Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بیست‌وپنجمین سفر استانی دولت مردمی به عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور در شهرستان‌های شرق اصفهان حضور یافت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی که صبح امروز _پنجشنبه، بیست‌وششم خردادماه_ همراه هیئت دولت وارد اصفهان شده بود، در نخستین مقصد سفر خود به اصفهان در روستای «قارنه» حضور یافت و با خانواده شهید «ابراهیم عنایتی» دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدار با والدین شهید عنایتی به گفت‌وگو نشست و ضمن شنیدن مشکلات این خانواده، دستورات لازم جهت پیگیری و رفع آنها را داد.

وی در ادامه سفر خود به اصفهان، وارد گلزار شهدای شهر نیک‌آباد شد و مورد استقبال مردم باصفا و ولایی این دیار کویری قرار گرفت.

قاضی‌زاده هاشمی با ادای احترام به مقام شامخ شهدای این شهر و نثار گل بر قبور پاک این شهدا، در جمع کودکان و نوجوانانی که از صبح به انتظار استقبال از نماینده دولت بودند، حاضر شد، گروه سرود هیئت حضرت رقیه (س) با حضور ۲۲ نفر از کودکان دختر، مقابل معاون رئیس‌جمهور به اجرای سرود حماسی «سلام فرمانده» پرداختند.

آب و اشتغال، مشکلات اساسی منطقه جرقویه است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار مردمی با نمایندگان مختلف اصناف و اقشار شهرستان جرقویه، اظهار کرد: امروز در جمع مردم متدین، انقلابی و شهیدپرور این شهرستان حاضر شدیم و سلام گرم رئیس جمهور را به عنوان نماینده دولت به آن‌ها ابلاغ کردیم.

سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی گفت: شهرستان جرقویه در استان بزرگ اصفهان قرار گرفته است، اما با وجود داشتن ظرفیت‌ها و استعدادهای فراوان دچار عقب‌ماندگی‌ها و کمبودهایی شده است.

وی افزود: این شهرستان تازه تأسیس است و بسیاری از زیرساخت‌های اولیه را به طور کامل ندارد؛ بسیاری از ادارات دولتی در این شهرستان هنوز مستقر نشده است و دسترسی مردم به خدمات کامل نیست.

وی اضافه کرد: امروزه کل فلات مرکزی ایران درگیر مسئله بزرگ و مهم آب است، اما این موضوع در این منطقه بحرانی‌تر و جدی‌تر است و از آن جایی که کم‌آبی بر معیشت مردم منطقه که شغل اصلی آنها کشاورزی است، تأثیر زیادی گذاشته، مشکلات بسیاری را به وجود آورده است.

قاضی‌زاده‌هاشمی با اشاره به مشکلات بیان شده از زبان نمایندگان صنوف و اقشار مختلف شهرستان مانند دامداران، مرغداری‌ها، کشاورزان، عشایر، فرهنگیان، بانوان، صنعت‌گران و تولیدکنندگان گفت: هر صنفی متناسب با دغدغه‌های خود درخواست‌ها و مطالباتی داشت که ما هم آن‌ها را شنیدیم و هم تک‌به‌تک یادداشت کردیم و قطعاً در اسرع وقت به سمع و نظر مسئولان مربوطه و رئیس‌جمهور خواهیم رساند.

شهرستان‌های شرق اصفهان نیازمند تقویت زیرساخت‌ها هستند

معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه سفر به اصفهان پس از حضور در گلزار شهدای شهرستان ورزنه در جمع مردم این شهرستان حضور یافت. قاضی‌زاده هاشمی گفت: امروز دولت مردمی این توفیق را یافته است، در بیست‌وپنجمین ایستگاه سفر خود به اصفهان بیاید و این افتخار برای من حاصل شد تا در شهرستان‌های شرق اصفهان حاضر شوم.

وی با بیان اینکه عمده این شهرستان‌ها، تازه‌تأسیس است و نیازمند تقویت زیرساخت‌ها هستند، گفت: اغلب شهرستان‌ها از معضل نبود آب و بیکاری ناشی از آن رنج می‌برند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تصریح کرد: اگر ما با طبیعت درست برخورد کرده بودیم و در آن دست‌کاری نمی‌کردیم، امروز شاهد از بین رفتن تالاب گاوخونی، دغدغه‌های بزرگ محیط زیستی، گسترش پساب صنعتی، شیوع بیماری‌های واگیرداری چون سالک، پیشرفت بیابان و وجود ریزگردها نبودیم.

