Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در شورای اداری استان اصفهان، با تبیین اصول و مبانی مدیریت در نظام دینی، گفت: در فرهنگ دینی مدیران باید در پیشگاه خداوند، مردم و سلسله مراتب مدیریتی و نظارتی پاسخگو باشند.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت تلاش برای حل مشکلات مردم از سوی مدیران، این تلاش را از تفاوت‌های مهم مدیریت دینی با سایر نظامات مدیریتی دانست و گفت: در روایتی از حضرت امام رضا(ع) داریم که «پس از انجام فرایض الهی، هیچ امری در نزد خداوند متعال، با فضیلت‌تر از ادخال سرور در قلوب مؤمنین یا شاد کردن دل مؤمن نیست».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیسی با تاکید بر اینکه نمونه‌های زیادی در سیره اهل بیت در تاکید به خدمت‌رسانی به مردم وجود دارد، خاطرنشان کرد: یکی از مصیبت‌های ما در نظام اداری کار امروز را به فردا انداختن است. چرا در انجام بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام در کشور اینقدر تاخیر بوجود آمده است؟ دلیل آن همین امروز و فردا کردن‌ها و سستی نسبت به انجام به موقع وظایف و مسئولیت‌هاست.
رئیسی با تاکید بر رویکرد تحول‌گرایانه دولت سیزدهم در اداره کشور، خاطرنشان کرد: اولین شرط این تحول، تغییر در روش مدیریت است. مهم‌ترین شرط موفقیت این اقدام، مدیر با کفایت، کارآمد و دلسوز است.

بیشتر بخوانید:

دوقطبی سازی کاذب حامیان رئیسی ؛ اونا بدند ، پس ما خوبیم رئیسی : از مشکلات معیشتی مردم ، مطلع هستم و رنج زیادی می‌برم

رئیسی در اصفهان : با پشتوانه مردمی که داریم کار بسیار آسان می‌شود / سرمایه بسیار بزرگ توکل به حضرت حق را نیز داریم


