Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهدگفت: یکی از محورهای مورد تاکید شورای شهر در تباصر بودجه سال ۱۴۰۱، وارد شدن شرکت‌های وابسته به شهرداری مشهد مقدس به فرآیندهای بورسی است و امیدواریم در این دوره حداقل ۵ شرکت وارد بازار بورس شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، مجید دبیریان در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان زمین و مسکن و همچنین مدیرکل امور مجامع و حسابرسی داخلی شهرداری مشهد مقدس، نگاه به درون بدنه مدیریت شهری و رویش‌های جدید در شهرداری را اتفاق ارزشمندی دانست که در فرآیند انتصابات این دوره محقق شده و اظهارداشت: در گذشته برخی افراد همیشه مدیر بودند و طیفی از کارکنان، همیشه کارشناس ولی امروز باعث افتخار است، افراد جوان، متخصص و باتجربه در شهرداری، فرصت ایفای نقش در مسئولیت‌های مهم را پیدا می‌کنند تا به انجام وظیفه بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهردار مشهد مقدس با تکیه بر نگاه تخصصی، در انتصابات خود به افراد اعتماد کرده و سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف را به آن‌ها می‌سپارد که شایسته تقدیر است.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه از شهردار خواست که تغییرات و انتصابات پیش رو را هم، با همین نگاه تخصص‌گرایانه و بر مبنای شایسته‌سالاری انجام دهد.

گزارش شورای شهر مشهد مقدس/ شهردار ‌5 تذکر از اعضای شورای شهر گرفترئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد: قطع 7 هزار اصله درخت را تکذیب می‌کنم38 درصد بودجه شورای شهر مشهد به محرومیت‌زدایی از حاشیه شهر اختصاص یافت

دبیریان با اشاره به سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد مقدس، از آن به‌عنوان یکی از مهمترین بخش‌های مدیریت شهری یاد کرد و گفت: تحقق بخش زیادی از منویات، شعارها و محورهای مدنظر شورای ششم، به عملکرد سازمان زمین و مسکن گره خورده است.

وی با تاکید بر لزوم تسریع در فرآیند پاسخگویی به مردم توسط این سازمان، تصریح کرد: پرونده‌های متعددی از سوی سازمان زمین و مسکن داریم که برای پاسخگویی به شورای شهر و کمیسیون حقوقی، املاک و قراردادها مراجعه می‌کنند؛ با رویکرد تعامل و مساعدت حداکثری، ضمن تکریم ارباب رجوع، باید تسریع در پاسخگویی به آنها در دستورکار قرار گیرد.

دبیریان با اشاره به انتصاب مدیرکل امور مجامع و حسابرسی داخلی شهرداری، گفت: یکی از محورهای مورد تاکید شورای شهر در تباصر بودجه سال 1401، وارد شدن شرکت‌های وابسته به شهرداری مشهد مقدس به فرآیندهای بورسی است؛ انتظار داریم مدیریت جدید، با نگاه تحولی به این عرصه وارد شود و به سمت ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری و شرکت‌ها رفت.

رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: امیدواریم با پیگیری‌های مجدانه بتوانیم در دوره جدید مدیریت شهری، حداقل 5 شرکت مهم و اصلی شهرداری مشهد مقدس را وارد بازار بورس کنیم و از ظرفیت بورس بهره‌ بگیریم تا یکی از مهمترین منویات شورای ششم، محقق شود. 

انتهای پیام/282

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس کمیسیون اقتصادی سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد مقدس شورای شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۹۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقان پیش از ظهر امروز دوشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در ۲ سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آنها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آنها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

دهقانی گفت: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 6091998

دیگر خبرها

  • اعلام اتصال انتهای بولوار دکترحسابی به بزرگراه پیامبر اعظم (ص) در مشهد
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • التهابات بازار خودرو، ارز و مسکن کاهش می‌یابد