وی با بیان اینکه در بروز همه این مشکلات دست انسان در کار است و متأسفانه در اغلب تصمیمات چون استقرار فولاد در منطقه کویری به عاقبت کار نیندیشیده‌ایم، افزود: برنامه‌ریزی‌های ما باید درازمدت باشد، بعضی از این زیرساخت‌ها برای یک استان و شهر لازم بوده است، اما هنگام اجرای هر برنامه باید به پیامدهای درازمدت آن فکر کنیم.

قاضی‌زاده‌هاشمی تصریح کرد: در دیدار چهره‌به‌چهره با مردم ورزنه، کمبود آب و بیکاری، فصل مشترک تمام مردم است و قطعاً در این رابطه هیئت دولت و شخص رئیس‌جمهور جلسات متعددی داشته و خواهد داشت تا یک تصمیم جدی، اساسی، درازمدت و بنیادی گرفته شود.

وی با بیان اینکه در هیئت دولت باید پیرامون حل مسئله آب در استان‌های چهارمحال‌وبختیاری، اصفهان، خوزستان و یزد به صورت مشترک نگاه شود، گفت: توجه به موارد قانونی و حتی موارد حقوقی که چند صدسال قدمت دارد، در این زمینه مهم است و باید در مورد آن تدبیر و حق و حقوق قانونی استخراج شود.

معاون رئیس‌جمهور افزود: بخشی از مشکلات این شهرستان‌ها با تقویت زیرساخت‌ها به مرور حل خواهد شد و امیدوارم که این سفر مؤثر باشد و آثارش در زندگی مردم مشهور شود.

شهرستان هرند، منطقه‌ای رشدیافته و مؤثر در عرصه‌های علمی است

حضور در جمع مردم شهرستان هرند، آخرین مقصد رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سفر به اصفهان بود. قاضی‌زاده هاشمی در این دیدار اظهار کرد: استان اصفهان دارای بیشترین میزان جمعیت ایثارگر به نسبت دیگر استان‌ها و شهرهای کشور است و این در حالی است که اصفهان یک شهر مرزی در دوران جنگ تحمیلی نبوده است.

وی افزود: دارا بودن بیش‌ترین تعداد ایثارگر و رزمنده حاکی از آن است که مردم این سرزمین دارای نگاه و توجه خاص به حفظ اسلام، انقلاب و پیروی از امام راحل (ره) بودند که داوطلبانه در جبهه‌های جنگ حاضر شدند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان این که منطقه شرق اصفهان به نسبت جمعیت خود، جزو مناطقی است که بیشترین تعداد ایثارگر و رزمنده را دارا بوده که این موضوع نیز حاکی از عمق تدین مردمان این دیار است، گفت: مردم شرق اصفهان در این سال‌ها بابت موضوعات متعدد به خصوص معضل کمبود آب و خشکسالی بسیار اذیت شدند، که بخشی از آن ناشی از بی‌تدبیری، قهر طبیعت و نبود آینده‌نگری و توزیع عادلانه منابع است.

قاضی‌زاده‌هاشمی با بیان اینکه ما باید یک‌بسته‌ای متشکل از نظام نوع کشت، نظام توزیع آب، صنایع فرآوری، روش‌های جایگزین در اشتغال و صنعت را برای مردم در نظر بگیریم، گفت: شهرستان هرند منطقه‌ای رشد یافته و مؤثر در عرصه‌های علمی است و افراد تحصیل‌کرده‌ای در این شهر رشد یافته‌اند که برای حل مشکلات این منطقه باید به کمک دولت بیایند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: من به دنبال مقصر جلوه دادن گذشتگان و دولت‌های قبل نیستم، چرا که مردم هر کار خوب و بدی که انجام دهیم را امروز یا فردا متوجه خواهند شد.

وی با بیان اینکه حفاظت از مردم خواسته جدی رئیس‌جمهور است، گفت: در هر موضوعی که در هیئت دولت مورد بحث قرار می‌گیرد، رئیس‌جمهور در پی صیانت از مردم است.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: برای حل مشکلات مربوط به معیشت و گرانی نیز همه اعضای دولت از جمله همکاران ما در جهاد کشاورزی، وزارت صمت و سازمان بازرسی با تمام وجود تلاش می‌کنند که کم‌ترین فشار به مردم وارد شود.

وی گفت: امروز با بحران غذا در جهان روبه‌رو هستیم که این مسئله مشکلاتی را پیش آورده است، اما با این وجود رئیس‌جمهور و اعضای کابینه، خود را موظف به حل مشکلات معیشتی مردم می‌دانند و امیدواریم با تزریق به‌موقع منابع به وظایف و تعهدات خود عمل کنیم.

کد خبر 582287

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی شهر نيک آباد خشکسالی کم آبی بيكاري شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران معاون رئیس جمهور قاضی زاده هاشمی شرق اصفهان شهرستان ها زیرساخت ها هیئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد

به گزارش جماران؛ رئیس‌جمهور خطاب به استانداران با بیان اینکه مردم از صداقت خوششان می آید، گفت: آنچه دولت را در دل مردم جای می دهد و سرمایه اجتماعی را افزون می‌کند، صداقت با مردم است. هم گزارش بدهید و هم گره گشایی از ذهن ها کنید.

حجت‌الاسلام رئیسی در نشست مشترک دولت با استانداران گفت: اگر بدانیم خدا بر تمام ذرات هستی حاکم است، زندگی فرق می کند قدرت مال اوست ما به عنوان خدمتگزار مردم بدانیم قدرت از آن اوست و اراده اراده اوستر ما باید بتوانیم در عالم خدمت گزاری هم عرصه بندگی خود را و هم جایگاه خدمتگزاری را به عنوان کمک به بندگی خود و بندگان دیگر به کار گیریم هم خود ارتقا پیدا کنیم هم زندگی مردم را آباد کنیم.

وی با تاکید بر توجه و کمک گرفتن از قدرت لایزال الهی برای انجام کارها، تصریح کرد: عملیات «وعده صادق» که به ارتقای اقتدار، قدرت، عزت و امید ملت ایران انجامید این حرکت بزرگی که ملت ایران انجام دادند و اقتدار آفرینی و امید آفرینی که به نمایش گذاشتند اراده حضرت حق بود این نقطه عطفی در تاریخ زندگی ملت ایران بود که ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد. این افتخار و اقتدار آفریده شد واین امید ایجاد شد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز کار همه صاحبان قلم و بیان و سخن آن است هر جا کسی تاثیر دارد امیدآفرینی کند، گفت: دشمن دنبال ایجاد یاس بود و هست ما در دولت باید با عمل و اجرا امیدآفرینی کنیم مهم است مردم حس کنند دولت کار می کند و با مردم صداقت دارد.  احیانا اگر ناکامی وجود دارد علل آن را دولت به مردم اعلام می کند.

وی با بیان اینکه مردم از صداقت خوششان می آید، گفت: آنچه دولت را در دل مردم جای می دهد و سرمایه اجتماعی را افزون می‌کند، صداقت با مردم است. هم گزارش بدهید و هم گره گشایی از ذهن ها کنید. هم علی الدوام  با مردم ارتباط داشته باشید خصوصا با مردمی که در اجتماعات ما شرکت نمی کنند هم سراغ آنها که همیشه در اجتماعات هستند بروید هم آنها که به هر دلیل دچار زمینه ذهنی هستند و در این اجتماعات شرکت نمی کنند.

رئیسی تاکید کرد: باید با عموم مردم سخن گفت بر ارتباط با مردم تاکید می کنم.  شنیدم عزیزی که تازه به عنوان استاندار به استانی رفته گاهی قبل از نماز صبح به اداره می رود نماز در آنجا می خواند تا پاسی از شب در اجتماعات است. نمی گویم هر ساعت بین مردم باشید. اما مردم در هفته دسترسی به استاندار داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس گفت: در مورد انتخابات باید تشکر کنم هم از مجریان و وزیر کشور و ناظران و هم عموم مردم که همت کردند. انتخابات باشکوهی بود به ۴ اصل رهبری توجه شد کاملا امنیت داشت در همه شهرها و روستاها هم سالم بود هم رقابتی و هم مشارکتی بود. تاکیدم این اس  که در این مرحله هم با همت استانداران کاری کنند این ۴ اصل در حوزه هایشان مورد تاکید باشد ان شا الله این مرحله از انتخابات هم باشکوه باشد .

رئیس‌جمهور مساله دیگر را امنیت برشمرد و گفت: باید از همه حافظان امنیت در کشور تقدیر کنم دشمن دنبال این است که سوار امواج شود و ناامنی ایجاد کند تلاش عزیزان نیروهای مسلح و شوراهای تامین این باشد که موهبت الهی امنیت در جامعه ارتقا پیدا کند.

وی با اشاره به شعار سال گغت: در مورد مساله شعار سال که جهش تولید است همه بخش ها باید برنامه داشته باشند؛ صنعت، معدن، کشاورزی، شرکت های دانش بنیان، تولید خدمات در حوزه انرژی در این سال دارای برنامه باشند هم به صورت کلان هم اقلیمی باید برنامه داشته باشند.

