Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی پیشین تیم ملی وزنه‌برداری گفت: احساس می‌کنم رئیس فدراسیون به دنبال این است که زمین سوخته‌ای را به جا بگذارد و برود.

کوروش باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایران اکونومیست درخصوص آغاز به کار سعید علی‌حسینی به عنوان سرمربی بزرگسالان اظهار داشت: رئیس فدراسیون تمام افراد را مهره می‌بیند و خیلی کاری به شخصیت‌شان ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر جا که لازم باشد از کسانی که دَم دستش باشند استفاده می‌کند. تا چند روز محمدحسین برخواه بود، قبل از آن سجاد انوشیروانی و قبل‌تر هم حسین توکلی. خیلی افراد آمدند و رفتند. اینها مشکلی نیست و من ایرادی نمی‌بینم که مربیان تغییر کنند و این هم جزو اختیارات فدراسیون است ولی شکل رفتن خیلی مهم است. وقتی این شکلی مربیان را رد می‌کنند نشان می‌دهد که اصلاً شخصیت مهم نیست و فقط همان گذراندن آن موقعیت برای‌شان مهم است. باز هم تکرار می‌کنم که علی مرادی آدم‌ها را مهره می‌بیند.

*سرمربیگری تیم ملی جذابیت‌های خودش را دارد، علی‌حسینی با آگاهی آمده
وی در مورد اینکه سعید علی‌حسینی پیشنهاد فدراسیون را برای سرمربیگری در مقطعی که ملی‌پوشان اردوی تیم ملی را ترک کرده‌اند، قبول کرده، گفت: سرمربیگری تیم ملی از طرفی جذابیت خودش را دارد و از آن مهم‌تر مسئولیت خیلی بزرگی است. مصاحبه سعید علی‌حسینی را گوش می‌کردم که می‌گفت «همه چیز را می‌دانم و با آگاهی کامل آمده‌ام». بنابراین باید انتظار موفقیت داشته باشیم. اولین موفقیت هم برگشت اعضای تیم ملی به اردو است که فکر می‌کنم درخواست‌های‌شان معقول بوده است.

*علی‌حسینی قربانی نیست
باقری در پاسخ به این سوال که آیا علی‌حسینی که یک بار در وزنه‌برداری قربانی موضوع پرابهام دوپینگش شده بود این بار نیز در اولین تجربه سرمربیگری بزرگسالانش قربانی وضعیت پراز حاشیه وزنه‌برداری نخواهد شد؟ خاطرنشان کرد: به نظر من قربانی نیست چون آگاهانه وارد عرصه شده، او رئیس هیئت وزنه‌برداری اردبیل و سرمربی تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان است و با آگاهی کامل نسبت به همه چیز این کار را قبول کرده و مسئولیت شکست و پیروزی متوجه خودش هست. البته که از نظر من هم در شرایطی وارد بازی شده که خیلی سخت است. امیدوارم که این کار انتهای خوبی داشته باشد هرچند که آخر خوشی نصیب حسین توکلی، سجاد انوشیروانی و محمدحسین برخواه نشد.

*حق من است که در مورد وضعیت حرف بزنم
قهرمان سابق تیم ملی وزنه‌برداری تصریح کرد: احساس می‌کنم رئیس فدراسیون به دنبال این است که زمین سوخته‌ای را جا بگذارد و برود. رفتارهایش این را نشان می‌دهد و نهادهای بالادستی هم کاری به این ندارند که چه اتفاقی دارد در وزنه‌برداری می‌افتد. ماجرای علی مرادی هم به نوعی به صورت غیر مستقیم بیان تداعی این جمله است: «همین است که هست» کسی که دوست دارد، باشد و ار هم دوست ندارد، نباشد. حالا یک عده دوست دارند در این شرایط کار کنند و یک عده مثل من دوست نداریم. هر از گاهی حق خودم می‎دانم حرف بزنم و نظرم را می‌گویم. اصراری هم ندارم که حتماً حرفم درست است.

*آدمی که عزت نفس دارد زیر بار همکاری با هر شرایطی نمی‌رود
باقری در واکنش به این موضوع که به نظر خانواده وزنه‌برداری برخلاف ادعای رئیس فدراسیون که آنها را پرتوقع خوانده بود، نجیب هستند که در این سال‌ها اعتراضی به وضعیت شبیه به مخروبه اردوی تیم ملی نداشته‌اند، گفت: یک وقت‌هایی هست ما در محیطی کار می‌کنیم که می‌دانیم بضاعت آن سازمان همان هست. شاید خیلی عاشق کارمان باشیم و دیگر به این وضعیت اعتراض نکنیم ولی یک وقت آن مجموعه می‌تواند فضای بهتری را فراهم کند، ابزار و پولش را دارد و انجام نمی‌دهد، در این شرایط آدمی که عزت نفس داشته باشد به آسانی زیر بار همکاری نمی‌رود. وزنه‌برداران ما امروز در آن شرایط هستند. خانواده وزنه‌برداری و اعضای مجمع تصمیم گرفتند که این‌گونه باشد.

