Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیل کلینتون رئیس جمهوری پیشین آمریکا نسبت به آنچه در کاخ سفید بدان تصمیم گیری می شود ابراز نگرانی کرد و گفت این احتمال وجود دارد که طی چند دهه آینده آمریکا بطورکامل سیستم دموکراتیک قانون اساسی خود را ازدست دهد.

به گزارش روز پنجشنبه ایران اکونومیست، تارنمای خبری «هیل» با انتشار این خبر نوشت: بیل کلینتون در جریان مصاحبه با شبکه خبری «سی بی اس» گفت که وی تا پیش از این هرگز تا این اندازه درباره اساس آینده آمریکا نگران نبوده است و با تاسف افزود که  این احتمال وجود دارد که آمریکا دموکراسی قانون اساسی را بطور کامل از دست دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تارنمای خبری هیل در ادامه نوشت: کلینتون در جریان این مصاحبه گفت که نمی تواند چندان به آینده خوش بین باشد.

وی بدون ذکر نام دونالدترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا بطور تلویحی گفت: در واقع فکر می کنم  این احتمال وجود دارد که درصورت ادامه تصمیم گیری  های «بد»، طی چند دهه آینده بطور کامل دموکراسی قانون اساسی خود را ازدست بدهیم، من هرگز تا این اندازه درباره اساس حکومت دموکراتیک در آمریکا نگران نبودم.

هیل افزود: بیل کلینتون دراین مصاحبه ابراز امیدواری کرد که نگرانی وی دراین خصوص تبدیل به واقعیت نشود.

بیل کلینتون گفت: هرگز نفرت را نباید با نفرت پاسخ داد.

تارنمای خبری هیل نوشت: اظهارات بیل کلینتون، چهل و دومین رئیس جمهوری آمریکا درمورد نگرانی از دست رفتن سیستم دموکراسی دراین کشور یک روز پس از نظرسنجی مشترک «یاهو نیوز» و «یوگاو» (YouGov) گفته می شود؛ در این نظرسنجی اکثریت آمریکایی ها نسبت به اینکه آمریکا در آینده فاقد دموکراسی باشد، تاکید داشتند.

در این نظرسنجی ۵۵درصد از دموکرات ها و ۵۳ درصد از جمهوریخواهان گفته اند روزی فرا خواهد رسید که آمریکا فاقد دموکراسی شود.

 از دیگر داده های این نظرسنجی این است که طرفداران طیف سیاسی از  هر دو حزب در این امر که دموکراسی در آمریکا با «تهدید جدی» مواجه است، توافق داشته، اما در مورد علل آن اختلاف نظر دارند.

این نظرسنجی که از یکهزار ۵۰۰ شهروند آمریکایی به عمل آمده، درحالی نتایج آن روز چهارشنبه انتشار یافت که نخستین جلسه کمیته ویژه کنگره در مورد واقعه ششم ژانویه برگزار شد؛ کمیته ای که مستندات آن مبتنی بر یکهزار شاهد است؛ حال ۳۷ درصد از پرسش شوندگان در این نظرسنجی معتقدند که دونالد ترامپ در کانون این توطئه قرار دارد.

شبکه خبری سی ان ان در ۲۰ خردادماه ۱۴۰۱ با پوشش خبر کمیته تحقیق کنگره گزارش داده بود: در تحقیقات کنگره آمریکا درباره شورش های صورت گرفته در ششم ژانویه ۲۰۲۰، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا به انجام تلاشی برای کودتا متهم شد.

 "بنی تامپسون"، نماینده حزب دموکرات در کنگره و رئیس کمیته پارلمانی موسوم به «ششم ژانویه» که مسئولیت انجام این تحقیقات را بر عهده دارد با استناد به تصاویر منتشر شده از حوادث مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا و اظهارات شاهدان گفته بود:  روز حمله به ساختمان کنگره اوج تلاش برای کودتا بود و دونالد ترامپ در کانون این توطئه قرار داشت.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: بیل کلینتون ، ایالات متحده آمریکا ، دموکراسی در غرب

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیل کلینتون ایالات متحده آمریکا دموکراسی در غرب بیل کلینتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۱۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی

ایتنا - نگرانی‌هایی در محافل اروپایی به دلیل توسعه سیستم‌های هوش مصنوعی و میزان نفوذ آنها وجود دارد که ممکن است منجر به ظهور به اصطلاح "ربات‌های قاتل" شود.