رئیس جمهور قدم بعدی در مسیر تلاش برای تحقق شعار سال را تعریف دقیق ساز و کارهای میدان دادن و ایفای نقش مردم در جهش تولید دانست و افزود: یکی از مهمترین مسئولیت‌های دولت در سطح کشوری و استانی در این مسیر کمک به توانمندسازی فعالان اقتصادی حاضر در میدان است؛ باید با اجرای دقیق قانون رفع موانع تولید، مسیر فعالیت فعالان اقتصادی را تسهیل کنیم.

تاکید بر توجه به ظرفیت‌های بخش تعاون در تحقق شعار سال

برنامه داشتن برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش تعاون و نقش‌آفرینی اتاق تعاون به عنوان یکی از جلوه‌های نقش‌آفرینی موثر مردم در عرصه اقتصادی، برنامه داشتن برای بخش‌های اقتصاد معدن، اقتصاد دریا، اقتصاد دیجیتال، اقتصاد تجارت، اقتصاد گردشگری و دیگر بخش‌های اقتصادی، کمک به بالفعل شدن ظرفیت‌های دانشگاه‌ها و فعالیت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی در مسیر خلق ثروت بدون نیاز به دریافت بودجه و کمک از دولت از دیگر تاکیدات دکتر رئیسی در زمینه تلاش برای تحقق شعار سال خطاب به کارگزاران اجرایی بود.

رئیس جمهور به اهمیت به صرف شدن اقتصاد روستا برای کشاورزان و فعالان اقتصادی در روستاها نیز اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از راه‌های رونق یافتن اقتصاد روستا اطمینان یافتن کشاورزان و ضمانت خرید محصولات کشاورزی است که این مسئله باعث امیدوار شدن روستائیان به ماندن در روستاها و رونق کار و فعالیت روستایی خواهد شد.

رئیسی اقدام مهم دیگر را شناسایی بخش‌های بالقوه اقتصادی و دارای پتانسیل از سوی دولت و کمک به بالفعل شدن این بخش‌ها برشمرد و تصریح کرد: باید بخش‌های مختلف دارای ظرفیت‌های بالقوه از جمله در دانشگاه‌ها و دیگر بخش‌های بازار و اقتصاد شناسایی و زمینه بالفعل شدن آنها فراهم شود. تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر دو برابر شدن شرکت‌های دانش‌بنیان کشور ناظر به ظرفیت‌های موجود در این زمینه یعنی جوانان توانمند آماده به کار بود.

ضرورت توجه به فرهنگ‌سازی در زمینه ارتقای قانون‌مداری و اصلاح الگوهای مصرف

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه کشور زمینه‌های بسیار خوبی برای رشد و فعالیت دارد، خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بوده و هست، ارتقای بهره‌وری است که باید برای بهبود شاخص‌های آن تلاش کنیم.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش در تشریح اهمیت کار فرهنگی در زمینه‌هایی چون بالا رفتن انضباط اجتماعی در جامعه، جلوگیری از اسراف و تبذیر و قانون‌مداری در جامعه، بر مسئولیت نهادها و دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ای در این زمینه تاکید کرد و گفت: هر چه در زمینه ارتقای قانون‌مداری، انضباط اجتماعی، جلوگیری از اسراف، اصلاح الگوهای مصرف و امثال آن فرهنگ‌سازی شود، آسیب‌های ناشی از این مسائل کاهش خواهد یافت. اینها مسائل مهم و اساسی هستند که باید برای آنها کار فرهنگی شود و مسئولیت آن با نهادها و دستگاه‌های فرهنگی است.

موضوع مسکن و اشتغال نکته بعدی مورد اشاره رئیس جمهور بود که در توضیح آن اظهار داشت: بانک مرکزی و بانک‌های عامل پرداخت تسهیلات برای تامین مالی واحدهای تولید، ازدواج، اشتغال و مسکن را به طور جدی مورد توجه قرار دهند. هیچ جوانی نباید برای دریافت وام ازدواج مدت طولانی در نوبت بماند و پرداخت این تسهیلات باید به‌روز باشد.

تشکیل کارگروهی برای رسیدگی به مسئله استان‌های دارای نرخ بیکاری بالا

رئیسی با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها، از استانداران و مسئولان استان‌هایی که نرخ بیکاری در آنها نسبت به دیگر استان‌ها بالاست، خواست که با تشکیل کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های خود تلاش کنند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به مسائلی که از سوی استانداران در این جلسه مطرح شد، از اعضای دولت خواست که به فوریت به این مسائل رسیدگی کنند و زمان‌شناسی و اقدام به‌هنگام را از مسائل مورد تاکید و مهم در کلیت دولت و دستگاه اجرایی عنوان کرد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی به هیچ وجه زیبنده نظام اسلامی نیست، بر ضرورت تلاش ویژه و مضاعف همه مدیران دستگاه‌های اجرایی به ویژه استانداران برای رفع زمینه‌های ایجاد این آسیب‌ها در کشور تاکید کرد.

کاری که به نفع مردم است نباید به خاطر هیچ ملاحظه‌ای به تعویق بیفتد

رئیس جمهور لزوم اجرای دقیق و به موقع وظایف محوله به مدیران اجرایی و همچنین پرهیز از هرگونه ملاحظه سیاسی و انتخاباتی در انجام کارها را مورد تاکید قرار داد و گفت: اساس کار این دولت انجام دقیق و زمان‌شناسانه کارها است و مبادا کاری که به نفع مردم است، به دلیل ملاحظات سیاسی یا ملاحظات دیگر به تعویق بیفتد.

آمادگی دولت برای انجام سفرهای استانی بر اساس میزان پیشرفت مصوبات سفرها در هر استان، لزوم اهتمام ویژه به تحقق وعده‌های داده شده به مردم در سفرهای استانی، ضرورت تسریع در جذب نیروهای کارآمد در بدنه دستگاه‌های اجرایی، همت برای به سرانجام رساندن طرح‌های در دست اقدام نهضت ملی مسکن، بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها برای اجرای سیاست‌های دریا محور و لزوم تسریع در ساماندهی مهاجرین و اتباع خارجی از دیگر محورهای سخنان رئیس جمهور در نشست مشترک هیئت دولت با استانداران سراسر کشور بود.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش دشمن برای القای ناامیدی در کشور بر لزوم مراقبت نسبت به توطئه‌افکنی‌ها به ویژه در فضای مجازی تاکید کرد و از همه مدیران دستگاه‌های اجرایی و استانداران خواست با به کارگیری ظرفیت روابط عمومی‌ها نسبت به باز کردن گره‌های ذهنی مردم و پاسخگویی به سوالات و ابهاماتی که به ناحق علیه دولت در شبکه‌های اجتماعی ایجاد می‌شود، اقدام کنند.

اعضای دولت حتماً نظر استانداران را در تصمیمات استانی لحاظ کنند

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه استانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت در استان‌ها، ضرورت هماهنگی با استانداران در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: وزرا و اعضای هیئت دولت در تصمیمات استانی خود حتماً نظر استانداران را لحاظ کنند و نباید هیچ عزل و نصبی در استان‌ها بدون هماهنگی استاندار صورت گیرد.

رئیسی در پایان پیگیری و اجرای مصوبات این نشست از سوی وزرا و استانداران را خواستار شد و تصریح کرد: همه وظیفه داریم در پرتو تولید قدرتی که از سوی نیروهای مسلح برای کشور ایجاد شده در راستای جهش تولید و رشد اقتصاد کشور تلاش کنیم، تا در پیشگاه خداوند سربلند باشیم.

رئیس جمهور تاکید کرد: امروز به برکت تلاش جوانان با انگیزه و متعهد و همچنین خدمتگزاری دولت، کشور تحریم ناپذیر شده و بدون تردید آینده‌ای روشن در پیش‌روی ملت مقاوم و بزرگ ایران خواهد بود.

پیش از سخنان رئیس جمهور در این نشست نیز استانداران به تشریح برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای تحقق شعار سال در استان‌ها و همچنین ارائه گزارشی از عملکرد خود در سال گذشته نسبت به میزان پیشرفت اجرای مصوبات سفرهای استانی، رشد تولید، نهضت ملی مسکن، مولدسازی، کاهش تورم، کاهش نرخ بیکاری، جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، افزایش بهره‌وری، تقویت و ارتقای زیرساخت‌های عمرانی، آموزشی، بهداشتی و درمانی، کشاورزی، صنعتی و گردشگری، توسعه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان، رفع نیاز روستائیان، به سامان رساندن پروژه‌های نیمه تمام، تجارت مرزی و مدیریت توزیع و مصرف انرژی در استان‌ها پرداختند.

دیگر خبرها

  • پایان ۳۸ سال چشم‌انتظاری خانواده شهید چابکسری
  • ۸۰۰ روستای خوزستان آسفالت شد
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخابات باشکوه را رقم بزنند
  • اعلام حمایت کارمندان دولت بایدن از خیزش دانشجویان حامی فلسطین
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد