Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@08:16:01 GMT

تاثیر دیدن عکس‌های نوستالژیک بر بدن چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۵۱۲۹۶

تاثیر دیدن عکس‌های نوستالژیک بر بدن چیست؟

محققان مطالعه نتیجه می‌گیرند که یادآوری خاطرات دوست‌داشتنی به عنوان نوعی مُسکن درد عمل می‌کند.

به گزارش برنا؛ محققان می گویند افکار نوستالژیک می توانند به کاهش برخی از انواع دردهای فیزیکی کمک کند.

فکر کردن به خاطرات خوش می‌تواند به کاهش احساس درد فیزیکی کمک کند. این نتیجه یک مطالعه جدید توسط محققان آکادمی علوم چین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطالعه، محققان فعالیت مغز ۳۴ شرکت‌کننده زن راست‌دست را بین سنین ۱۸ تا ۲۵ سال اندازه‌گیری کردند، و میزان نوستالژی بودن تصاویر و درد ناشی از محرک‌های حرارتی (گرما) را ارزیابی کردند.

تصاویر نوستالژیک مختص افراد نبود بلکه ترکیبی از تصاویر شامل صحنه‌ها و مواردی از دوران کودکی بودند، مانند یک آب نبات محبوب، برنامه تلویزیونی کارتونی، و بازی در حیاط مدرسه.

شرکت‌کنندگان قوی‌ترین اثر را از یادآوری خاطرات دوست‌داشتنی بر میان درد با شدت کم گزارش کردند، اما به طور کلی، مشاهده تصاویر نوستالژیک میزان سطح درد را در مقایسه با مشاهده تصاویر فعلی کاهش داد.

محققان مطالعه نتیجه می‌گیرند که یادآوری خاطرات دوست‌داشتنی به عنوان نوعی مُسکن درد عمل می‌کند، اما تحقیقات بالینی بیشتری در مورد اندازه‌های نمونه بزرگ‌تر برای درک بهتر نحوه کارکرد آن ضروری است.

دقیقاً مشخص نیست، اما کارشناسان می‌گویند که بین حافظه و درک درد رابطه وجود دارد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آکادمی علوم مغز بازی عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

برای اینکه فردی سرحال و پرانرژی از خواب بیدار شود، هر شبانه روز به چند ساعت خواب عمیق نیاز دارد. در حالی که کیفیت خواب با افزایش سن کاهش می‌یابد، اما بسیاری از جوانان نیز مشکلات خواب را گزارش می‌کنند.

داشتن خواب باکیفیت، عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد، خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، از استرس می‌کاهد و خلق و خو و تمرکز را نیز بهبود می‌دهد.

همچنین برخی عادات مخرب هم بر کیفیت خواب افراد تاثیر می‌گذارند که آگاهی از آن‌ها و مدیریت صحیح این عادت‌ها می‌تواند مفید و در بهبود سلامت کلی فرد موثر باشد.

در ادامه به نقل از نشریه "هندوستان تایمز" به برخی از این عادات اشاره می‌کنیم:

* استفاده از تلفن همراه قبل از خواب

نور آبی که از صفحه نمایش تلفن همراه شما ساطع می‌شود، کیفیت خواب را تحت تاثیر قرار می‌دهد. نور آبی می‌تواند تولید ملاتونین در بدن را که هورمون اصلی کنترل کننده چرخه خواب و بیداری است، مختل کند. ملاتونین ناکافی می‌تواند باعث بی خوابی، حساس شدن و خواب آلودگی در طول روز شود.

* خوردن مقدار زیادی غذا قبل از خواب

خوردن یک وعده غذایی پر حجم کمتر از یک ساعت قبل از خواب می‌تواند بر کیفیت خواب تاثیر گذاشته و به خواب رفتن را مشکل کند.

* مصرف بی رویه کافئین

مصرف بیش از اندازه قهوه منجر به اختلالات خواب می‌شود. کافئین محرکی است که می‌تواند به خواب رفتن را سخت کند.

* قرار نگرفتن در معرض نور طبیعی

زمانی که خود را از نور خورشید محروم می‌کنیم، سطح ملانین را کاهش می‌دهیم. ملانین، ملاتونین را می‌سازد که به چرخه خواب کمک می‌کند.

* بی توجهی به افزایش استرس 

سطوح بالای استرس با طولانی شدن مدت زمان به خواب رفتن و اختلالات خواب مرتبط است. کم خوابی سیستم واکنش بدن به استرس را تحریک می‌کند و منجر به افزایش هورمون‌های استرس، یعنی کورتیزول می‌شود که بر خواب تاثیر می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • رانندگی بعد از قلیان اکسیژن ممنوع!/ بیش از ۱۵ سال روی قلیان اکسیژن مطالعه شده است
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