رئیسی ضمن یادآوری جمله رهبر معظم انقلاب که فرمودند «هیچ مشکلی نداریم که راه حل آن در همین کشور نباشد»، گفت: با تغییر نگاه و روش‌ها اطمینان دارم که همه مشکلات حل شدنی است و هیچ مشکلی وجود ندارد که حل آن در توان جوانان و دانشمندان ایرانی نباشد.
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت اجرای عدالت بعنوان اولویت دولت مردمی، گفت‌وگو با مردم درباره دلایل و زمینه‌های تصمیمات و سیاست‌ها را ضروری خواند و اظهار داشت: وقتی تصمیمی گرفته می‌شود همه باید بدانند مبنای آن تصمیم چیست. وقتی مردم مبنای تصمیمات و سیاست‌ها را بدانند حتما همراهی می‌کنند و این همراهی اجرای سیاست‌های تحولی را آسان‌تر می‌کند.
رئیسی با گرامیداشت یاد ۲۳ هزار شهید استان اصفهان، گفت: این همه شهید که استان اصفهان تقدیم انقلاب کرده است، خود گواه روشنی بر وفاداری و علاقمندی مردم شریف اصفهان به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل(ره) است.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود بر رفع مشکلات آب استان اصفهان تاکید و خاطرنشان کرد: لازم است با اهتمام همه‌جانبه و همدلی همه دستگاه‌ها، مسأله آب استان اصفهان، تامین آب زاینده‌رود و مشکل فرونشست زمین که در اثر کم‌آبی و برداشت بی‌رویه از سفره‌های آب زیرزمینی اتفاق افتاده و مردم را نگران کرده است، حل شود. این موضوع با همت و دستان توانای خود مردم استان و با خدمت‌گزاری دولت ان‌شاء الله پیگیری خواهد شد.
رئیسی خطاب به مدیران استانی و ملی در مورد اجرا نشدن تصمیمات صحیح برای حل مشکلات استان در گذشته، اظهار داشت: کوتاهی‌هایی شده است، شما هم می‌دانید اما هم اکنون باید تلاش شود این مشکلات حل شود. از پیشینیان عبرت بگیریم و تلاش کنیم در زمان ما کار به موقع انجام بگیرد.
رئیس جمهور در ادامه به اهمیت حفظ محیط زیست اشاره کرد و گفت: اینکه هر روز شاهد افزایش ابتلا به برخی امراض بدلیل وجود آلاینده‌های صنعتی باشیم قابل قبول نیست و باید این مشکل حل شود.
رئیسی با اشاره به بازدیدهای امرروز خود از مراکز علمی و فناوری استان اصفهان، تصریح کرد: این استان همیشه قطب کشاورزی، صنعت و گردشگری بوده است. امروز می‌خواهم بگویم که یکی از قطب‌های مهم علم و فناوری و تحقیقات در کشور هم استان اصفهان است. حتماً به زودی باید هواپیمای مسافربری حداقل با ۷۲ سرنشین به دست توانای عزیزان‌مان در شرکت هواپیماسازی ساخته شود.
رئیسی با قدردانی از تلاش دانشمندان و نخبگان استان اصفهان، افزود: کارهای بسیار بزرگی انجام شده است، این عزیزان دانشمندان، متخصصان و پشتوانه علمی و تحقیقاتی و مفاخر کشور هستند، ما با افتخار به آنها کمک خواهیم کرد.
رئیس جمهور راه‌اندازی قطار سریع‌السیر اصفهان را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: ارتباط اصفهان _ قم و تهران، از اولویت‌های توسعه استان اصفهان و مناطق همجوار آن است.
رئیسی با اشاره به ضرورت جلوگیری از فرار مالیاتی برای اجرای عدالت، تصریح کرد: اقداماتی که انجام می‌شود از وظایفی است که قانون‌گذار تعیین کرده است و باید در دولت قبل اجرا می‌شد. به همه ممیزان و همه بخش‌های مالیاتی اعلام می‌کنم که در این قضیه به اصناف اعتماد کنند. باید به مردم اعتماد کرد و آنها نیز به دولت اعتماد کنند. اقتضای جدی در اجرای قانون درایت و تدبیر است. اخذ مالیات به هر قیمت صحیح نیست بلکه باید بر اساس قانون باشد.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تعدادی فرار مالیاتی در کشور رقم بالایی است، تصریح کرد: به سازمان‌ امور مالیاتی تأکید می‌کنم، موضوع فرار مالیاتی را با جدیت دنبال کنند. اما این را بدانیم که موضوع کسانی که با دلالی و روش‌های نامشروع کسب سود می‌کنند، با کاسب‌ها جداست. کاسب‌ها قشری هستند که همواره طرفدار انقلاب و نظام بودند و شهید دادند و باید با آنها براساس اعتماد فی‌مابین کار شود.
رئیسی با بیان اینکه مردم می‌خواهند برای حل مشکلات پیش‌بینی، پیشگیری و اقدام شود، اظهار داشت: کشور ما حادثه‌خیز است اما مردم انتظار به حق دارند که با تمهیدات پیشگیرانه و تدابیر کارآمد، جلوی تخریب و خسارات مالی و جانی حوادث گرفته شود.
رئیس جمهور با ابراز ناخرسندی از حادثه متروپل آبادان و قطار مشهد – یزد، خطاب به مدیران گفت: پیش‌بینی‌های دقیق انجام دهید و بر کار کارشناسان نظارت کنید، نگویید اعتماد داشتیم. در این دوره انتظار مردم این است که مدیران نگاه تحولی داشته باشند، اگر مدیری نگاه تحولی ندارد حتماً او را کنار بگذارید. دولت مردمی بر سر کار مردم با احدی تعارف ندارد.
رئیسی ادامه داد: این دولت دغدغه کار مردم را دارد یک روز و یک ساعت برای اینکه کار مردم حل شود. احترام افراد لازم است اما بیشتر از افراد احترام انقلاب، نظام و سرمایه اجتماعی، اعتماد عمومی مردم به نظام و کارآمدی نظام اداری کشور لازم‌تر است.
رئیس جمهور با اشاره به ضرورت انجام حرکت جهادی برا حل مشکلات کشور، گفت: در این کشور ظرفیت‌های بسیاری وجود دارد. باید با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها و مدیریت جهادی، بر مشکلات فائق آنیم. باید مهاجرت نخبگان و فارغ التحصیلان را معکوس کنیم. با این همه ظرفیتی که در کشور است شاهد باشیم این عزیزان دلبسته به کشور شده‌اند.

۲۱۲۱۷

کد خبر 1642136

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سیدابراهیم رئیسی مالیات سفر استانی رئیس جمهور استان اصفهان حل مشکلات حل شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۳۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه سال انتظار برای ارشاد مدیران

اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

به گزارش هم میهن، ابراهیم رئیسی، از ریاست قوه‌قضائیه به ریاست‌جمهوری (حوزه اجرایی کشور) آمد. از جمله مهمترین موضوعات در مناظرات انتخابات مبارزه با فساد بود که موجب بحث‎هایی بین عبدالناصر همتی و ابراهیم رئیسی شد. همان زمانی که تازه چندی از طرح و شروع بررسی پرونده اکبر طبری، از معاونان سابق رئیس قوه قضائیه گذشته بود و ابراهیم رئیسی در قامت رئیس قوه قضائیه آن را به‌عنوان برگ برنده‌ای در مقابله با فساد در اختیار داشت.

در همین اثنا او درباره گشت ارشاد به صراحت اعلام کرد: «ما معتقدیم فضای مجازی بهترین بستر است برای نظارت مردم بر دولتمردان. ما این کار را در دادگستری اجرا کردیم. نه که بعدها خواهیم کرد بلکه در حال حاضر به آن عمل می‌شود. چرا برخوردهایی می‌شود؟ ما گشت ارشاد خواهیم داشت برای مدیران؛ «الناس علی دین ملوکهم» اگر دولتمردان خوب عمل کنند مردم خوب هستند. »

البته رئیسی چندی بعد اعلام کرد که «گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست‌جمهوری تشکیل شد و به دستگاه‌های مختلف سرکشی می‌شود.» در این بین خبرگزاری فارس در گزارشی در حمایت از عملکرد دولت در این زمینه نوشته بود: «نگاهی به تصمیمات مدیران ارشد دولتی نشان می‌دهد در سه ماه گذشته، ۲۰ مدیر دولتی پس از ارزیابی عملکردشان از مجموعه دولت کنار گذاشته شدند. این تغییرات در سطح بالای مدیریتی دولت هم صورت گرفته است؛ که از آن میان می‌توان به پذیرش استعفای عبدالملکی وزیر سابق کار، یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش و برکناری سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲).»

در آذرماه سال گذشته هم رئیسی در یکی از جلسات هیئت‌دولت گفته بود: «دولت مردمی با عزمی که برای مقابله با هرگونه فساد دارد، در دوسال گذشته محور شناسایی، رسیدگی و برخورد با گلوگاه‌های فسادزا بوده و برخی از پرونده‌های فساد را نیز به دستگاه قضایی ارجاع داده و حال انتظار عمومی از قوه قضائیه رسیدگی به این پرونده‌هاست.»

حالا پس از ۳ سال از آن وعده و با وجود این اظهارنظرها هم محدودیت‌های فضای مجازی که رئیسی آن را بستری برای نظارت مردم بر دولتمردان عنوان کرده بود، به ستوه آورده و هم آن گشت ارشادی که از آن سخن گفته‌اند و آن تلاش برای مقابله با فساد که رئیسی ادعا کرده بود هم افکار عمومی را پاسخگو نبوده و «بوی بهبود ز اوضاع جهان (بخوانید مملکت در مسئله فساد)» شنیده نمی‎شود.

هرچند دولت سیزدهم برکناری چند مدیر رده میانی را به‌عنوان گشت ارشاد مسئولان به خورد رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی داد، اما فسادهای بزرگ مانند تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه، فساد ۳/۷میلیارد دلاری چای دبش و در آخر نیز تخلف مالی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی کاظم صدیقی و پسرانش که گویا در برخورد مومنانه با آن کسی دنبال شفاف‌سازی و اقناع افکار عمومی نرفت.

در چنین شرایطی و در سال آخر دولت موضوع عملکرد دولت در حوزه مقابله با فساد و گشت ارشاد مدیران که وعده‌ای از وعده‌های آن بود نیز گاهی در میانه مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به‌عنوان یک مطالبه مطرح می‎شود.

چنانچه معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار روز سوم اردیبهشت در صحن علنی مجلس هم به این موضوع به عنوان یک مطالبه اشاره کرده است.

حالا این سوالات باقی است که اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