Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید احمد علم‌الهدی در دهمین اجلاس مجمع بسیجیان خراسان رضوی افزود: بسیجی بودن در ماهیت معنایی خود اقتضا می‌کند که هر عضو در موقعیت‌های گوناگون و فراز و نشیب‌هایی که انقلاب اسلامی به آن دچار می‌شود، بی‌تفاوت و بی‌مسوولیت نماند و انقلاب را در بحران‌ها یاری کند.

وی با تاکید بر اینکه در شرایط امروزی انقلاب، بسیجیان باید از تکلیف خود آگاه باشند و موضع‌گیری خود را مشخص کنند، خاطرنشان کرد: پس از مشخص شدن تکلیف و وظیفه، بسیجی بصیر دستورالعمل لازم برای عمل به وظیفه را هم مشخص می‌کند و در این باره آتش به اختیاربودن محور امور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار داشت: معنای حکم آتش به اختیاری که رهبر معظم انقلاب خطاب مطرح کردند، به معنای رفتار بی‌منطق و خودسرانه نیست بلکه به این معناست که تشکل‌های خدمتگزار نباید معطل سازمان‌های دولتی و نهادهای حاکمیتی بمانند و اگر قرار است گره از کار ملت باز کنند، در این حوزه باید آتش به اختیار عمل کنند.

وی مبارزه با مشکلات و مشکل‌آفرینان را محور راهبردی انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: انقلاب، یک خط حرکتی اصیل دارد که گاه در جریان پیمودن آن مشکلات و موانعی حادث می‌شود اما وظیفه و رسالت وجودی همه ما این است که آرمان انقلاب را حتی در گردنه‌های سخت آن حفظ کنیم و به مبارزه ادامه دهیم.

علم‌الهدی بیان کرد: این انقلاب، از مبارزه شروع شد به‌طوریکه از روز آغاز نهضت امام (ره) تا پیروزی انقلاب، در تمام طول این ۱۵ سال شاهد مبارزه و هماوردی جریان انقلابی با دشمنان هستیم و همه افرادی که به معنای واقعی کلمه انقلابی بودند، در مسیر مبارزه با انواع و اقسام گرفتاری‌ها مواجه شدند.

بیشتربخوانید:


علم‌الهدی: رهبری قدرتمندتر از رهبر ایران روی کره زمین وجود ندارد
علم‌الهدی : چند «عنکبوت سیاه فرهنگی» برای مبارزه با اسلام فیلم ساختند / چرا عده‌ای به اصطلاح ولایتمدار سکوت کرده اند؟

وی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی به‌ مثابه پایان مبارزه نبود و اگرچه در آن ایام، برخی دچار این سوء تفاهم بودند که ساقط شدن نظام شاهنشاهی به‌منزله پایان انقلاب است اما امام راحل (ره) به‌ صراحت تبیین کردند که هدف اصلی انقلاب، ترویج اندیشه انقلابی در جهان بود و با بکاربردن تعبیر صدور انقلاب بر استمرار خط مبارزه و جهاد تأکید داشتند.

علم‌الهدی با بیان اینکه مبارزه با موانع جهانی‌شدن اسلام، آرمان اساسی انقلاب اسلامی است، گفت: حقیقت این است که آرمان انقلاب این بود که حکومت و قدرت را به‌مثابه یک اهرم برای رسیدن به اهداف والای خود استفاده کند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: برخلاف برخی جریانات سیاسی که مدیریت داخلی کشور برای آن‌ها محور امور است و دانسته یا نادانسته فقط به دنبال تصدی امور و مسوولیت‌ها هستند، ما در صورتی می‌توانیم به موفقیت برسیم که در برنامه‌ریزی‌های خود در دولت و نهادهای حاکمیتی در جهت پیشرفت انقلاب حرکت کنیم.

وی تثبیت عدالت را مهم‌ترین آرمان انقلاب اسلامی خواند و گفت: آرمان انقلاب این است که میلیاردها دلار از سرمایه این کشور به جای اینکه در اختیار چهار هزار و ۱۲۰ نفر باشد، میان ۸۰ میلیون نفر جمعیت کشور به‌ صورت عادلانه توزیع شود.

علم‌الهدی ادامه داد: هدف از انقلاب اسلامی این نبود که پس از رژیم طاغوتی شاه، حکومت با بردگی بیشتر در پیشگاه سلطه‌گران عالم بتواند برای مردم رفاه ایجاد کند و به قیمت بذل عزت‌ملی، رونق اقتصادی ایجاد کند.

وی با بیان اینکه هیچ‌کس منکر ارزش ذاتی انتقاد نیست، افزود: بیان انتقادات و پرداختن به مشکلات و آسیب‌ها در صورتی ارزش دارد که به‌ موازات آن، حرکت در مسیر انقلاب هم استمرار پیدا کند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: امروز دشمن به دنبال ایجاد مشغولیت در جامعه انقلابی کشور است تا ضمن بدبین کردن افراد و تفرقه‌افکنی، وجهه دینی و اخلاقی علما و بزرگان جامعه را مخدوش و هر حرکت اعتقادی در این کشور را لوث کند.

علم‌الهدی با بیان اینکه تکلیف فراتر از سلیقه فردی است، تاکید کرد: بیان این معارف به این خاطر است که متدینان از اتخاذ شیوه دینداری نظری و سلیقه‌ای اجتناب کنند و مبانی شرع مقدس را به متن زندگی خود بیاورند و در عمل به آن پایبند باشند. اگر ماهیت انقلابی بودن و بسیجی بودن به‌طور عملی در زندگی ما متجلی باشد، آن گاه برکات دینداری واقعی شامل حال ما خواهد بود.

وی گفت: استکبار جهانی هیچ‌گاه تضمین نداده که فقط در یک زمینه خاص با ما دشمنی می‌کند بلکه در همه عرصه‌ها، همه مسائل را کنار هم قرار می‌دهد تا به کیان انقلاب اسلامی آسیب و خدشه وارد کند.

21220

کد خبر 1642037

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سید احمد علم الهدی آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب بسیج انقلاب اسلامی آرمان انقلاب خراسان رضوی علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۱۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست ۱۶ نفره جبهه پایداری و شورای ائتلاف منتشر شد

تابناک _ اسامی فهرست مشترک جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در مرحله دوم انتخابات در تهران منتشر شد.

امیرابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، از نهایی شدن لیست مشترک شورای ائتلاف و جبهه پایداری با عنوان لیست جبهه انقلاب برای دور دوم انتخابات خبر داد.

مجید متقی‌فر سخنگوی جبهه پایداری هم اعلام کرد: جبهه متبوعش مفتخر است با درک صحیح از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب که در خطبه نماز عید سعید فطر در فروردین ماه سال جاری نیز به صورت علنی بر آن تأکید کردند و توفیق ملت ایران را در توحید کلمه دانستند و همه فعالان سیاسی ـ اجتماعی را توصیه به عدم ایجاد دودستگی‌های جعلی کردند، در مسیر حفظ وحدت میان نیروهای انقلاب با اعتقاد کامل گام بردارد و در همین راستا در مرحله دوم از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز لیست نهایی جبهه انقلاب از سوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس جمع بندی و مورد توافق قرار گرفت.

اسامی کاندیداهای حاضر در لیست  به شرح زیر است:

۱- علیرضا سلیمی

۲- غلامحسین رضوانی

۳- محمد سراج

۴- زهره سادات لاجوردی

۵- زهره طبیب‌زاده

۶- فاطمه قاسم پور

۷- مجتبی زارعی

۸- حسین صمصامی

۹- حسین نجابت

۱۰- محمدحسین حسین‌زاده بحرینی

۱۱- علی اصغر پورمحمدی

۱۲- حسن خجسته باقرزاده

۱۳- مهدی شریفیان

۱۴- مهدی عسگری

۱۵- عبدالحسین روح الامینی

۱۶- سعید آجرلو

دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت در ۲۱ حوزه با رقابت برای ۴۴ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

اسامی این ۲۱ حوزه به شرح زیر است:

«تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردیس»، «تهران، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، «بیرجند، درمیان و خوسف»، «مشهد و کلات»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدا بنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبد کاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی» و «ملایر».

در حوزه‌های انتخابیه «تبریز»، «تهران»، «آبادان»، «شیراز»، «کرمانشاه»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم شهر» و «ملایر»، انتخابات به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد
  • عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • اعلام فهرست انتخاباتی جمعیت جوانان انقلاب اسلامی برای تهران + اسامی
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • لیست ۱۶ نفره جبهه پایداری و شورای ائتلاف منتشر شد