روز دوشنبه، اتریش خواستار تلاش‌های جدیدی برای تنظیم قوانینی برای استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های تسلیحاتی شد، در حالی که میزبان کنفرانسی با عنوان «انسانیت در تقاطع: سیستم‌های تسلیحات خودمختار و چالش‌های مقررات» بود.

این کنفرانس با هدف احیای بحث‌های متوقف شده در مورد این موضوع، یعنی توسعه هوش مصنوعی و لزوم وجود کنترل‌هایی برای تنظیم آن برای مهار هر گونه پیامدهای نامطلوبی که ممکن است منجر شود، برگزار می‌شود.

با پیشرفت سریع فناوری هوش مصنوعی، سیستم‌های تسلیحاتی که می‌توانند بدون دخالت انسان کشته شوند، بیشتر نمایان می‌شوند و چالش‌های اخلاقی و قانونی را ایجاد می‌کنند که اکثر کشورها می‌گویند باید در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.

الکساندر شالنبرگ وزیر امور خارجه اتریش در جلسه‌ای با حضور سازمان‌های غیردولتی و بین‌المللی و همچنین نمایندگانی از 143 کشور گفت: «اکنون زمان توافق بر سر قوانین بین‌المللی است، استانداردهایی برای تضمین کنترل انسانی.»

وی در سخنرانی افتتاحیه خود در این کنفرانس افزود: «ما حداقل باید اطمینان حاصل کنیم که تصمیمات حیاتی در مورد اینکه چه کسی زندگی می‌کند و چه کسی می‌میرد در دست انسان‌ها باقی بماند، نه ماشین‌ها».

برای سالها بحث در سازمان ملل بدون دستیابی به نتایج ملموس گذشت. بسیاری از شرکت کنندگان در کنفرانس دو روزه در وین اعلام کردند که زمان برای اقدام به سرعت در حال اتمام است.

میرجانا اسپولیاریک، رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، در جریان میزگردی در کنفرانس گفت: «بسیار مهم است که ما به سرعت اقدام کنیم.

وی افزود: آنچه امروز در زمینه‌های مختلف خشونت شاهد آن هستیم، شکست‌های اخلاقی در برابر جامعه جهانی است.

هوش مصنوعی در حال حاضر در میدان‌های جنگ استفاده می‌شود. دیپلمات‌ها می گویند که پهپادهای اوکراینی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که حتی زمانی که ارتباط بین آنها و اپراتور با استفاده از تکنیک‌های پارازیت قطع شود، به مسیر خود به سمت هدف خود ادامه دهند.

ایالات متحده در این ماه اعلام کرد که در حال بررسی گزارش رسانه‌ای است مبنی بر اینکه ارتش اسرائیل از هوش مصنوعی برای کمک به شناسایی اهداف بمباران در غزه استفاده می کند.

جان تالین، یکی از محققان، می‌گوید: «ما قبلاً دیده‌ایم که هوش مصنوعی مرتکب اشتباهات کوچک و بزرگ می‌شود، از تشخیص ندادن بین توپ فوتبال و سر بدون موی داور گرفته تا مرگ عابران پیاده در جاده‌ها ناشی از اتومبیل‌های خودران».

توسعه‌دهنده نرم‌افزار و سرمایه‌گذار فناوری، در نامه‌ای رسمی گفت که قادر به شناسایی افرادی است که خارج از خطوط تعیین‌شده راه می‌روند.
وی افزود: باید در مورد اتکا به دقت این سامانه ها چه در بخش نظامی و چه غیرنظامی بسیار دقت کنیم.

دیگر خبرها

  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخورد‌های دوگانه
  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخوردهای دوگانه
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر