Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنج‌شنبه خبرنگار ایرنا از روابط عمومی بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، آرین ناصری‌مهر افزود: نمایش «اتاق بازی» در بخش مسابقه تئاتر خردسال جشنواره بیست و هفتم حضور دارد و در طول اجرای آن از عروسک‌های بند انگشتی تا عروسک‌های غول‌پیکر ساخته می‌شود.

وی اظهار داشت: نمایش «اتاق بازی» داستان یک خواهر و برادر کوچک است که در یک عصر خسته‌کننده تصمیم می‌گیرند با لوازم دور ریختنی و دم‌دستی بازی کنند و درنهایت آن را به یک بازی و نمایشی دیدنی در اتاق بازی تبدیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصری‌مهر با بیان اینکه درد مشترک این روزها، صرف فعل خریدن به جای فعل ساختن توسط کودکان است، تصریح کرد: این نوع نمایش جنبه‌های دیداری و شنیداری کودکان به خصوص خردسالان را رشد می‌دهد و تاثیر زیادی روی نگرش آن‌ها دارد.

این کارگردان با بیان اینکه در نمایش خلاق می‌توان از تکنیک‌های زیادی استفاده کرد و هر آنچه بچه‌ها به آن نیاز دارند را نشان داد، گفت: به طور عام در بحث نمایش خلاق، هنرآموزی و پرورش با تقلید مشکلی ندارد، اما نباید تقلید تثبیت شود زیرا مشکلات بزرگی به وجود می‌آورد.

وی اضافه شدن بخش خردسال به جشنواره تئاتر کودک و نوجوان را اتفاق بسیار خوبی دانست و افزود: در سال های گذشته بیشتر نمایش‌ها بدون حضور گروه سنی خردسال به اجرا درمی‌آمد، در حالیکه بیشتر مخاطبان جشنواره این گروه سنی هستند.

ناصری‌مهر اضافه شدن بخش مجازی به دیگر بخش‌های جشنواره را نیز مثبت ارزیابی و خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط فعلی، اضافه شدن این بخش می‌تواند پیامدهای مثبتی داشته باشد و به طور حتم کوشش فراوانی را نیز طلبیده است؛ علاوه بر این، بخش مجازی باید رشد کرده و پوست‌اندازی کند.

وی به معرفی عوامل نمایش "اتاق بازی" پرداخت و گفت: شیرین کاشفی و آرین ناصری‌مهر بازیگران؛ پیرایه پیروزنیا طراح صحنه و دستیار کارگردان، طراح موسیقی مشارکتی رامین بهادری هستند و طراحی عروسک به شکل تیمی اجرا شده است.

به گزارش ایرنا؛ بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، به دبیری امیر مشهدی عباس از یک تا ۶ تیرماه سال ۱۴۰۱ با شعار «تئاتر، پرواز پروانه‌های خیال» در شهر تاریخی همدان برگزار می‌شود.

این جشنواره با حضور ۷۰ گروه نمایشی داخلی و خارجی برگزار می شود، ۵۰۰ اثر از گروه های نمایشی داخلی و خارجی به جشنواره ارائه شد که پس از داوری اولیه ۷۰ گروه نمایشی به این دوره از جشنواره راه یافتند. در این دوره از جشنواره گروه های نمایشی از پنج کشور ایتالیا، یونان، ارمنستان، ترکیه و عراق حضور دارند و با دیگر راه یافتگان به این رویداد رقابت می کنند.

برچسب‌ها شهر همدان جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان تئاتر نمایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر همدان جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان تئاتر شهر همدان جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان تئاتر نمایش تئاتر کودک و نوجوان ناصری مهر اتاق بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۱۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سعید نصیراسلامی؛ معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش با کاظم نظری؛ مدیر کل هنر‌های نمایشی درخصوص اجرای آثار چهاردهمین جشنواره تئاتر ارتش، اجرای عمومی آثار تولیدی، تولید آثار هنری مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برگزیده گفت‌وگو و تفاهم کردند.

در جلسه‌ای که با حضور حجت‌الاسلام سعید نصیراسلامی؛ معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش، کاظم نظری؛ مدیر کل هنر‌های نمایشی و سیامک موحدی؛ مدیر امور هنری سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش و شهرام نوشیر؛ مدیر کانون تئاتر دینی برگزار شد، مقرر شد آثار برگزیده سیزدهمین جشنواره تئاتر ارتش، که اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد، در جشنواره تئاتر فتح خرمشهر و جشنواره تئاتر مقاومت اجرا داشته باشند. همچنین در این جلسه قرار شد فرصتی فراهم شود تا نمایش‌های خیابانی با موضوع شهدا و مضامین مرتبط، بتوانند در پادگان‌ها و فضا‌های سازمانی ارتش، روی صحنه روند.

در سومین مورد از این تفاهم، قرار شد گروه‌های اجرای تعزیه ارتش در فضا‌های نمایشی و میادین و فضا‌های روباز مختص این نوع نمایش، در ایام سوگواری اجرا داشته باشند.

همکاری دو طرف برای تولید یک اثر فاخر مشترک، نیز جزو مواردی بود که در این جلسه درباره آن گفتگو شد و توافقاتی نیز به عمل آمد که به زودی نام نمایش و سالن اجرای آن اعلام خواهدشد.

همچنین در این جلسه درباره حمایت از نمایشنامه‌های برگزیده جشنواره «نسیم رحمت» با موضوع و نگاه مورد توافق دو طرف، گفتگو شد. جشنواره «نسیم رحمت» از جمله جشنواره‌های برگزارشده توسط ارتش است که امسال هنرمندان شاخص در عرصه نمایشنامه‌نویسی در آن شرکت خواهند کرد.

همچنین سال جاری، برای تقویت متون نمایشی و جشنواره تئاتر میثاق ۱۴، به نمایشنامه‌نویسان جوان و مطرح کشور نگارش ۲۸ نمایشنامه سفارش داده شده است.

درپایان این جلسه، گفتگو‌های اولیه درخصوص احیای سالن‌های ارتش برای اجرای تئاتر و برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشترک نیز صورت گرفت و ادامه آن برای بررسی سیستم، مشکلات و تحلیل بیشتر موضوع به جلسات آتی موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی