Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ابراهیم علوی گفت: شکستگی خط انتقال در فاصله ۲۷ کیلومتری از دشت منصوری به دلیل فرسودگی و کمبود ظرفیت مخازن آب در بجستان مهمترین علت کاهش فشار و قطع آب خط انتقال در این شهر طی روز‌های اخیر بوده است.

او گفت: تا زمان انجام عملیات ترمیم خط انتقال توسط گروه‌های رفع اتفاق، خط انتقال آب به دلیل کمبود ظرفیت مخازن ذخیره، خالی از آب شد و موجودی مخزن بجستان هم مورد استفاده قرار گرفت و در نتیجه شهروندان با چند ساعت قطعی آب مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: با تلاش شبانه‌روزی پرسنل رفع اتقاقات آب و فاضلاب بجستان در ساعت ۲۴ روز دوشنبه مشکلات رفع و به تدریج نقاط مختلف این شهر هر چند کم فشار تا اواسط روز سه‌شنبه ۲۴ خردادماه آب وصل شد.

علوی گفت: آب این شهر از دشت منصوری به طول ۳۳ کیلومتر منتقل می‌شود و قدمت و فرسودگی خط انتقال آن باعث می‌شود، در فصول گرم مانند تابستان با توان نهایی خودش آب را انتقال دهد، که در این شرایط شبکه تاب فشار را نیاورده و دچار ترکیدگی‌های مستمر می‌شود.

او گفت: این پروژه‌ها شامل احداث یک باب مخزن ذخیره آب به ظرفیت سه هزار متر مکعب برای افزایش توان ذخیره‌سازی و تاب‌آوری شهر در برابر قطع جریان آب خطوط انتقال و همچنین ساخت یک باب مخزن ۳۰۰ مترمکعبی و سوله برای اجرای سایت آب شیرکن با ظرفیت بالاتر است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: عقد قرارداد اجرای پروژه‌های مزبور انجام شده و عملیات اجرایی آن‌ها حداکثر تا یک سال آینده اتمام و به بهره برداری می‌رسد، همچنین مطالعات احداث یک ایستگاه پمپاژ بین راهی جهت کاهش حوادث خط انتقال آب در شهرستان بجستان نیز در دست مطالعه است.

علوی گفت: همچنین برای کیفی سازی آب بجستان، احداث یک آب شیرین کن در دست انجام است که در سریع‌ترین زمان ممکن در دست انجام است.

او گفت: همچنین یک حلقه چاه که در سنوات گذشته در منطقه درزاب بجستان حفر شدند باید تجهیز شود تا در زمانی که خط انتقال دچار مشکل می‌شود، شهر با کمبود و بی آبی مواجه نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتقال آب آب و فاضلاب مخزن آب خط انتقال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۲۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود

 محمد کرمی  در جلسه با مدیرکل و معاونان اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با هماهنگی های صورت گرفته در نوروز امسال، خوشبختانه این استان در سطح کشور خوش درخشید و عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد که جای قدردانی دارد.

وی افزود: در ایام نوروز کمترین چالش و کمبود را شاهد بودیم و مسافران و گردشگران نوروزی سفر خوبی را تجربه کردند که این موضوع ثمره مهمان نوازی مردمان خوب و خونگرم این دیار و تعاملات و همکاری های صورت گرفته اعضای ستاد خدمات سفر سیستان و بلوچستان بود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است و در زمینه گردشگری می‌تواند به رشد و توسعه آن کمک شایانی بکند و اگر گردشگری با چاشنی خلاقیت و نوآوری همراه شود تاثیر بیشتر و اثرگذاری دو چندانی خواهد داشت و باید در این بخش از همه ظرفیت ها بویژه ظرفیت نخبگانی، دانشجویی و دانش‌آموزان بهره کافی را برد.

ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان

وی تاکید کرد: گردشگری سیستان و بلوچستان با مشارکت مردم و همه گروه‌های مردمی در تحول و تغییر چهره استان بسیار موثر است و با ایجاد و فعال‌سازی تعاونی های تخصصی می‌توان مشارکت مردم را در این حوزه ها بیشتر کرد و از قدرت مردمی که قدرت بسیار ارزشمندی است به بهترین نحو استفاده کرد.

کرمی افزود: ارتباط با سایر کشورهای همسایه از جمله پاکستان، افغانستان و عمان باید جزو اولویت‌های اداره کل میراث فرهنگی در سیستان و بلوچستان باشد و با برگزاری نمایشگاه های مشترک صنایع‌دستی و گردشگری و تبادل فرهنگ‌ها برای تحکیم و تقویت این ارتباطات گام برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • اجرای پروژه لاینینگ 6500 متری در آمل