Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همهشری آنلاین، به وضعیتی که بشریت بر سر زمین آورده است، نگاه کنید. سیاره ما در حال رنج است. آلودگی در بالاترین حد خود قرار دارد، تغییرات آب و هوا یک واقعیت است و گرمایش جهانی در حال حاضر همه گونه‌های زندگی را در معرض آسیب قرار داده است. آیا ما برای نجات سیاره خود اقدام می‌کنیم؟ آری، اما آیا کافی است؟ خیر، سرعت خیلی کند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا بشریت در زمانی که ما به سختی می‌توانیم آلودگی سیاره خود را کنترل کنیم، باید به سیارات بیگانه اعتماد کند؟ پاسخ منفی است.

اخیراً مریخ‌نورد استقامت ناسا که در حال حاضر در سیاره سرخ است، تصاویری را به اشتراک گذاشته که شروع تخریب محتملی را که اقدامات ما می‌تواند در سیاره سرخ ایجاد کند، نشان می‌دهد.

تصاویری از یک تکه زباله که در بین صخره‌های مریخ گیر کرده که در نتیجه حرکت یک روبات در فوریه سال گذشته ایجاد شده است.

در نگاه اول، ممکن است یک بسته تراشه دور ریخته به نظر برسد، بنابراین ممکن است زیاد به آن فکر نکنید، زیرا فقط یک تکه زباله است.

با این حال، این تصویر دوباره نگرانی‌هایی را برانگیخته است که اکتشافات فضایی، خطر آلودگی جهان‌ها و محیط‌های بکر را دارد.

حساب توییتر استقامت درباره این زباله‌ها گزارش داد: «تیم من چیز غیرمنتظره‌ای را مشاهده کرد: این یک تکه پتوی حرارتی است که فکر می‌کنند ممکن است از مرحله فرود من بر جا مانده باشد. آن تکه براق فویل بخشی از یک پتوی حرارتی است؛ ماده‌ای که برای کنترل دما استفاده می‌شود. یافتن این موضوع در اینجا جای تعجب دارد. مرحله فرود من در حدود ۲ کیلومتری اینجا بود. آیا این قطعه بعد از آنکه فرود آمدم، توسط باد به اینجا آمده است؟»

بیشتر بخوانید:

چرا مریخ اولویت اول برای سکونت خارج از زمین است؟

طبق معاهده فضای ماورای جو در سال ۱۹۶۷ و طبق قوانین بین‌المللی، اجتناب از آلودگی مضر فضا، ماه و سایر اجرام آسمانی الزامی است. پروفسور اندرو کوتس، دانشمند فضایی در آزمایشگاه علوم فضایی UCL Mullard، در حین صحبت با گاردین گفت که با توجه به اینکه تمام تجهیزات قبل از سفر به مریخ استریل می‌شوند، خطر آلودگی کم است.

او افزود: «با این حال، این تصویر این سوال را ایجاد می‌کند؛ آیا ما دانشمندان وظیفه حفظ سیارات دیگر و آلوده نکردن آنها را همچون کاری که در سیاره خودمان انجام می‌دهیم، داریم؟»

کد خبر 683869 برچسب‌ها مریخ زباله ناسا فضاپیما - کاوشگر مریخ‌نورد استقامت فضا - سازمان‌ها آژانس‌های جهانی فضا - توریسم - سفر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مریخ زباله ناسا فضاپیما کاوشگر مریخ نورد استقامت فضا توریسم سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۳۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران در روز شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ | هوا در این منطقه شرقی تهران پاک است

به گزارش همشهری آنلاین؛ شاخص آلودگی هوای تهران در ۲۴ ساعت گذشته روی عدد ۹۰ قرار داشت و کیفیت هوا قابل قبول بود و امروز - شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳- نیز شاخص آلودگی هوا روی عدد ۶۷ است و کیفیت هوای پایتخت همچنان در وضعیت قابل قبول قرار دارد.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، ۱۷ ایستگاه در وضعیت قابل قبول (زرد) قرار دارند و ایستگاه سرخه حصار در منطقه ۱۳ با شاخص ۳۰ تنها ایستگاهی است که وضعیت پاک (سبز) در آن ثبت شده است.

این در حالی است که در ۴ ایستگاه یعنی شادآباد منطقه ۱۸، شهرداری منطقه ۱۹، پارک سلامت منطقه ۱۷ و پاسداران منطقه ۳) وضعیت ناسالم برای گروه های حساس (نارنجی) ثبت شده و عدد شاخص در هیچ ایستگاهی وضعیت ناسالم برای همه (قرمز) را نشان نمی‌دهد.

لازم به ذکر است که از ابتدای سال جاری تا امروز ۵ روز هوای پاک و ۳۳ روز هوای قابل قبول، در روزشمار شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است و این آمار برای سال ۱۴۰۲ ، ۶ روز هوای پاک ، ۳۱ روز هوای قابل قبول و یک روز هوای ناسالم برای گروه های حساس بوده است.

کد خبر 847377 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها آلودگی هوا آب و هوا - ایران تهران شركت كنترل كيفيت هواى تهران

دیگر خبرها

  • پایداری هوای قابل قبول در پایتخت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ | هوا در این منطقه شرقی تهران پاک است
  • کشف گاز متان در سیاره سرخ
  • تقویم نجوم ۱۴۰۳ (بخش ششم) + دانلود جدول رصد
  • تقویم نجوم 1403 (بخش ششم) + دانلود جدول رصد
  • هوای پایتخت در مرز آلودگی ؛ وضعیت کیفیت هوای شهرستان‌های استان تهران + عکس
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • ادعای ناسا ؛ ردپای حیات بیگانگان را در مریخ کشف کردیم!
  • ناسا ردپای حیات بیگانه را در مریخ کشف کرد
  • ناسا به کشف حیات بیگانه یک گام نزدیک‌تر شد