*مرادی وزنه‌برداری را وسیله رسیدنش به علایق و سلایقش کرده است
سرمربی پیشین تیم ملی که یکی از کاندیدای انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری هم بود، به گفت: درست است در آخرین انتخاباتی که در حضور 43 نفر برگزار شد، 21 نفر این وضعیت را نخواستند و 22 نفر خواستند، به هرحال با وجود داستان‌های مختلفی که از همان روز انتخابات به بعد شروع شد و او رئیس غیرقانونی فدراسیون است که طبق قانون نباید رئیس می‌شد و شد. ظاهراً دیوان هم یک حکمی داده که رعایت نشده، راجع به بازنشستگی و مسائل دیگر هم بحث‌هایی وجود دارد. برداشت من این است که شاید منتظرند انتخابات فدراسیون جهانی برگزار شود و بعد به موضوع ورود کنند در حالی که سؤال اصلی من از عزیزان بالا دستی و مجمع این است، ما فرض را بر بگذاریم که علی مرادی چهارم یا پنجم تیر ماه رئیس فدراسیون جهانی شود این چه منفعتی برای وزنه‌برداری ما دارد؟ مگر 12 سال دبیرکل کنفدراسیون آسیا نبود، جز دردسر این مسئله چه منفعتی برای‌مان داشت.

باقری یادآور شد: برخی که فقط دنبال منفعت شخصی هستند حاضرند منافع سازمانی را فدای منافع شخصی‌شان کنند و علی مرادی نشان داد که اولویتش، خودش، علایق و سلایقش هست و وزنه‌برداری فقط یک وسیله برای رسیدنش به آنهاست.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رئیس فدراسیون وزنه برداری علی مرادی علی حسینی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۴۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین همدان، امیرحسین حسنی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در ۱۷ آبان سال گذشته هیات وزنه برداری استان را با تعداد ۲۹ ورزشکار بیمه شده تحویل گرفتیم، اظهار داشت: اما طی ۹ ماهی که خادم وزنه برداری هستیم توانستیم بدهی‌ ۴۰۰ میلیون تومانی را که از دو دوره قبل هیات بود، با کمک فدراسیون و مدیرکل ورزش و جوانان استان پرداخت کنیم.

رئیس هیات وزنه برداری استان همدان با بیان اینکه برگزاری رویداد کراس فیت در تیرماه را در برنامه داریم، افزود: همچنین در نظر داریم مسابقه بین المللی و یا چند جانبه بین المللی را نیز در همدان برگزار کنیم.

وی با اشاره به اینکه میزبانی مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی را در همدان داریم، بیان کرد: در مسابقات کشوری تمامی استانداردهای جهانی رعایت می شود.

حسنی ادامه داد: در این مسابقات ۵۵۰ نفر ورزشکار حرفه ای به مدت ۸ روز و در دو رده سنی نوجوانان و جوانان با یکدیگر به رقابت می پردازند که چهار روز اول مسابقات بانوان و چهار روز بعدی آقایان می باشند.

رئیس هیات وزنه برداری استان همدان با بیان اینکه در مسابقات قهرمانی کشور ۱۲۰ مدال تقسیم می شود، گفت: تیم ها روندی را که طی می کنند مانند مسابقات المپیک است و این تیم ها هستند که مدال می گیرند.

وی با تاکید بر اینکه در رده سنی جوانان و نوجوانان بانوان حرفی برای گفتن داریم، عنوان کرد: در انتخابی تیم ملی و مسابقات قهرمانی کشور می توانیم سکویی را از آن خود کنیم؛ همچنین ۴ داور از استان در این مسابقات حضور دارند.

حسنی در ادامه با اشاره به اینکه مسابقات در دانشگاه آزاد مسابقات برگزار می شود، اظهار داشت: خوابگاه، رستوران و محل تمرین ورزشکاران همگی در دانشگاه آزاد انجام می شود و تمامی استان ها نیز در این مسابقات شرکت دارند.

