Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، مجتبی یوسفی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به حذف ارز ترجیحی به دلیل فساد و رانتی که ایجاد کرده بود، اظهار داشت: ارز ۴۲۰۰ تومانی در طول سال‌های گذشته یکی دلایل ضعف اقتصاد کشور بود.

وی افزود: در سال گذشته ۱۸ و نیم میلیارد دلار منابع ارزی کشور به کالاهای اساسی یعنی گوشت، مرغ، پروتئین و همچنین برای برخی از اقلام وارداتی برای تولید ، دارو و تجهیزات پزشکی اختصاص داده شد، به عبارتی هر ساله، حدود ۶۵ میلیارد دلار از منابع کشور به این مسائل اختصاص پیدا کرد که قرار بود در اختیار مردم و قشر ضعیف و متوسط قرار بگیرد که نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: با توجه به جنگ اوکراین و روسیه و افزایش قیمت جهانی غلات، گندم و دانه های روغنی باید رقمی حدود ۲۵ میلیارد دلار نیاز داشتیم، این عدد را باید در مابه تفاوت ارز ۴۲۰۰ و ارز ۲۸ هزارتومانی ضرب می کردیم و عددی حدود ۴۸۰هزار میلیارد دلار نیاز بود، که اگر این مبلغ را برای حمایت از تولید و اشتغال و حمایت از اقشار کم برخوردار استفاده می شد، چه اتفاق قابل توجهی در همه بخش ها می افتاد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی قرار است رقمی که قبلا به نفر اول زنجیره پرداخت می شد به نفر آخر یعنی مردم و مصرف کنندگان پرداخت شود سامانه ای که برای شناسایی افراد واجد شرایط تعریف شده در همه شرایط برای ورود و ثبت نام باز باشد.

یوسفی گفت: باید مبنای قیمت کالاهای اساسی با پیش بینی ایجاد کالابرگ الکترونیکی نسبت به سفره اقشار ضعیف یعنی کسانی که درآمد کافی و یا ثابت ندارند مشخص و روشن باشد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: ارز 4200 تومانی حذف ارز ترجیحی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نماینده میلیارد دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۴۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟

طبق این مقاله، بانکی که تأمین مالی برج ایفل در فرانسه را بر عهده داشته، میلیون‌ها دلار از هائیتی خارج کرده است.

 در سال ۱۹۱۴، نظامیان نیروی دریایی آمریکا با ورود به بانک مرکزی هائیتی، ۵۰۰,۰۰۰ دلار طلا از شعبه‌‌ی اصلی بانک مرکزی هائیتی غارت کردند.

 همچنین هائیتی تنها کشوری است که مجبور شد معادل ۵۶۰ میلیون دلارِ امروز به حکمرانان قدیم‌اش یعنی فرانسه پرداخت کند.

دیگر خبرها

  • هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟
  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین