Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهوری آمریکا گفت، مردم این کشور پس از دو سال پرتلاطم و همه‌گیری ویروس کرونا، نوسانات اقتصادی و افزایش قیمت بنزین «بسیار مأیوس و ناامید» هستند. او با این حال تاکید کرد که رکود اقتصادی "اجتناب ناپذیر" نبوده و امیدوار است که به این کشور حس اعتماد بیشتری بدهد.

به گزارش ایسنا، جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا در گفت‌وگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس بر اقتصاد زخم خورده‌ای که به او به ارث رسیده و زخم‌های ماندگار روانی ناشی از کرونا که هویت مردم آمریکا را مختل کرد، تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین ادعای قانون‌گذاران جمهوری‌خواه کنگره آمریکا را مبنی بر اینکه برنامه کمکی کووید-۱۹ سال گذشته به تنهایی عامل افزایش تورم به بیشترین میزان خود در ۴۰ سال گذشته بوده است، «عجیب و غریب» خواند.

بایدن در این مصاحبه ۳۰ دقیقه‌ای که در اتاق بیضی شکل (دفتر کار رسمی رئیس‌جمهوری آمریکا) صورت گرفت، درباره ذهنیت و نگرش کلی مردم آمریکا در حال حاضر گفت: "مردم خیلی خیلی ناامید هستند."

بایدن گفت نیاز آنها به سلامت روان در آمریکا افزایش شدید یافته است چون مردم شاهد واژگونی همه چیز بودند. هر چیزی که آنها بر روی آن حساب باز کرده بودند واژگون شد. اما این بیشتر نتیجه تاثیرات همه‌گیری کروناست.

این بدبینی و ناامیدی به اقتصاد منتقل شده است و قیمت‌های بی سابقه و تورم مداوم، توانایی دموکرات‌ها را برای حفظ اکثریت در مجلس نمایندگان و سنا در انتخابات میان‌دوره‌ای به خطر انداخته است. بایدن به هشدارهای اقتصاددانان مبنی بر اینکه مقابله با تورم ممکن است آمریکا را به رکود اقتصادی بکشاند پاسخ داد.

او گفت: اولاً، این اجتناب ناپذیر نیست. دوماً ما نسبت به هر کشور دیگری در جهان موقعیت بهتری برای مقابله با این تورم داریم.

بایدن درباره علل افزایش بی‌سابقه نرخ تورم در آمریکا از عملکرد خود دفاع کرده و گفت: اگر این تقصیر من است پس چرا در همه کشورهای صنعتی دیگر دنیا هم تورم افزایش یافته است؟ آیا این سوال را از خودتان می‌پرسید؟

بایدن نرخ بیکاری ۳.۶ دهم آمریکا و قدرت نسبی این کشور در جهان را دلیلی برای خوش‌بینی دانست.

با این حال میزان محبوبیت بایدن مدام کاهش یافته و او حمایت برخی دموکرات‌ها را هم از دست داده است.

ارزیابی تیره و تار بایدن از روحیه ملی آمریکا در حالی صورت می‌پذیرد که رای‌دهندگان عملکرد او را در هدایت این کشور مورد انتقاد قرار داده‌اند. در یک نظرسنجی در ماه مه، تنها ۳۹ درصد از مردم آمریکا از عملکرد جو بایدن رضایت داشتند.

طبق نظرسنجی دیگری در ماه آوریل به صورت کلی تنها ۲۰ درصد از آمریکایی ها باور دارند که آمریکا در مسیر درستی قرار داشته و یا اوضاع اقتصادی خوب است.

این رئیس جمهوری آمریکا در این گفتگو به چند مورد از سخت‌ترین تصمیماتی که اتخاذ کرده پرداخت. او گفت آمریکا در فوریه سال جاری مجبور شد مقابل ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه بایستد، هرچند که تحریم های سفت و سخت علیه مسکو موجب افزایش قیمت سوخت شده و این مسئله در آستانه انتخابات میان دوره‌ای آمریکا، خطری سیاسی برای بایدن محسوب می‌شود.  

او از شرکت‌های نفتی خواست تا به نیازهای کوتاه مدت جهان فکر کرده و تولید نفت را افزایش‌ دهند.

بایدن در پاسخ به این سوال که چرا مسکو را تنبیه مالی کرده و موجب اختلال در بازارهای جهانی غذا و انرژی شده گفت که این تصمیمات را به عنوان فرمانده کل قوا گرفته است، نه سیاستمداری که به انتخابات فکر می‌کند.

وی گفت من رئیس جمهوری آمریکا هستم. مسئله بقای سیاسی من نیست. مسئله این است که چه چیزی برای کشور بهتر است. جداً اگر قوی‌ترین قدرت - ناتو - از کنار حمله روسیه می‌گذشت چه اتفاقی می‌افتاد؟

بایدن عنوان داشت که اگر روسیه بدون مانع به دل اروپا بزند، چین جرأت تصرف تایوان را پیدا کند و کره شمالی با جاه طلبی‌های هسته‌ای‌ خود بیش از پیش تهاجمی شود، احتمال بروز هرج و مرج در اروپا وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جو بایدن آمريكا رئیس جمهوری آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۳۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاخارووا: پلوسی به آمریکایی‌ها توهین می‌کند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز (جمعه) گفت، پلوسی با تلاش برای مقصر دانستن مسکو در موج اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا به مردم کشورش توهین می‌کند.

به گزارش ایسنا، نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا اعتراضات حمایتی از فلسطین در سراسر آمریکا و دانشگاه های این کشور را به گردن روسیه انداخت.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پلوسی همچنین در مصاحبه‌ای با شبکه خبری ایرلندی RTE اذعان کرد که احساسات طرفدار فلسطین می‌تواند بر حمایت بایدن در جریان رای‌گیری ریاست ‌جمهوری آمریکا در ماه نوامبر تاثیر بگذارد و مدعی شد که ولادیمیر پوتین، رئیس ‌جمهور روسیه خواهان انتخاب نامزد احتمالی جمهوری‌خواه یعنی دونالد ترامپ است.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز با اشاره به گفته‌های پلوسی گفت: «این گفته‌ها را فقط می‌شود به عنوان توهین به آمریکایی‌ها و بی‌اعتنایی به دموکراسی تلقی کرد.»

در ماه ژانویه ۲۲۴، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا از اف.بی.آی خواست تا در مورد تامین مالی گروه‌های طرفدار فلسطین تحقیق کند و ادعا کرد که درخواست‌های آنها برای آتش‌بس در غزه «پیام پوتین» است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • اعضای شورای شهر در هر تصمیمی نفع مردم را لحاظ کنند
  • حجاب مسأله مهم کشور است/ باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • لغو دیدار اردوغان و بایدن
  • زاخارووا: پلوسی به آمریکایی‌ها توهین می‌کند
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد