Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران گفت: تثبیت و ابلاغ قیمتهای دستوری پس از اجرای اصلاح نظام یارانه ای بزرگترین تهدید برای موفقیت این طرح ملی محسوب می شود.

محمد مهدی نهاوندی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست با ایران اکونومیست اظهار کرد: با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری و رییس جمهور و قوانین متعدد، دولت باید دست از تجربه شکست خورده دخالت در بازار و برخورد قهری با اقتصاد بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اینکه جریان اقتصاد کشور در عمل بر همان ریلهای گذشته باشد و مسئولان شعار تغییر بدهند فقط باعث بی اعتمادی خواهد شد.

این مسئول صنفی ادامه داد: بعد از آزادسازی نرخ ارز که خواست همه کارشناسان اقتصادی بود، متاسفانه به برخی از الزامات این تصمیم مهم توجه نشد. به عنوان مثال از روز اجرای این طرح، خود دولت انواع و اقسام هزینه‌ها و عوارض سنگین را بر واردات نهاده‌ها اعمال کرده  که ناشی از تغییر نرخ پایه محاسباتی گمرک بوده و همچنین ۱۰۰۰ تومان قیمت پایه ارز نیمایی افزایش داشته اما قیمت ذرت همان ۱۱هزار و۳۰۰ تومان ثابت باقی مانده است.

نهاوندی تصریح کرد: کاهش ورود کالای اساسی به کشور نتیجه چنین اقداماتی است که با اهداف آزادسازی قیمت‌ها و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در تضاد است.

عضو هیات مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران خاطرنشان کرد: متاسفانه از زمان آزادسازی قیمت‌ها تا این تاریخ حتی آنالیز و نحوه محاسبه این قیمتها هم در هیچ کجا به بخش خصوصی اعلام نشده است؛ در صورتی که سازمان حمایت یک ساز وکار کاملا مشخص برای تعیین قیمت کالاهای وارداتی دارد.

نهاوندی گفت: با توجه به افزایش مستمر قیمتهای جهانی، هزینه های داخلی و نرخ ارز نیمایی، قطعا وضعیت موجود غیر موجه و غیر قانونی است زیرا دولت بر اساس ماده ۹۰  اصل ۴۴ قانون اساسی توسط قانونگذار مکلف شده که خسارت بنگاههای اقتصادی از محل اعمال قیمتهای دستوری را از محل بودجه تامین کند .

وی یادآور شد: حداقل انتظار ما از رئیس جمهور مردمی، رعایت حقوق قانونی مردم و اجرای قانون است.

عضو هیات مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور  با اشاره به جلسات تامین کنندگان نهاده‌های دامی با وزیر جهادکشاورزی و معاون اول رئیس جمهوری افزود: در این جلسات مقرر شد که اصلاح قیمت نهاده های دامی تا پایان خرداد ماه سال‌جاری انجام شود.

نهاوندی با تاکید بر ضرورت اجرای ماده ۹۰ اصل ۴۴ قانون اساسی به منظور پیشگیری از ورشکستگی فعالان اقتصادی این صنعت یادآور شد: امیدواریم با اصلاح قیمت نهاده های دامی برمبنای زمان بندی، وعده داده شده از سوی مسئولان اعمال شود.

این فعال صنفی گفت: نگران این مسأله هستیم که اصلاح قیمتها به موقع صورت نگیرد و همین امر در روند تامین نهاده های دامی خلل ایجاد کند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: واردات نهاده‌های دامی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: واردات نهاده های دامی نهاده های دامی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۲۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، نادر سلیم گفت: نهاده‌های توزیع شده در سال گذشته شامل ۴۱ هزار و ۲۳۱ تن ذرت، ۲۸ هزار و ۳۶۶ تن کنجاله سویا و ۲۰ هزار و ۵۷ تن جو بود که بین دامداران واجد شرایط توزیع شد.

وی افزود: در راستای حفظ و پایداری تولید مقدار ۱۷ هزار و ۶۷۲ تن انواع نهاده شامل (۶ هزار و ۲۹۱ تن ذرت، ۱۱ هزار و ۳۰۰ تن جو و ۸۱ تن کنجاله سویا) به صورت مدت دار توزیع شده است. 

مدیرکل پشتیبانی امور دام استان یزد اعلام کرد: این اداره کل به عنوان عضو اصلی و دائمی کارگروه تنظیم بازار استان و نیز عضو فعال در تصمیمات و اجرای مصوبات این کارگروه در راستای تامین، توزیع، نظارت و تنظیم بازار فعالیت می‌کند.

سلیم با توجه به اینکه استان یزد پایانه گمرکی محموله‌های پروتئینی وارداتی است، در همین راستا سال ۱۴۰۲ مقدار ۶ هزار و ۲۵۵ تن مرغ و هزار و ۱۳۴ تن گوشت منجمد به استان وارد که مقدار ۲ هزار و ۵۰۰ تن آن از طریق گمرک ترخیص و به سایر استان‌ها ارسال شده است.

دیگر خبرها

  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان