Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رییسی بامداد روز جمعه در نشست خبری پایان بیست و پنجمین سفر استانی در اصفهان، افزود: آب و زاینده رود، تالاب گاوخونی و خشک شدن آن از مسائل مهم مردم در اصفهان و بسیاری از شهرهای این استان است.

وی با بیان اینکه این مساله وقتی‌که برای مردم در اولویت است بطور طبیعی برای دولت هم در اولویت قرار دارد، ادامه داد: در اولین اقدام بهمراه نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و وزیر نیرو سفری به منطقه شرق اصفهان داشتیم که با مشکل تالاب، روستاها و مناطق اطراف زاینده رود دست به گریبان است و در یک روستا هم حضور پیدا کردیم و صحبت هایی را با مردم آن روستا انجام دادیم و مطالب مردم را شنیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، بخش جدی از اعتبارات نیز بر اساس توضیحات وزیر جهاد کشاورزی به کشاورزی اختصاص یافت و بخش سوم نیز به طرح‌های بهداشت و درمان اختصاص یافت.
رییس جمهور اظهار داشت: بطور طبیعی مساله آب آشامیدنی و کشاورزی که مردم در مورد آن نگرانی دارند از نکات مهمی است که باید دنبال شود.

وی با اشاره به مسائل مربوط به آب بین سه استان اصفهان، یزد و چهار محال و بختیاری، اضافه کرد: مساله آب اصفهان و چهارمحال و بختیاری و این منطقه، یکی از مسائل محوری است که وزیر نیرو از ابتدای مسوولیت خود در این دولت مورد توجه قرار داد.

آیت الله رییسی خاطرنشان کرد: بدنبال طرح جامعی بودیم که این طرح آماده شده و در حال گذراندن مراحل نهایی است و در این طرح چیزی که برای ما محوریت دارد عدالت است که به معنی تقسیم آب محسوب می شود.  

وی خاطرنشان کرد: نکته دوم در نظر گرفتن قانون و در مرحله بعد حقوق موجود است، حقوقی که در این مسیر برای استفاده از آب وجود دارد در این طرح جامع مورد توجه قرار گرفته است و پس از نهایی شدن بطور حتم با نخبگان منطقه در میان گذاشته خواهد شد تا از روش های مختلف مساله آب مورد نیاز مردم استان اصفهان تامین شود.

وی با بیان اینکه توزیع عادلانه آب، تحقق حقوق و اجرای قانون در حوضه آبریز زاینده زود در طرح جامع آب مورد توجه خواهد بود، گفت: این طرح در اختیار نخبگان قرار خواهد گرفت و برای تأمین آب آشامیدنی و کشاورزی برنامه داریم.
آیت الله ربیسی با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی و میراث فرهنگی نیز اعتبارات خوبی را تخصیص دادیم، افزود: برای پرداخت تسهیلات نیز طرح‌های خوبی را در دستور کار داریم که شرط تحقق آن همت مسوولان است و مدیران باید نگاه تحولی داشته باشند تا موفق عمل کنند.
آیت الله رییسی ادامه داد: مدیری که حرکت انقلابی ندارد باید کنار رود تا کارها با جدیت دنبال شود.
رییس جمهور با بیان اینکه اصفهان قطب علم و فناوری است و باید این مهم بیش از گذشته حمایت و پشتیبانی شود، افزود: اگر کار دانش بنیان در کنار صنعت و کشاورزی قرار نگیرد، موفق نخواهیم بود.
وی افزود: دانایی باید با توانایی ضمیمه شود تا موفق باشیم و در راستای تحقق شعار سال و خواسته رهبر معظم انقلاب گام برداریم.
آیت الله رییسی با بیان اینکه زمینه اشتغال در حوزه دانش بنیان در استان اصفهان وجود دارد، ادامه داد: نه تنها اصفهان بلکه کشور می‌تواند از این مزیت برخوردار باشد، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان سرمایه گذاری است.
وی اضافه کرد: باید در گزارش‌هایی که به صورت مستمر در استان اصفهان ارائه می‌شود به سیاست‌های اصلی توجه شود، مصوباتی در شوراهای اداری داریم که خروجی ندارد و رسانه‌ها باید این امر را مطالبه کنند.
رییس جمهور با بیان اینکه فرونشست زمین در اصفهان تهدید بزرگی است، ادامه داد: نباید تنها به رسانه‌ها بسنده کرد، باید با تشکیل کارگروه ویژه علل بروز حادثه فرونشست را مشخص کنیم، شاید دلایل دیگری مانند چاه‌های غیرمجاز باشد که کارشناسان به این امر توجه داشته باشند.
وی افزود: ما باید پیشرفت کشور را در پرتوی عدالت ببینیم، توسعه در دنیا داریم اما بی عدالتی در آن موج می‌زند.
رییس جمهور با بیان اینکه عدالت باید بر اساس طرح آمایش سرزمینی باشد، اضافه کرد: ما باید اجرای سند را مستند کنیم و بودجه ۱۴۰۱ را بر همین روال پیاده کردیم.
وی با بیان اینکه رشد اقتصادی هشت درصدی در بودجه ۱۴۰۱ در نظر گرفته شد، گفت: این امر نیز بر اساس سند آمایش انجام شده است.
آیت الله رییسی با بیان اینکه در برخی از بخش‌های استان اصفهان شاهد محرومیت هستیم، افزود: در این زمینه نیازمند توازن هستیم، در استان اصفهان بخشی از نقاط برخوردار نیستند که باید با عدالت محوری به برخورداری رسید.
وی با اشاره به اهمیت توجه به مناطق کم برخوردار در کشور افزود: تقسیم ظرفیت‌ها و امکانات کشور باید بر مبنای عدالت انجام شود.

