درک وجود دارد که عرصه‌هایی وجود دارند که به هر طریقی هنوز باید مورد بحث و بررسی قرار گیرند. از جمله آنها مسائلی مانند کنترل تسلیحات، خلع سلاح و عدم گسترش هسته‌ای هستند. اینها مسائلی است که دو کشور  باید به هر طریقی درباره آنها تبادل نظر کنند، البته بدیهی است که این مسئله در شرایط کنونی ممکن نیست.»

سخنگوی رسمی کرملین همچنین افزود، ولی مقامات مسکو و واشنگتن باید درباره تمدید پیمان استارت گفتگو کنند و این موضوع نه تنها برای مردم روسیه و ایالات متحده، بلکه برای کل جهان و "امنیت بین‌المللی" اهمیت دارد. پسکوف مبنای ایجاد ارتباط موثر بین مسکو و واشنگتن را اصل احترام متقابل دانست و ابراز امیدواری کرد که طرف آمریکایی هرچه زودتر به این مسئله پی ببرد.

لازم به یادآوری است که امروز پنجشنبه، دقیقا یک سال از نشست رهبران روسیه و ایالات متحده آمریکا که در تاریخ 16 ژوئن سال 2021 در ژنو برگزار شد، می‌گذرد. در آن زمان، ولادیمیر پوتین و جو بایدن، روسای جمهور روسیه و آمریکا گفتگوهای دوجانبه داشتند و دستور از سر گیری مذاکرات راهبردی بین دو کشور را صادر کردند.

مسکو: توافقی درباره ادامه تماس‌های امنیتی بین روسیه و آمریکا وجود نداردابراز امیدواری پوتین به برقراری مذاکراتی موثر بین روسیه و آمریکاکرملین: امکان ملاقات روسای جمهوری روسیه و آمریکا منتفی نیست

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جوزف بایدن ولادیمیر پوتین اخبار آمریکا اخبار روسیه جوزف بایدن ولادیمیر پوتین اخبار آمریکا اخبار روسیه روسیه و ایالات متحده مسکو و واشنگتن روسیه و آمریکا کنترل تسلیحات دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۸۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است

نظرسنجی جدید راسموسن ریپورتز نشان می‌دهد که حدود نیمی از رای دهندگان آمریکایی معتقدند که کشورشان بی‌جهت دلارهای مالیات دهندگان را برای حمایت از شرکای خارجی خود مانند رژیم صهیونیستی و اوکراین هدر می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بر اساس نظرسنجی از ۱۱۲۶ رأی دهنده احتمالی، به طور کلی، حدود ۵۷ درصد از پاسخ دهندگان گفتند که دولت ایالات متحده به طور کلی برای کمک های خارجی «بیش از حد» هزینه می کند.

براساس گزارش آرتی، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه بسته بودجه ۹۵ میلیارد دلاری جدیدی را امضا کرد که بر اساس آن اوکراین قرار است ۴۸ میلیارد دلار تسلیحات و کمک‌های دیگر دریافت کند و ۲۳ میلیارد دلار دیگر برای تکمیل ذخایر تخلیه شده پنتاگون استفاده شود.

حدود ۴۷ درصد از این رای‌دهندگان گفتند که این کمک‌ها «خیلی زیاد» است، در حالی که حدود ۲۰ درصد از واشنگتن می‌خواستند پول نقد بیشتری خرج کند.

 یک نظرسنجی CBS News/YouGov که در اوایل ماه جاری انجام شد نیز نشان داد که حمایت عمومی از ادامه ارسال سلاح به کی‌یف کاهش یافته است. فقط ۵۳ درصد از بزرگسالان ایالات متحده معتقدند که دولت آنها باید به اوکراین کمک نظامی کند که در مقایسه با ۷۲ درصد دو سال پیش کاهش یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • اعتراف معاون پنتاگون به شکست تسلیحات ارسال شده آمریکا به اوکراین 
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • هشدار چین به آمریکا: بین تقابل و همکاری یکی را انتخاب کنید
  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود
  • اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است