Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم صیامی گفت: ورود ذیحسابان به صورت حساب های بانکی است تخلف است در حالی که اعطای تسهیلات ۱۵ روز باید از شروع قرار داد تا زمان پرداخت یا تعیین تکلیف صرف شود اما این بازه عملا اجرایی نمی شود که به ازای تاخیر ۶ درصد هزینه تخلف و قطع منابع تسهیلاتی برای بانک های عامل در نظر گرفته شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  "راه آرمان ظهر امروز نشست مدیران کل اقتصاد و دارایی  و منطقه هشت با حضور مدیر کل دفتر مطالعات آینده پژوهی و وزارت امور اقتصاد و دارایی و معاون اقتصادی استانداری کرمان و رییس و معاون کمیسیون اقتصادی نجلس شدرای اسلامی در هتل آسمان کرمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دکترابراهیم صیامی مدیر کل دفتر مطالعات آینده پژوهی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: پرداختی میانگین تبصره ۱۸ در کل کشور ۱۲ هزار میلیارد تومان است اما در مرحله انعقاد قرار داد ۱۸ میلیارد تومان است که جلو تر از میانگین کشوری هستیم.

وی ادامه داد: یک جلسه رسمی با  تمام استانداری ها و مدیران عامل بانک ها برگزار کردیم و ۳ اخطار ویژه دادیم که اولین آن ورود ذیحسابان به صورت حساب های بانکی است که عملا دخالت می کنند، در حالی که اعطای تسهیلات ۱۵ روز باید از شروع قرار داد  تا زمان پرداخت یا تعیین تکلیف صرف شود اما این بازه عملا ا۹رایی نمی شود.

صیامی تاکید کرد: در صورت تخلف بانک های دولت دربازه زمانی ۱۵ روزه برای اخذ تسهیلات تبصره ۱۸ ، جریمه ۶ درصدی تاخیر برای بانک های عامل در نر گرفته شده است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ شاخص عملکرد بانک های دولتی است و به بانک های خصوصی هم ابلاغ شده است چنانچه  تا ۳۱ خرداد به نقطه ایی که وزارت خانه می خواهد بانک های عامل نرسیدند، قرار دادهای بانک های دولتی لغو خواهد شد و این امتیاز به دیگر بانک های خصوصی داده خواهد شد.

صیامی اذعان کرد: سال گذشته منابع مال ما هدفمند بود اما امسال منابع پایداری وجود ندارد ۳۷ میلیارد تومان استان ها و  ۱۰ هزار میلیارد هم از مازاد معادن و حقوق دولتی است،  ۱۳ هزار میلیارد تومان هم  از اعتبارات سال گذشته  در جهش تولید باقی مانده است که نیاز به کمک مجلس است تا در اعمال ماده ۲۰۳۴ بتوانیم آن را برای استارت تبصره ۱۸ در سال جاری بزنیم.

وی به حقوق دولتی معادن و استان ها در منابع ۱۴۰۱  اشاره کرد و گفت: برنامه ما این است که مازاد در آمد استان ها به خود استان ها واگذار شود تا  در ایجاد زیر ساخت ها خرج استان  شوند که باز  در این زمینه نیاز به اهرم قانونی مجلس داریم  تا ۳۱ شهریور منابع ۷۰ درصدی این زمینه رابتوانیم جذب کنیم.

صیامی عنوان کرد: ۵۱ میلیارد تومان هم در بانک کشاورزی داریم  که عملا در طرح هدفمندی گیر کرده است و برای بانک درسر شده و عملا نمی توان تبصره ۱۸ را اجرایی کرد که پیگیر حل مشکل هستیم تا سقف تصمیمات استانی از ۲۰ میلیارد به ۵۰ میلیارد برسانیم تا مشکلات حل شود تا اندکی گره خوردگی حل شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: میلیارد تومان بانک های عامل هزار میلیارد برای بانک تبصره ۱۸ استان ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۰۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط

آفتاب‌‌نیوز :

اسماعیل لـله‌گانی درباره پایین بودن سقف وام بازنشسته‌ها و گلایه بازنشسته‌ها از این وام‌های خرد که عملا هیچ مشکلی از گره‌های مالی این افراد باز نمی‌کند، اظهار داشت: وام ۲۰ میلیون تومانی بازنشسته‌ها را در سال ۱۴۰۳ به ۳۰ میلیون تومان افزایش دادیم.

وی ادامه داد: این تسهیلاتی را که بانک رفاه به بازنشسته‌ها پرداخت می‌کند، اقدامی مشترک بین بانک رفاه و سازمان تامین اجتماعی است و امسال هم به سقف ۳۰ میلیون تومان می‌رسد.

مدیرعامل بانک رفاه با بیان اینکه باید توجه داشت که از آنجایی تعداد مشمولان این وام بسیار زیاد است نمی‌توان سقف آن را به طور قابل توجه بالا برد، گفت: در حال حاضر بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار بازنشسته داریم که هر یک از این افراد مشمول دریافت وام ۳۰ میلیون تومانی می‌شوند که هر سال ۱۰ درصد از این جمعیت وام بازنشسته‌ها را دریافت می‌کنند.

لـله‌گانی در پاسخ به این سوال که آیا علت عدم افزایش سقف وام عدم توانمندی بازنشسته‌ها در پرداخت اقساط آن است، اظهار داشت: موضوع پرداخت اقساط نیست، در بحث افزایش سقف وام بازنشسته‌ها موضوع این بوده که سقف منابع قرض‌الحسنه بسیار محدود است و قانون هم تاکید کرده که این وام قرض‌الحسنه بیشتر به فرزندآوری و ازدواج اختصاص پیدا کند و منابع قرض الحسنه هم عمده به این دو مقوله تخصیص داده می‌شود.

وی افزود: بانک رفاه را از اولویت برای ارائه وام به این دو موضوع فرزندآوری و ازدواج خارج نکردند و در کنار تکالیف بانک رفاه برای پرداخت وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری و سایر تکالیف سهمی هم برای وام به بازنشسته‌ها تعیین شده است.

مدیرعامل بانک رفاه تاکید کرد: وام ۳۰ میلیون تومانی را می‌توانیم برای بازنشسته‌ها تا ۳ سال هم قسط بندی کنیم و سقف پرداخت اقساط هم در ماه کمتر از یک میلیون تومان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سالجاری
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