رییس جمهور گفت: از مردم استان اصفهان بدلیل اینکه شرایط به نحوی فراهم نشد که بتوانم به همه شهرستان‌های این استان سفر کنم و از نزدیک پای درد و دل همه مردم بنشینم، عذر خواهی می‌کنم.

وی ابراز امیدواری کرد که در سفرهای آتی بتواند در همه شهرستان‌ها و بویژه شهرستان‌هایی که مشکلات بیشتری دارند و از مرکز استان دورتر هستند، حضور پیدا کند.

آیت الله رییسی گفت: اولویت‌های استان اصفهان در روزهای گذشته کارشناسی و شناسایی و اعتباراتی در تهران در نظر گرفته شده بود و اولویت ها در حضور معاون اول رییس جمهور قطعی شده بود.

وی افزود: اعتباراتی که باید بانک ها بگذارند و یا دستگاه‌ها از محل خود بگذارند در سازمان برنامه و بودجه بررسی و در نظر گرفته شد و بررسی های لازم در مورد این مصوبات انجام و در نهایت در استان اصفهان به مرحله نهایی رسید.

رییس جمهور بیان کرد: وزیران و اعضای دولت در تمام استان تلاش کردند که در ۲ روز گذشته در استان با مردم دیدار داشته باشند و مسائل و نقطه نظرات مردم را شنیدند تا این سفر به مرحله تصمیم گیری برسد.

به گزارش  ایرنا، رییس جمهور و اعضای هیات دولت در بیست و پنجمین سفر استانی خود صبح پنجشنبه وارد اصفهان شدند. 

در سفر رییس جمهور به استان اصفهان ۲۲ عضو هیات دولت وی را همراهی کردند.

برچسب‌ها سید ابراهیم رییسی نشست خبری اصفهان دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید ابراهیم رییسی نشست خبری اصفهان سید ابراهیم رییسی نشست خبری اصفهان دولت سیزدهم استان اصفهان آیت الله رییسی رییس جمهور مساله آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۲۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند

مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: موارد ابتلا به بیماری سالک در این استان سالانه بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

به گزارش ایلنا، «رضا فدایی» مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان درباره وضعیت ابتلا به بیماری سالک در این استان توضیح داد: پیش از تلاش‌هایی که برای کنترل این بیماری انجام شود، ما سالانه تنها در استان اصفهان بین ۳ تا ۵ هزار مورد بیمار سالک داشتیم، در حال حاضر پس از ۱۶ سال کار مستمر، موارد ابتلا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش یافته است؛ این موفقیت حاصل یک تلاش بسیار وسیع و فشرده است.

وی اضافه کرد: البته خود بیماری هم نوسان‌هایی دارد، بعضی سال‌ها کم می‌شود و برخی سال‌ها بالا می‌رود ولی روی هم رفته در حال حاضر محدود شده است. در استان اصفهان شهرستان‌های اردستان، برخوار، نطنز و شاهین شهر و همین طور شهرستان‌های شرقی استان کانون‌های اصلی سالک هستند. بعضی سال‌ها هم کانون‌های جدیدی ایجاد می‌شود که در گذشته نبوده است.

فدایی عنوان کرد: برای این بیماری یک داروی اصلی موسوم به آمپول گلوکانتیم وجود دارد که این دارو را وزارت بهداشت به اندازه نیاز کل استان‌های سالک‌خیز تهیه و به رایگان توزیع می‌کند و ما هم به رایگان به بیماران تزریق می‌کنیم. همچنین دو یا سه نوع پماد وجود دارد که در کنار این آمپول، داروی کمکی محسوب می‌شوند و سیر بهبودی بیماری را تسریع می‌کند. از این رو این داروها را ما به مقدار مورد نیاز داریم و معمولا کمبود نداریم.

وی ادامه داد: از نظر درمانی بسیاری از بیماران پس از گذشت ماه‌ها از ضایعه پوستی مراجعه می‌کنند که در آن موقع زخم بزرگ شده و درمان آن هم سخت‌تر می‌شود. ما همیشه در آموزش‌هایی که بین مردم مناطق سالک‌خیز داریم بیان می‌کنیم که اگر زخمی بر روی سطح بدنتان پیدا شد، فورا برای درمان مراجعه کنند، چون درمان در مراحل اولیه بسیار کارآمدتر و ساده‌تر هست.

فدایی با اشاره به داروی سالک تولیدی شرکت‌های دانش بنیان داخلی گفت: آن دسته از داروهایی که سازمان غذا و دارو یا وزارت بهداشت تایید می‌کنند، مجاز به استفاده از آن‌ها هستیم. به طور مثال داروی سیناآمفولیش پمادی است که یک شرکت دانش بنیان تولید کرده است و پس از تایید وزارت بهداشت ما هم مجاز به استفاده از آن شدیم. به طور کلی یک رضایت نسبی در کنار داروهای اصلی از این داروهای محصول شرکت‌های دانش بنیان حاصل شده است، لذا از این نظر قدم‌های مثبتی برداشته اند.

وی درباره درمان جای زخم (اسکار) سالک گفت: متخصصان پوست و جراحان پلاستیک، روش‌هایی برای ترمیم نسبی جای زخم‌ها دارند که درمان از طریق سلول‌های بنیادی یکی از آن‌ها است. اما این روش‌ها نسبی و بسیار پر هزینه هستند. به همین دلیل ما تمام تلاشمان در زمینه مقابله با خود بیماری و مراجعه به موقع بیماران است.

فدایی همچنین به تغییرات روند ابتلا به بیماری سالک اشاره کرد و افزود: طبق اطلاعات منتشر شده از وزارت بهداشت روی هم رفته در کشور ما روند ابتلا به این بیماری رو به کاهش است. ظاهرا از بالای ۲۰ هزار مورد ابتلا در سال در حال حاضر به کمتر از ۱۰ هزار مورد رسیده ایم. در استان اصفهان نیز موارد ابتلا بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: حتی در سالی که آمار ابتلا کاهش پیدا می‌کند، نباید از این بیماری غافل شد، چرا که این بیماری خودش هم افت وخیز دارد، جدا از کاری که سیستم برای مهار آن انجام می‌دهد.

دیگر خبرها

  • طرح‌ نهضت ملی مسکن به ۳۸ هزار متقاضی در اصفهان اختصاص یافت
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • طرح‌های نهضت ملی مسکن به ۳۸ هزار متقاضی در اصفهان اختصاص یافت
  • مردم خوزستان از تردد غیر ضروری و حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است