رئیس هیات وزنه برداری استان همدان با بیان اینکه مسابقات قهرمانی کشور از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت ماه به میزبانی همدان برگزار می شود، افزود: حدود یک میلیارد و۲۰۰ هزار تومان هزینه مسابقات قهرمانی کشور است.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت های هیات وزنه برداری استان گفت: پارسال تعداد بیمه گذاران ما به ۱۴۰ نفر در کراس فیت و ۱۱۲ نفر در وزنه برداری رسید.

حسنی با تاکید بر اینکه همدان، ملایر، کبودراهنگ، رزن و تویسرکان در رشته وزنه برداری فعال هستند، بیان کرد: بیشترین بیمه گذاران هیات وزنه برداری را بانوان تشکیل دادند چراکه در سال ۱۴۰۲ در مدارس استعدادیابی برگزار کردیم.

رئیس هیات وزنه برداری استان همدان با بیان اینکه ملایر و همدان استعدادهای خوبی در این رشته دارند، عنوان کرد: ملایر پایلوت وزنه برداری استان است.

وی همچنین با اشاره به اینکه در مسابقات قهرمانی کشور پخش زنده را از طریق صدا و سیما داریم، گفت: اسم و نام همدان در کشور دیده می شود و جا دارد از استاندار درخواست کنیم به هیات وزنه برداری کمک کنند تا این رشته به روزهایی که در اوج بود، برسد.

حسنی با بیان اینکه در اردوی تیم ملی ۳ نماینده حتما خواهیم داشت، عنوان کرد: شاهد حضور مربی از استان در اردو نیز می باشیم و هچنین سعی داریم میزبان اردوی تیم ملی و حتی اردوی مسابقات المپیک در همدان باشیم.

مدیرعامل تولیدات ورزشی متحد نیز در ادامه گفت: شرکت متحد تولید و توزیع و فروش لوازم ورزشی و بدنسازی را بر عهده دارد و تمامی استانداردهای جهانی را دارد.

مهدی غفاری با بیان اینکه برای اولین بار مسابقات قهرمانی کشور را در همدان تجربه خواهیم کرد، افزود: امید داریم بتوانیم به لحاظ تجهیزات حرفه ای وزنه برداری در کنار ورزشکاران و هیات وزنه بردای استان باشیم.

وی با بیان اینکه بیشترین عمده فروش ما به خارج استان است، اظهار داشت: شرکت متحد در دو لاین تولید بدنسازی و تجهیزات وزنه برداری فعالیت دارد و تاکنون به عراق، روسیه و انگلیس صادرات داشته است.

برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی وزنه برداری به مناسبت گرامیداشت شهدای مواد مخدر کشور
دبیر هیات وزنه برداری استان همدان نیز در ادامه گفت: مسابقات انتخابی تیم ملی وزنه برداری به مناسبت گرامیداشت شهدای مواد مخدر کشور می باشد که از خانواده شهدا نیز تجلیل به عمل خواهیم آورد.

مهدی عباسی با بیان اینکه با انتخاب امیرحسین حسنی به عنوان رئیس هیات وزنه برداری، همدان از رتبه ۲۹ کشوری به رتبه ۹ طی ۹ ماه ارتقا یافت، اظهار داشت: در گذشته هیات وزنه برداری وزشکار محور بود اما اکنون قانون محور شده است.

وی با اشاره به اینکه بعد از ۱۵ سال تجهیزات وزنه برداری همدان انجام شد، افزود: سالن ملایر که پایلوت وزنه برداری همدان است بازسازی و تجهیز شد و بازسازی سالن همدان نیز در حال انجام است.

نایب رئیس هیات وزنه برداری استان همدان نیز در ادامه گفت: در نهاوند استعدادهای بالایی در حوزه بانوان داریم مانند عسل کدخدایی که قهرمات آسیا شد.

طاهره یادگاری با بیان اینکه در رزن و کبودراهنگ در حال راه اندازی وزنه برداری بانوان هستیم، اظهار داشت: شهرستان فعال استان، ملایر است.

وی با اشاره به اینکه در مسابقات قهرمانی کشور ۱۰ نفر شرکت کننده بانوان داریم، در پایان خاطرنشان کرد: هدف اصلی هیات وزنه برداری استان پیشرفت ورزشکاران است.

دیگر خبرها

  • ۱۲ طرح با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • ببینید | خاطره بازی از دوران مدرسه با اسطوره‌های وزنه‌برداری؛ فرار از روی دیوار و انضباط ۱۳
  • سورپرايز قهرمانان وزنه‌بردارى براى معلمان (عكس)
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • عکس| تقدیر اسطوره‌های وزنه‌برداری از معلمان
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد