Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویروس کرونا از زمان کشف در ژانویه ۲۰۱۹ تاکنون شاهد چندین جهش بزرگ و ظهور سویه‌های مختلف بوده است. هم اینک امیکرون، سویه غالب در جهان محسوب می‌شود و بیشترین آمار مبتلایان را به خود اختصاص داده است. به همین دلیل دانشمندان اقدام به انجام تحقیقات گسترده درباره رفتار این سویه کرده اند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، تحقیقات دانشمندان انگلیسی نشان می‌دهد احتمال آنکه ابتلا به امیکرون باعث بروز کرونای بلند مدت در بیماران شود بسیار کم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونای بلند مدت یا مزمن به حالتی اطلاق می‌شود که در آن فرد علارغم بهبودی از بیماری، همچنان علائم بیماری را برای هفته‌ها و ماه‌ها با خود به یادگار دارد.

محققان کالج سلطنتی لندن در مطالعات خود پی‌بردند از زمانی که امیکرون به سویه غالب کرونا در انگلیس تبدیل شده (در مقایسه با زمانی که سویه دلتا غالب بود) موارد کرونای بلند مدت در این کشور ۲۰ تا ۵۰ درصد شاهد کاهش بوده است.

این نخستین باری است که یک تحقیق نشان می‌دهد امیکرون نسبت به سایر سویه‌های کووید ۱۹ توانایی کمتری برای ایجاد کرونای بلند مدت در بیماران را دارد. با این حال، محققان می‌گویند این موضوع بدان معنا نیست که افرادی که دچار کرونای بلند مدت هستند دچار کاهش شده است.

امیکرون قدرت سرایت بیشتری نسبت به سایر سویه‌های کرونا دارد، به همین دلیل هم اکنون به سویه غالب جهان تبدیل شده است. از این رو، با افزایش شمار مبتلایان، گرچه امیکرون در درصد کمتری از افراد باعث ابتلا به کرونای بلند مدت می‌شود، اما در شمار افراد مبتلا به کرونای بلند مدت تغییر محسوسی ایجاد نمی‌شود.

مرکز آمار انگلیس در ماه مِه سال جاری میلادی اعلام کرد ۴۳۸ هزار نفر در این کشور از زمان غالب شدن سویه امیکرون شاهد ابتلا به کرونای بلند مدت بوده‌اند. این میزان معادل ۲۴ درصد تمامی موارد ابتلا بوده است. همچنین افرادی که دو دوز واکسن دریافت کرده‌اند علائم خفیف تری از کرونا را پس از ابتلا به امیکرون نسبت به سویه دلتا از خود بروز می‌دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا امیکرون کرونای بلند مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۴۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد

علی ملاشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، افزود: براساس اطلاعات و آمار موجود، میزان بارش استان سیستان و بلوچستان از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۲۱.۸ میلی متر بوده که ۴۹.۴ درصد بیشتر از میانگین بلند مدت این دوره است.

وی ادامه داد: میانگین بارش بلند مدت سال زراعی استان نیز ۱۰۰.۷ میلی متر بوده که تاکنون ۲۱ درصد نسبت به بلند مدت سال زراعی مشابه افزایش یافته است.

وی درباره بارش های مونسون افزود: براساس نتایج نقشه های پیش بینی و پیش یابی هواشناسی، احتمال بارش های خوب تابستانه مونسونی در جنوب شرق کشور و استان پیش بینی می‌شود.

ملاشاهی با اشاره به اینکه استان ۲۰ سال درگیر خشکسالی هست، تصریح کرد: این بارش ها می توانند اثرات خشکسالی را قدری کاهش می دهد، همچنین با توجه به ادامه دار بودن روند خشکسالی در سیستان و بلوچستان، در مدت زمان ده ساله ۹۹.۳ درصد پهنه این خطه پهناور، درگیر خشکسالی شدید و بسیار شدید است.

وی بیان کرد: میانگین دمای استان تا خرداد ماه ۰.۵ تا ۱درجه بیشتر از نرمال خواهد بود و از نیمه خرداد تا شهریور در نیمه شمالی استان ۱تا ۲درجه بیشتر از نرمال و در نیمه جنوبی ۰.۵ درجه بیشتر از نرمال پیش بینی می‌شود.

وی درباره میانگین دمای استان گفت: از ابتدای سال زراعی تاکنون، ۱۹.۵ درجه سانتیگراد اعلام کرد و از افزایش ۱.۳ درجه ای دمای سیستان و بلوچستان نسبت به دوره بلند مدت مشابه خبر داد.

کد خبر 6092936

دیگر خبرها

  • رضا شیخی درگذشت
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد
  • افزایش ابر و وزش باد پدیده غالب جوی در کرمان
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز