Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@05:57:28 GMT

آمریکا و ترکیه بر تداوم اشغالگری در سوریه اصرار دارند

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۵۳۸۸۹

آمریکا و ترکیه بر تداوم اشغالگری در سوریه اصرار دارند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سانا، «بسام صباغ» با تاکید بر اینکه جنگ تروریستی و اشغالگری ترکیه و آمریکا باعث تشدید درد و رنج ملت سوریه و افزایش معلولیت شده است، افزود: اقدامات یکجانبه و تحمیلی غرب علیه سوریه منجر به کاهش کیفیت خدمات به افراد معلول و تشدید مضاعف درد و رنج آنها شده است.

وی طی اظهاراتی در پانزدهمین نشست کشورهای عضو کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت، عنوان کرد: جنگ تروریستی علیه سوریه تأثیر زیادی بر اوضاع افراد معلول داشت و حملات نیروهای اشغالگر ترکیه و آمریکا به بهانه‌های واهی منجر به افزایش معلولیت در میان شهروندان شد و همچنین منجر به مواجهه مداوم غیرنظامیان با مواد منفجره و مین‌های زمینی در مناطق آزاد شده از اشغال تروریست شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صباغ ادامه داد: اقدامات یکجانبه کشورهای غربی علیه سوریه منجر به کاهش خدمات به معلولان و کاهش توانایی دولت در ارائه خدمات توانبخشی به آنها و دسترسی آنها به لوازم اساسی همچون صندلی‌های چرخ دار و سایر تجهیزات پزشکی شده و همین اقدامات منجر به تشدید درد و رنج فیزیکی و روانی معلولان شده است.

وی با بیان اینکه سوریه کنوانسیون سازمان ملل در مورد حقوق افراد دارای معلولیت را در سال ۲۰۰۹ تصویب کرد که با روند کلی سیاست این کشور در قبال افراد معلول مطابقت دارد، اظهار داشت: قانون سوریه همه اشکال تبعیض علیه افراد دارای معلولیت را ممنوع کرده است.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل تاکید کرد که دمشق با سازمان‌های بین المللی و نمایندگی‌های تخصصی آن در زمینه حمایت از افراد معلول همکاری و از تلاش‌های آنها برای ایجاد زندگی مستقل و مشارکت کامل معلولان در همه ابعاد زندگی حمایت می‌کند.

گفتنی است، در طول ۱۰ سال بحران سوریه کشورهایی همچون آمریکا، عربستان، ترکیه، برخی کشورهای اروپایی و در کنار آنها رژیم صهیونیستی وظایفی در شعله ور کردن بحران سوریه داشتند که این امر منجر به آواره شدن ملت سوریه از محل سکونتشان و مواجهه آنها با انواع مخاطرات از جمله مهمات جنگی عمل نکرده، مین‌های زمینی و تله‌های انفجار شد.

کد خبر 5516410

منبع: مهر

کلیدواژه: سوریه سازمان ملل متحد بسام صباغ رژیم صهیونیستی اوکراین روسیه ایالات متحده امریکا عراق فلسطین ایران لبنان جنگ اوکراین سوریه عربستان سعودی جو بایدن حمله روسیه به اوکراین ترکیه افراد معلول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۳۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نخستین واکنش دانشگاه کلمبیا به یورش پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • غزه چگونه جهان را ضد استکبار و اشغالگری متحد کرد؟
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه