Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، روح‌الله حسنی در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در سطح استان زنجان ۱۰۰ هزار نفر بهره‌بردار کشاورزی وجود دارد، اظهار کرد: سالانه ۳ میلیون تن محصولات زراعی و باغی در سطح استان تولید می‌شوند و تولیدات در بخش زراعی، باغی و دامی قابل توجه است.

وی با اشاره به اینکه ارزش تولیدات کشاورزی استان ۱۸۳ هزار میلیارد ریال است، گفت: خوشبختانه استان زنجان علاوه بر اینکه توانسته در تولید برخی محصولات کشاورزی خودکفا شود بلکه بخشی از تولیدات نیز به استان‌های دیگر صادر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به برنامه‌های در نظر گرفته شده برای هفته جهاد کشاورزی گفت:۱۶ پروژه از مجموع پروژه‌های قابل افتتاح مربوط به حوزه آب و خاک است که ۱۱ پروژه اجرای سیستم‌های نوین آبیاری به مساحت ۴۳۲ هکتار خواهد بود.

وی با بیان اینکه سه پروژه احداث کانال انتقال آب به طول ۳.۵ کیلومتر و دو پروژه لایروبی و مرمت قنوات به طول یک هزار و ۳۰۰ متر از دیگر پروژه‌های این سازمان در هفته پیش رو است، گفت: میزان سرمایه‌گذاری انجام گرفته برای پروژه‌های آب و خاک بالغ بر ۱۴۶ میلیارد ریال است.
حسنی با اشاره به افتتاح 7 پروژه احداث گلخانه به مساحت کل بیش از ۲ هکتار، با اعتباری حدود ۱۸۶ میلیارد ریال طی هفته جهاد کشاورزی در استان زنجان، خاطرنشان کرد: همزمان دو پروژه امور دام شامل پروژه پرورش گاو شیری و پرورش گوسفند داشتی به تعداد ۴۹۰ رأس با اعتبار ۳۰۴ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی در ادامه به به دیگر وظیفه جهاد کشاورزی در حوزه نظارت اشاره کرد و گفت: از نیمه دوم دی ماه سال قبل که وظیفه نظارت به عهده جهادکشاورزی گذاشته شده است، بیش از ۲۱هزار ۸۶۳ مورد بازرسی از صنوف و نانوایی ها توسط جهاد کشاورزی صورت گرفته است.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به نظارت بر بازار به منظور حل مشکلات در این حوزه گفت: در بحث توزیع کالاهای اساسی و کشاورزی، مشکلات خیلی زیادی وجود دارد و ساختار توزیع کالاهای کشاورزی مبتنی بر توزیع متوازن نیست و دارای مشکلاتی است، اما برنامه‌های جهاد در استان، ایجاد بازارهای محلی، تنوع بخشی فروش کالاها، استفاده از امکانات روز و فروش اینترنتی، کنترل و مدیریت کالا در بازار، بحث سوم بازرسی و پایش کالاها در بازار کیفیت و کمیت است.

حسنی با اشاره به اینکه تا این لحظه درباره تامین کالا نداشته‌ایم، اضافه کرد: خوشبختانه توزیع کالا به خوبی صورت گرفته و به لحاظ کمبود کالایی مشکلی وجود ندارد.

وی در ارتباط با موضوع نان نیز گفت: هنوز مرحله اصلی اجرای اصلاح قیمت آرد اجرا نشده است و اگر آرد به صورت آزاد بفروشد همه چیز کنترل خواهد شد.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان زنجان در پاسخ به سوالی درباره اعتراضات وارده به طرح اصلاح قیمت آرد گفت: نباید یک طرفه به قاضی رفت چون نانوایی‌ها معتقدند که این قیمت نان برای آنها صرف ندارد.

وی با اشاره به اینکه اگر مرحله اصلی طرح اجرا شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و نانوایی که خوب می‌پزد، فروش خوبی خواهد داشت، تصریح کرد: در مرحله آزمایشی مشکلات طرح بررسی می‌شود و ما نیز به برخی از آن واقف هستیم اینگه برخی از نانوا‌ها تخلف می‌کنند.

وی تصریح کرد: برخی از تخلفاتی که مردم مشاهده می‌کنند را ما نیز می‌دانیم، چون این ترفند نانوایان برای درآمد بیشتر است، هر چند در مرحله اصلی اجرای اینها حل خواهد شد.

وی در ارتباط با نظارت و کنترل بر بازار نیز گفت: ما در نظارت‌ها برخورد قهری نداریم و یک مقدار تعاملی پیش‌ می‌رویم، اما شاید اگر تعزیرات بود بلافاصله اقدام به پلمب می‌کرد.

انتهای پیام/73005

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان تعزیرات فروش برخورد نانوایی حسنی تخلفات نانوایی طرح جدید آرد کشاورزی استان میلیارد ریال جهاد کشاورزی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۰۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟

«ستار بهشتی» وبلاگ‌نویسی بود که در سال ۱۳۹۱ به دلیل نگارش و انتشار مطالب خلاف امنیت ملی که در صفحه شخصی اش، توسط پلیس فتا فراخوانده شد. اما در بازداشتگاه کلانتری گفته شد به دلیل فحاشی و درگیری با یک مامور وظیفه، دچار حادثه شد و متاسفانه جان باخت. 

فرمانده نیروی انتظامی وقت کشور پس از احراز قصور در فوت این جوان ضمن برخورد با عوامل، محمد حسن شکریان رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی تهران بزرگ را به علت قصور و ضعف در نظارت کافی بر عملکرد پرسنل تحت امر و روند رسیدگی به پرونده ستار بهشتی از سمت خود برکنار شد». پس از این اتفاق با تدبیر پلیس، کلانتری‌ها ها موظف شدند که در همه بازداشتگاه‌ها دوربین‌های نظارتی نصب شود.

موضوع خطا‌های افراد در ماموریت‌های اجرایی مساله اجتناب ناپذیری است و در همه مشاغل و اقدامات اجرایی محتمل است. 

به عنوان مثال در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۲هزار و ۱۲۰پرونده قصور پزشکی ثبت شد که ۵ هزار و ۵۸۳ هزار پرونده از آن به محکومیت پزشکان منجر شد. همین موضوع در مشاغل حساس دیگر در ایران و هر کشور دیگری رخ می‌دهد.

درصد خطا‌های پلیس در کشور‌های دیگر دنیا با ایران قابل مقایسه نیست؛ به عنوان مثال در کشوری مانند ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ میلادی یک هزار و ۱۷۶ نفر توسط پلیس کشته شدند که ۱۳۲ مورد از این قتل‌ها مربوط به قربانیانی بود که مظنون به ارتکاب هیچ جرمی نبودند، ۹۸ مورد درگیری مرگبار با پلیس آمریکا نیز بر سر قوانین راهنمایی و رانندگی رخ داد.

اگرچه از پلیس ایران انتظار می‌رود درصد خطای مأمورانش به صفر نزدیک باشد، اما گاهی انگشت‌شمار خطایی رخ می‌دهد که با حجم چند ده هزار نفری از کارکنان این فرماندهی به چند دهم درصد هم نمی‌رسد.

واقعیت این است که دشمنان به دنبال این هستند تا اشتباه و خطای یک مامور را به کل نظام و کشور تعمیم دهد یا با بزرگ‌نمایی آن احساسات عمومی را برانگیخته کنند.

در روز‌های گذشته هم شاهد انتشار شایعاتی علیه پلیس از جمله ادعای کشته شدن یک خانم به دلیل بی حجابی در خیابان وزرا بودیم، درحالی که مشخص شد فرد ادعایی، یک مرد و از اراذل قمه به دست بوده است.

در نمونه دیگر هم تصویری از غش کردن یک دختر در حوالی میدان تجریش منتشر شد که رسانه‌های معاند می‌گفتند پس از برخورد مأموران پلیس نقش بر زمین شده و به کما رفته است؛ موضوعی که چندی بعد با انتشار فیلمی از سوی خود آن دختر، کذب بودن این روایت مشخص شد.

اما مردم چطور می‌توانند به عملکرد پلیس نظارت کنند و خطا‌ها را گزارش دهند؟

پلیس با راه اندازی سامانه ۱۹۷ به صورت شبانه روزی این امکان را به مردم داده تا به بتوانند تخلفات، شکایت و انتقادات احتمالی خود از عملکرد ماموران پلیس را به صورت شبانه‌روزی با کارشناسان مرکز فرماندهی مطرح کرده و پیگیری از مسؤولان را خواستار شوند.

سخنگوی پلیس سردار سعید منتظرالمهدی هم می‌گوید که «پلیس عاری از خطا و اشتباه نبوده و با هرگونه رفتار و کُنشِ اشتباه احتمالی ماموران نیز برخورد خواهد شد.»

کارشناسان معتقدند که هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین پلیس از ضرورت‌های اجتناب ناپذیر است و باید با سرعت آن را پیگیری و محقق کرد و بسترها، تجهیزات، تکنولوژی مربوط به آموزش، فرهنگ استفاده از فناوری و ... را تکمیل و عملیاتی کرد.

سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور هم می‌گوید که «با توسعه هوشمندسازی در اجرای طرح‌های پلیس و استفاده از تجهیزاتی نظیر دوربین، قطعا میزان امنیت افزایش خواهد یافت». وی یکی از این تجهیزات را دوربین برای لباس ماموران می‌داند و می‌گوید که استفاده از چنین تجهیزاتی، میزان امنیت را افزایش خواهد داد؛ اما تحقق این امر، مستلزم تخصیص بودجه لازم از سوی مجلس شورای اسلامی است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • موتور پمپ‌های غیرمجاز روی رود قره آغاج قیر و کارزین جمع‌آوری شدند
  • برخورد با موتورسیکلت سواران متخلف در بافق
  • ۱۵ واحد صنفی متخلف در ماهشهر پلمب شد
  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • با تخلفات کنکور امسال بلافاصله برخورد شد
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • برخورد قاطع با کم فروشی نانوایان در مشهد
  • چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز