Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: کارکنان عملیاتی نباید دغدغه‌ای در امور درمان داشته باشند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب، علیرضا دانشی در نشست با مدیران سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با بیان اهمیت برقراری ارتباط مستحکم میان بخش‌های مختلف وزارت نفت در جنوب اظهار کرد: نگاه جزیره‌ای به مجموعه‌های مختلف وزارت نفت در جنوب باید تبدیل به همدلی و همکاری در عرصه‌های مختلف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سختی کار کارکنان عملیاتی تصریح کرد: کارکنان عملیاتی صنعت نفت نباید دغدغه‌ای در امور درمان خود داشته باشند و بهترین امکانات درمانی باید در جنوب برای آنها فراهم شود، پیشرفت و ارتقاء زیر ساخت‌ها در بهداشت و درمان‌های جنوب، سبب تأمین آرامش خاطر کارکنان عملیاتی صنعت نفت و افزایش رضایتمندی آنها خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: در حوزه ایجاد ساختار اورژانس پیش بیمارستانی در مناطق عملیاتی جنوب، تأمین آمبولانس‌های مجهز تیپ B، اتوبوس آمبولانس و بالگرد جهت انتقال مصدومین از مناطق عملیاتی به بیمارستان نفت اهواز باید پیگیری‌های مشترکی از طرف دو مجموعه شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و بهداشت و درمان صنعت نفت صورت گیرد.

 فراهم بودن زیرساخت‌ها برای توسعه خدمات درمانی

بهرام دهقان، رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز نیز در این نشست به تشریح سیاست‌های جدید سازمان بهداشت صنعت نفت به ویژه در مدیریت بیمارستان‌های نفت جنوب پرداخت و گفت: در سال‌های اخیر تعداد موارد اعزام بیماران از سایر مناطق به بیمارستان مرکزی نفت تهران افزایش چشمگیری داشته است و با بررسی‌های صورت گرفته بخش عمده‌ای از اعزام‌ها به علت وجود نداشتن امکانات اسکان در شهر اهواز بوده است، این درحالی است که زیر ساخت‌های درمانی، تجهیزاتی و نیروی انسانی مورد نظر در بیمارستان نفت اهواز فراهم است.

وی افزود: در صورت تأمین محل اسکان درسطح شرکت‌ها و یا از طریق عقد قرارداد با هتل‌ها و مراکز اسکان در اهواز، بیمارستان بزرگ نفت اهواز نیز آماده خدمت‌رسانی به بیماران سایر مناطق در جنوب است.

رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز با اشاره به ایجاد بسترهای مناسب برای درمان بیمارانی که در مرحله‌ی حاد مراجعه می‌کنند و استفاده از زمان طلایی انجام اقدام‌های درمانی برای کاهش عوارض بیماری‌ها اظهار کرد: طی یکسال اخیر امکان آنژیوپلاستی اولیه (PRIMARY PCI) جهت بیماران دچار سکته‌ی قلبی که در زمان طلایی درمان مراجعه کنند در بیمارستان بزرگ نفت اهواز فراهم شده و این اقدام درمانی سبب کاهش عوارض و نارسایی‌های قلبی پس از سکته خواهد شد.

دهقان ادامه داد: در حوزه‌ی سکته‌های مغزی نیز درحال رایزنی با دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور جهت راه‌اندازی بخش استروک یونیت با ظرفیت چهار تخت آی‌سی‌یو، نیروهای آموزش دیده و مجرب هستیم؛ سالیانه ١٧٠ مورد بیمار با علائم سکته‌ی مغزی به بیمارستان بزرگ نفت اهواز مراجعه می‌کنند و در صورت انجام اقدام‌های درمانی در زمان طلایی یک ساعت اول از شروع علائم و حداکثر تا ٤.٥ ساعت اول، عوارض این بیماری بسیار کاهش خواهد یافت؛ مهمترین عامل در انجام این فرآیند درمانی ویژه کاهش زمان انتقال بیمار از زمان شروع علائم تا زمان تزریق داروی ترومبولیتیک در بیمارستان است.

وی اظهار کرد: یکی از اولویت‌های اصلی سازمان بهداشت و درمان علاوه بر ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی در بیمارستان‌های نفت، مراکز سلامت خانواده و سلامت کار، استقرار سامانه اورژانس پیش بیمارستانی جهت انجام مداخلات درمانی در موارد حاد پیش گفته و همچنین حضور به موقع در حوادث صنعتی و اتفاق‌های مناطق عملیاتی است که می‌توانیم با تقویت ظرفیت‌های موجود در درمانگاه‌های عملیاتی و همکاری و هماهنگی اچ‌اس‌ئی و کمیته‌های بحران شرکت‌ها به سرعت این سامانه را در منطقه مستقر کنیم.

ضرورت ایجاد مرکز سوختگی در بیمارستان نفت اهواز

رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز از پیگیری ویژه جهت ایجاد مرکز سوختگی در بیمارستان نفت اهواز خبر داد و گفت: با توجه به احتمال بالای وقوع سوختگی‌های شیمیایی و الکتریکی در حوادث صنعتی در مناطق عملیاتی، نیاز به ایجاد مرکز سوختگی احساس می‌شود و پیگیری‌های ویژه‌ای در این خصوص انجام گرفته است.

دهقان با بیان اینکه سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در خصوص مسئولیت‌های اجتماعی در وزارت نفت به وظایف خود عمل کرده است، افزود: نمونه بارز عمل به مسئولیت‌های اجتماعی تزریق بیش از ١٠٠ هزار دوز واکسن کرونا و اختصاص ٢٠٠ تخت بستری به بیماران کووید در پیک کرونا در بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز بوده است که به اذعان مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و مدیران منطقه عملکرد این مجموعه بسیار خوب و قابل تقدیر بوده است.

وی گفت: از همه‌ی مدیران شرکت‌های تابعه وزارت نفت در جنوب درخواست داریم جهت پیشرفت و ارتقاء بهداشت و درمان صنعت نفت تلاش و همفکری کنند، توسعه‌ی زیر ساخت‌های تجهیزاتی از جمله تأمین اتوبوس آمبولانس و استقرار آن در چند نقطه از استان، تقویت ناوگان آمبولانس زمینی و هوایی و خرید و نصب تجهیزات پزشکی به روز در بیمارستان‌های نفت جنوب، در سایه تلاش، همفکری، همراهی و همکاری مدیران منطقه میسر خواهد شد و منافع این تحولات هم برای جمعیت زیر پوشش صنعت نفت و هم برای هم استانی‌های عزیزمان خواهد بود.

منبع: شانا

کلیدواژه: علیرضا دانشی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز بیمارستان نفت اهواز کارکنان عملیاتی مناطق عملیاتی سازمان بهداشت وزارت نفت مناطق نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۱۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • اعزام ۲۵ هزار همدانی به مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • بهره‌مندی بیش از ۶۰۰ نفر در مانور تیم‌های درمان اضطراری هلال احمر
  • ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر در حال خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان هستند
  • فعالیت‌های حوزه بهداشت و سلامت از ارزشمندترین کارها است
  • دستورات رئیس جمهور برای رفع مشکلات مردم جنوب غرب تهران