Web Analytics Made Easy - Statcounter

سران چهار کشور اروپایی فرانسه، آلمان،  ایتالیا و رومانی پس از سفر به اوکراین حمایت خود از عضویت این کشور در اتحادیه اروپا را ابراز کردند.

در این سفر «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان، «ماریو دراگی» نخست‌وزیر ایتالیا، «کلاوس یوهانیس» رئیس‌جمهور رومانی، حضور داشتند.

به گزارش تی‌آر‌تی، مکرون پس از این سفر گفت که رهبران این سه کشور اروپایی «هر کاری انجام می‌دهند تا اوکراین به تنهایی بتواند سرنوشت خود را تعیین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

دراگی هم در اظهاراتش پس از این سفر اعلام کرد: «پیام اصلی نشست در کی‌یف این است که ایتالیا می‌خواهد اوکراین را به عنوان بخشی از اتحادیه اروپا ببیند.»

دویچه وله هم اعلام کرد اولاف شولتس و دیگر رهبران اروپایی در کی‌یف، از درخواست اوکراین برای نامزدی اتحادیه اروپا حمایت کردند. همچنین شولتس بر «حمایت نظامی از اوکراین تا زمانی که لازم باشد» تاکید کرد.

مکرون هم تاکید داشت «فرانسه، آلمان، ایتالیا و رومانی از وضعیت نامزدیِ فوری اوکراین در اتحادیه اروپا حمایت می‌کنند.»

پیش از این سفر، رئیس دفتر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین، ضمن استقبال از سفر مقامات اروپایی به این کشور اعلام کرده بود که مشتاقانه منتظر حمایت آن‌ها درباره به عضویت در آمدن اوکراین به اتحادیه اروپا است.

طبق ادعای رسانه هاسی غربی، این سفر با هدف یافتن راه‌حلی برای حل بحران جنگ در اوکراین انجام شد و مقامات اوکراینی گفتند که برای جلوگیری از پیش‌روی‌های روسیه در جنوب و شرق به تسلیحات بیشتری نیاز دارند و قرار است در این سفر درباره این موضوع نیز رایزنی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتحادیه اروپا حمله روسیه به اوکراین تحولات اوکراین اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۱۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران

آفتاب‌‌نیوز :

 آنتونی بلینکن وزیر خارجه دولت جو بایدن که به چین سفر کرده است، روز جمعه در پکن با شی جین پینگ، رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفتگو کرد و گفت که در خصوص چگونگی نقش سازنده چین در «بازدارندگی حکومت ایران» و گروه‌های وابسته به آن در تشدید تنش‌ها در خاورمیانه (غرب آسیا) گفتگو کرده است.

بلینکن تصریح کرد: «من فکر می‌کنم روابطی که چین [با حکومت ایران]دارد می‌تواند در تلاش برای آرام کردن تنش، جلوگیری از تشدید و گسترش آن مثبت باشد و ما توافق کردیم که به طور منظم در باره این موضوع در ارتبط باشیم و مطمئنم که این طور خواهد بود.»

وزیر خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران در عین حال، چین را متهم کرد که با تداوم ارسال اقلامی که روسیه می‌تواند از آن‌ها در ساخت تسلیحات استفاده کند، به این کشور در ادامه حملات به اوکراین کمک می‌کند.

او مدعی شد: چین با تامین ریزتراشه‌ها و قطعات مکانیکی که می‌تواند برای اهداف نظامی استفاده شود به روسیه در این جنگ کمک می‌کند.

بلینکن در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا نیز در پایان این سفر گفت که از دیدار خود برای مطرح کردن نگرانی‌های دولت بایدن در مورد حمایت چین از پایگاه صنعتی دفاعی روسیه استفاده و تاکید کرده است که در صورت حمایت، اقدامات بیشتری از سوی واشنگتن مانند گسترش تحریم‌های موجود علیه بیش از ۱۰۰ نهاد و فرد چینی انجام خواهد شد.

آمریکا ادعا می‌کند که حمایت چین، روسیه را قادر می‌سازد تا تولید تانک، مهمات و خودرو‌های زرهی را افزایش دهد و به حمله خود به اوکراین ادامه دهد.

بلینکن افزود: «ما به چین گفتیم که اگر این حمایت متوقف نشود، اقدامات را افزایش خواهیم داد و احتمالا سایر کشور‌ها نیز این کار را خواهند کرد. ما به دنبال این هستیم که آن‌ها این حمایت را متوقف کنند، و اگر این کار را نکردند، ما اقدام خواهیم کرد.»

وزیر خارجه آمریکا از ارائه جدول زمانی برای اقدامات بیشتر خودداری کرد و گفت که همتایان چینی او نقش این کالا‌ها را در جنگ اوکراین بی اثر دانسته اند، اما این کالا‌ها را تجارت با روسیه توصیف کرده و گفته اند که موفقیت مسکو به چین بستگی ندارد.

پکن پیش از این از آمریکا به عنوان «اتهامات بی اساس» درباره «تجارت و مبادلات عادی اقتصادی» بین چین و روسیه انتقاد کرده بود.

چین مدت‌ها اعلام کرده است که در جنگ اوکراین بی طرف است و همچنان خود را به عنوان یک میانجی بالقوه صلح در مناقشه معرفی می‌کند، درحالی که از زمان آغاز جنگ روابط اقتصادی، استراتژیک و دیپلماتیک خود را با روسیه تقویت کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم
  • مکرون: خطر نابودی اروپا وجود دارد/ برای رویارویی تجهیز نیستیم
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