Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش دیجیتالی شدن جامعه منجر به افزایش سطح پیچیدگی، تداوم و پوشش حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی از جمله شبکه‌های تلفن همراه شده است. این روند با پذیرش گسترده ۵G و خدمات جدید آن مانند پهنای باند پیشرفته، اینترنت اشیا گسترده و ارتباطات با تأخیر بسیار کم که سناریو‌های استفاده جدید مانند کارخانه‌های هوشمند، شهر‌های هوشمند، وسایل نقلیه خودران و کنترل از راه دور ماشین آلات سنگین را امکان پذیر می‌کند، ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابراین، استفاده از اطلاعات تهدیدات سایبری که می‌تواند به درک دقیق آناتومی کامل تهدیدات پیشرفته کمک کند، بسیار مهم است. در حالی که تعاریف مختلفی از هوش تهدید سایبری همچون جمع آوری داده‌ها، استخراج اطلاعات تهدید، تجزیه و تحلیل اطلاعات و کشف بینش های آگاهانه وجود دارد.

یک مدل داده ساختاریافته و طبقه بندی مشترک به جامعه امنیتی کمک می‌کند تا اطلاعاتی در مورد دشمنان و رفتار آن‌ها به اشتراک بگذارد. توضیحات متنی به تنهایی برای توصیف جزئیات و تغییرات هر حمله کافی نیست.کاهش تهدیدات بهبود یافته  می‌تواند به عنوان یک ابزار مدل سازی تهدید در ارزیابی ریسک استفاده شود. این به سازمان‌ها کمک می‌کند تا تهدیدات احتمالی را شناسایی کرده و اقدامات کاهشی کافی را طراحی، ارزیابی و به کار گیرند. درک حمله بخشی از دفاع است.

از منظر استراتژیک، جنبه‌های دیگری نیز وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. صنعت مخابرات با استفاده از لینوکس، مجازی سازی، کانتینر‌ها و فناوری‌های ابری با فناوری IT همگرا می‌شود. دشمنان به طور فزاینده‌ای از تکنیک‌های مشابه ATT&CK در شبکه‌های تلفن همراه مانند شرکت‌ها استفاده می‌کنند. پایگاه دانش گسترده ردیابی‌ها و اقدامات کاهشی ATT&CK نیز توسط سازمان‌ها برای ایجاد دفاع استفاده می‌شود. بنابراین، به همان اندازه مهم است که طراحی چارچوب مخابراتی با ماتریس‌های موجود ATT&CK سازگار باشد تا از آن‌ها استفاده شود.

  باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سایبری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی